kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMa ei ole 10 aastat kogunud…See on selle sügise ja talvega tulnud…Muidu olen eluaeg kõhn olnud, aga kui jõusaaliga tegelema hakkasin ning õhutit ohtralt sööma, siis algas ka rasva ladestumine…Nüüd pean nägema kurja vaeva, et lahti saada. Hea kui üldse õnnestub, aga endal erilsit usku sellesse pole.Õnnestub!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Member“Mis t2hendab, et ei s88?? Teed veega hakkad s88ma. Maitse j2rgi soola ja l2heb kyll!
Ei lähe ikka küll…aga ok, küsimus oli hoopis muust vallast, mitte vee kohta.
kuuliks
MemberKanafilee on hea, mina ise söön seda paneeritud kujul, kuid soovitatakse ka kala süüa.
kuuliks
MemberAileKuuda,
“Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!).”
Mina sõin ka nüüd 4-viljaputru, mille tegin 1.5% piimaga(veega tehtud ei söö!).Lugesin,et 100 g putru annab 320 kcal,kogus, mis kõhu täidab, on umbes 200 g..ühe korraga kui ma võtan putru nt keskpäeval + rukki- või täisteraleiba, saan ju minagi liialt palju?
Kelloggs on ju madalama kalorsusega.
kuuliks
MemberKuna mul maasikaid käepärast polnud, proovisin ainult banaani ja kiiviga ning piimaga.Jube maitse oli! Ehk maasikate ja jääga on parem.
kuuliks
MemberMina sain aru hoopis sedasi..Liigne rasv kaotada ja lihaseid treenida või paluksin täpsemat seletust.
kuuliks
MemberKahju, mina õnneks sain täna käidud ennem seda viga.
kuuliks
MemberRevalsport
kuuliks
Member
soovitus söömine korda ja 2söögikorda ei ole üks ja sama,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandust,minu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMis krdi “lisandid”?!1.Aeroobne treening
2.söömine korda
ongi kõik “lisandid”.
Ei ole veel keegi “lisandeid” näost sisse ajast kaalu püsivalt alla saanud.
2 söögikorda on vähe.
kuuliks
MemberEi söögi kodujuustu.
kuuliks
Memberet siis umbes 70 g rasva päevas?seda on jälle liiga palju ju
Minule kooliajal räägiti,et isegi 100 g on päevane norm…ma ei usu,et 70 g rasva palju on.Oleneb ju kõik kehakaalust.
kuuliks
MemberEhk see sõltub nii kehakujust,luudepaksusest ja rasvaprotsendist.
Vabandan ette,pole asjatundja,kuid minule on kõrvu jäänud,et see on nii.
kuuliks
MemberMa arvan ka see kui peres on probleemid ja trenni ajal neile mõelda.Ja kõik muu selline ilmselt.
kuuliks
MemberNäed sa.. sa ei tahtnud kuulata meie kõigi nõud sinu toitumise suhtes. See toob paratamatul kaasa negatiivsed ilminguid. Esimene ongi just see. Kui sa ei taha et asi hullemaks läheb ja või organismi täielikku haigestumist võta meie nõu kuulda.Ma ei uskunud,et söök mõjutab sedasi,ok..ma üritan saada toitumiskava kui võimalik
AutorPostitused