kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
Membersoovitage palun head jõusaalis???flexr viimast nädalat lahti ja nüüd siis saamuda vaja mujale !!!kas reval on norm, jutud käivad et mitte kõige parem pole
Treeneri jutu järgi on õhtuti rahvast palju, kuid hommikul käies on väga mõnus. Ise käin ka suht vara seal ja olen rahul sellega nii asukoha, hinna kui ka klubiga.
kuuliks
Memberkas Sa pead silmas Fat Burnerit või “Burner”-it ?Kui kirjutasin Burner, ju ma siis ikka mõtlesin Burnerit ka..Fatburneriga on mul häid kogemusi juba olemas.
kuuliks
MemberTere Fred,
kas päevas või üle päeva 30g ehk peotäis pähkleid on tervislik süüa? Jutud käivad ja vaatasin ajakirjast “Toit ja tervis” toidupüramiidi.
Ise aeg- ajalt söön kas india pähkleid või kreekapähkleid, indiat seetõttu, et annavad vähem kaloreid kui kreekapähklid.
Tänan
kuuliks
MemberEks see rasv ladestub kui söödud kaloreid ära ei kulutata.
kuuliks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Asi siis selles, et viimase 2 aastaga on toitumine väga käest ära läinud. See näeb siis välja selline, et vahest mingi kuu aega ei söö eriti midagi..päevas paki kohupiima ja juurikaid jne. Ja siis mingi hetk ei pea vastu ja õgin terve nädala. Kõige hullem on see, et selle nädalaga ei tule mul juurde mitte 2-3 kg vaid 10 kg…(ilma liialdusteta). Selle maha saamiseks läheb ksukil kaks nädalat ja siis hakkab nõiaring jälle otsast peale. Korra olen ka proovinud natuke normaalsemalt süüa..hommikuti puder ja lõunaks siis jogurtit, salatit, juurikaid, riisi,kana ja muud sellist ja õhtuks siis midagi valgurikast. Aga ka siis pidasin kõigest kuukese vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. Ühesõnaga ma olen oma seedimise nii käest lasknud, et jube ja ei oska enam kust alustada. Trennitydruk olen muidu tubli…kui just see õgimisnädal pole. Käin 5 korda nädalas trennis+ rullitamine…Aga jah, ma ei saa aru kuidas on võimalik, et nädalaga tuleb 10 kg juurde…püksid mis esmaspäeval olid suured—pühapäevaks enam jalga ei mahu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleksin tänulik tarkade kommentaaride eest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on tõesti uskumatu, et nädalaga 10 kg?? Olen kogenud, et saab juurde võtta, kuid poole talve peal mul lihtsalt sai kõrini ja läksin trenni, nüüd olen nii rahul, enesetunne on nii hea.
Kuid soovitus Sulle: korrigeeri enda toitumist ja kui võimalik tee ikka trenni ka
??:”> Nii saad tasapisi end jälle vormi ajada.Edu Sulle siiski!
kuuliks
MemberOlen ka ise pigem taimtoiduline ja piimatoodete sööja. Liha ma ei söö, kui siis ainult kana vahetevahel. Igal toidul on oma plusse ja miinuseid- keegi ei tohiks midagi peale suruda, kuid kõiki aineid tuleks ju siiski saada.
kuuliks
MemberKui võimalik, siis mine trenni. Siis on nii tulemusi kui ka endal enesetunne hea. Loomulikult on see kõik koos toitumisega vajalik.
kuuliks
MemberJala, kuna autot kahjuks pole.
Iga päev kesklinnast vanalinna, vanalinnast mustamäele ja mustamäelt tagasi kesklinna või kesklinnast vanalinna, sealt tagasi ja siis kesklinnast mustamäele ning tagasi.
kuuliks
MemberMinu biitseps on üldse 24 cm.
kuuliks
MemberOma kogemuste põhjal võin öelda, et rattasõit mõjutab eelkõige ikka jalgu, kuid kõhule on olemas eraldi harjutused. Kõige parema tulemuse saab siiski treeningu ja toitumise õige kombineerimine.
kuuliks
MemberPolar- see ju igati tunnustatud abivahend.Kindlasti saad abi nii spordiklubist, kuid paremini ehk edasimüüjalt.
kuuliks
MemberMina lasen end parem trennis treeneril mõõta ja need, kes trenni ei tee, need saavad ju spordiklubides ka testi aeg-ajalt läbi
teha.Maksta ainult see üks kord.
kuuliks
MemberNormaalne saade, vähemalt midagigi, mis meele rõõmsaks teeb!
kuuliks
MemberFatburnerit soovitan sul ikka enne trenni juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joon nii enne kui pärast.
kuuliks
MemberKas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.
Mina ise tarbin peale trenni fatburnerit rohelise teega, muul ajal puhast mineraalvett, Eviani.
AutorPostitused