kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMina sõin eile pärast trenni ära vaid paar väikest keedupeeti ja lusikatäie kalaõli, aga hommikuks oli rasvaprotsent jälle tõusnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peet sisaldab vist liialt suhkrut ka – sajas grammis peaks olema 10g, seega sõin sisuliselt 50g puhast suhkrut. Samas muude juurikatega kõhtu ei peta, õhtuti on ikka konkreetne isu “millegi hea” järele. Lihtsaim vastumeede on häid asju toidukappi mitte osta.Jah, lihtsam mitte osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberOlen ise ka end mitu korda täis õginud nagu põrsas ja pärast end kirunud, et miks ma ometi nii tegin- kõht annab alles hiljem tunda ju, et see on täis.
kuuliks
MemberSama hästi võib seda nimetada lihtsalt kehalise tunniks.
kuuliks
MemberEga kohe ei hakkagi põlema, et lähed koju peegli ette ja vaatad, kuidas rasv põleb ja sentimeetrid kaovad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alguses soovitaksin joosta 20 minutit 4-5 korda nädalas, pulsiga 120 – 140 lööki minutis. Väga hea oleks, kui muretsed endale pulsilugeja. See on selline tempo, kus näiteks saad kaaslasega rääkida või siis laulda (nagu sõjaväes on).
Rääkimine raskendab jooksmist, kõige parem on ikka õigeti joosta, õigeti hingata ja hoida stabiilset pulssi.
kuuliks
MemberHuh, pähklid…100g on juba üle poole minu päeva kaloraazist. Võta parem puuvilju.
kuuliks
Membermul aitas see kui hommikuti ja lõuna ajal piirasin magusa söömist ,vähem süsivesikuid rohkem valku ja rasva.Võib öelda et see on isegi süsivesiku dieet ,aga peale treeningut õhtul söön süsivesikuid korralikult .Mulle see aitas ,igaljuhul !
See siis aitab ka naiste puhul? Kuigi kui ainult juurikaid süüa, on ka tulemus näha.
kuuliks
MemberMhm, võimalik…
kuuliks
MemberMa käin, et :
*olla vormis
*olla terve
*olla ,,kergem,,
kuuliks
Memberkõhulihaste treenimine ei vähenda küll nüüd rasva%. sõida peale trenni rattaga või jookse mingi 30 min ja küll sa kõhust ka lahti saad.Rattasõit treenib ju esireielihast, kõhulihaste treening ikka kõhulihast.
kuuliks
MemberMilles see probla on
kui kaal seisab, siis rasv väheneb ja pilt selgineb, mida sa peeglist näed. Lihased muutuvad nähtavamaks. Kui aga eesmärk iga hinna eest massi koguda, siis palun…….. ,lisa 1000 cal päevas ja muutudki suuremaks ja varsti näed välja nagu pudel poeletis
Ja kui ma nüüd õieti aru olen saanud, siis jõukat sa kasuta, ega siis musklid kasva ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled valesti aru saanud.
kuuliks
Memberto erika182,
rasvasisaldus on normipiires jah…aga ikkagi.
kuuliks
MemberKumb on Sulle olulisem, hea välja näha või vähe kaaluda?Mõlemat.
kuuliks
MemberMa sama mure küüsis. Ilmselt valku vähendama.
kuuliks
MemberVärske keedetud kartul võiga on küll üli hea ning ma usun, et ka kasuli, eriti kui oma aias kasvanud, tead, et pole mingeid säilitusaineid või mis iganes!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või on ülirasvane ja kaloririkas ju.
kuuliks
MemberTubli tüdruk : ) Sellest 9 kilost oled kaotanud rasvaarvelt 3-5 kilo, ülejäänud oled kaotanud lihaste arvelt, eriti veel eile, kus aitasid seda protsessi kiirendada oma jõusaalitreeninguga. Organism kohaneb ka sellise kaloraaziga mingiks ajaks, aga jah nagu eespool öeldud tulevik on nõnda tegutsedes üsna must.Väga mõistlik jutt! Olin rumal ka mina, kuid nüüd jälle targem. Olin ka jamades algselt, arvasin, et olen ise targem…tuhkagi…surma maitse tuli suhu. Kui korralikult trenni teha ja süüa, on kilod palju visamalt ja tervislikumalt kaduma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused