kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMina teen suppi külmutatud juurviljadest ”Maahärra kerge supp” Või kui rohkem aega, siis teen kõik ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Memberma mõtsin, et prooviks siis ikkagi madalate süsivesikute versiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsusta, prooviks või ei prooviks….prooviks või ei prooviks…jne
kuuliks
MemberMõned nädalad aga dieediga olen puusse pand, muudan…Kui Sa arvad, et süües nii nagu Sa näitasid ja tarbides neid rasvapõletajaid, Sul kaal langeb, siis Sa eksid. Sööma peab õigesti! Loe mõni Rein Jalaku raamat läbi, saad selge pildi. Rasvapõletajad toimivad ikka siis kui Sa teed selleks kõik, et oma rasva põletada.
MemberAtkinsi dieeti olen proovind, ei meeldind kohe üldse.Süsivesikud ei ole ainult ajule vajalikud, süsivesikute rikkad toidud sisaldavad ka kiudaineid,
mineraale, vitamiine jne, nende mitte tarbimine võib põhjustada vähki, südamehaigusi ja pikaajaliselt, kes teab veel mida.
Inimorganism on ikkagi läbi miljonite aaastate arenenud omnivoorina.
Kalor on kalor, neid saab ju vähem tarbida ka mitmekesiselt süües.

Süsivesikuid tasakaalukalt tarbides peaks ka enesetunne, energilisus ja jõudlus paremad olema.
Kuid rikkalikult süsikaid süües Sa kaalu ei alanda, kuna süsikad on peamiseks energiaallikaks. Pigem kasutatakse neid peale trenni energiakulu taastamiseks. Õhtul aga ladestub see sul, kuna Sa neid ära ei kuluta.
MemberNimelt mul koolis vaja keemias iseseisevtöö teha, mittemetallide tähtsus meie elus, seoses meie organismiga kui bioelement.Et kas keegi teab milleks meie organism vajab :
*Süsinik ©
*Räni (Si)
*Fosfor (P)
*Lämmastik (N)
*Väävel (S)
*Vesinik (H)
*Hapnik (O)
+ halogeenid….
või teab keegi mingit saiti kust saaks materjali selle kohta ?
Tänud.
Otsi googlest ja raamatukogudest, kindlasti leiad midagi kasulikku. Kui aga eesti keeles pole, siis inglise keeles küll, vaja ainult tõlkida, mis ongi heaks keeleharjutuseks.
kuuliks
Membernii üldistavalt ei saa küll suhtuda, inimesed on erinevad, keharasva % on erinev, ainevahetus on erinev jne…Inimene, kes on oma tervise dieetidega väga ära rikkunud ei saavuta midagi üleöö, täielik taastumine võib võtta aastaid… Näiteks 350 kg inimene või buliimik…
Mul oli sama asi. Rikkusin ise oma tervist mõningal määral, kuid siis päärdusin Fredi poole ja nüüd jälle liigub paremuse suunas.
kuuliks
MemberJah, täitsa usun, et ülekaalulisus ei ole mitte organismi error vaid inimeste valed eluviisid, toitumisharjumused jneAga tahan need mingid kilod kiiremini langetada kui aasta ajaga, kui kilod maha saan jätkan tervislikumate eluviisidega kui siiani.
Mine toitumisspetsialisti või arsti juurde! Sa oled liiga oma põhimõtetes kinni! Kui Sa aga tahad omale terviseprobleeme vägisi kallale kiskuda, siis jätka samas vaimus edasi. Lõpp!
MemberMa ei saa enam millestki aru.
kuuliks
MemberSüsikaid kokku 900 g????
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja rasva 400g? Isver, kas Sa üle piiri ei lähe juba?kuuliks
MemberSinagi vist puudusid, vähemalt sellest tunnist, kus õpetati komade kasutamist .Kui ees ei käi alati koma!
kuuliks
MemberKas Sa puudusid koolist kui olid eesti keele tunnid ja kontrolltööd?
MemberNiisiisSöömine Vol2
2000 kalori tabel
Lihase kasvu võimaldav toiteainete vahekord peaks olema 45% Süsivesikut 35% Valku 20% Rasva
1 gramm süsivesikut ja valku sisaldab 4 ning rasv 9 kilokalorit.
Seda tabelit ma 100% jälgida ei suuda aga see on suuna paika panemiseks.
Arvud antud kalorites, kahjuks web ei võimalda visuaalselt korrektseid tulpasi.
Tabel: Süsivesik Valk Rasv Kalorid kokku
Hommik 400 140 0 540
Ennelõuna 105 120 0 225
Lõuna 150 160 400 710
Trenn -500
Õhtuoode 75 150 0 225
Õhtusöök 170 130 0 300
Kokku 900 700 400 2000
Mis arvate?
Kui, siis m ida peaks muutma?
Kirjuta ka, mida sa sööd.
kuuliks
MemberUsun, et kysija ei pidanud “ise moistmise” all silmas seda, et loeb toituiskavalt, mida, kunas ja kui palju sooma peab. Pigem tahab ta aru saada sellest, miks uhe voi teise eesmargi saavutamiseks on vajalik just nii voi naa toituda.Toitumiskava tellimine voib ju omal kohal kull olla, kuid siiski on hea, kui tellija asja konseptsioonist ka ise aru saaks.
Siis vabandust, oleks võinud end selgemalt väljendada. Olen süüdi jah…Aga toitumine tal siiski veel ok ei ole.
kuuliks
MemberL-karnitiin transpordib rasvu, et neid tarbida ja hävitadaKeha oskab seda ka ise sünteesida.
Arvan, et nädala peale võib ju ühe ära juua aga kaalu kaotamise imerohuga nüüd küll tegu ei ole ja kaalu alandamine fat burneri taha vaevalt kinni jääb.
On abiks kaalulangetajale igatahes.
MemberÄkki ma ei taha kava tellida, mitte raha pärast vaid sellepärast, et ise mõista, kuidas peab toituma…Täiustan ja mõtlen kava uuesti läbi aga praegu ei saa, pohmakas on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kava selle jaoks ongi, et siis saad teada, KUIDAS PEAD TOITUMA!!
Ausõna, räägi nagu puupeaga.
( Olin ise ka puupea varem..)
-
AutorPostitused