kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberVenitan enne ja pärast treeningut alati.
kuuliks
Member1. nädalkaal: 51kg
pikkus: 165cm
kõhu ümbermõõt: 76cm
puusaümbermõõt: 80cm
reie ümbermõõt(kõige paksema koha pealt): 53.5cm
Mõttekas oleks blogi pidada ja oma mõõte sa ise päris õigesti ei saa mõõta. Las seda teha kellelgi teisel, siis on täpsem.
kuuliks
Memberlihased siiski ainult valgu peal ei kasvaMa seda ei arvanudki.
kuuliks
MemberKas see värske köögivili võib ka keedetud/hautatud/praetud olla või peab just toores olema?Toores, keedetud ja hautatud, kuidas enesele meeldib…Ise hautan, keedan ja söön ka toorest.
kuuliks
Membereriti karm valik on friikartul, kartulikrõpsud. esiteks on need õlis praetud st. sisaldavad rohkesti trans-rasva. teiseks kartul koosneb polüsahhariididest ehk tärklisest, mis kõrvetamisel (200 kraadi ja rohkem) muutub mürgiseks ehk tekitab vähki.Neid ma absoluutselt ei tarbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja räägin seda ka kogu aeg oma tuttavatele, kuid see on nagu kaameliga inimkeeles rääkimine.Seega suur tänu, sain rasvade erinevusest aru.
kuuliks
MemberÜldistades oleks hea nii meeles pidada – eelistama peaks toatemperatuuril vedelal kujul rasvasid (kõik õlid), vältima toatemeperatuuril tahkeid rasvasid, kuigi omaosa peavad täitma ka need toidusedelis.Aga mis võiks asendada toatemperatuuri rasvasid, kui ma neid ei tarbi?
kuuliks
MemberKas äkki ei olene kõik ikkagi põhiliselt saadavast energiahulgast? Kui ei kuluta süsivesikutest saadavat energiat ära, siis ladestub see rasvana ja kui ei kuluta valkudest ja rasvast saadud energiat ära, siis see mingil kummalisel põhjusel ei ladestu rasvana?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valk minu teada on hea lihastele, aga süsikatest ma küll muud ei leia. Vähemalt minule on raiutud ja raiutud seda, et süsikad on energiaks, muul ajal aga tuleks vältida. Õhtul eelistada siiski valku/rasva.
kuuliks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänankuuliks
MemberÜldised seisukohad artiklist võetuna on järgmised:HOMMIKUSÖÖK parim on valgu- ja rasvarikas ning süsivesikuvaene hommikusöök
LÕUNASÖÖK Kindel variant on süüa valgud (kana, kala, kalkun ja punane liha,mis sisaldab absoluutselt kõike türosiini sünteesiks vajalikku) koos tärklist mittesisaldavate juurviljade,puuviljade ja/või marjadega ning salatis kasutada rohkesti külmpressitud oliivõli.
ÕHTUSÖÖK Õhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.
Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini,mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid.
Olen nüüdseks paar päeva jämedalt neid soovitusi järginud, ühe koha pealt üle pingutades, teist liiga lõdvalt võttes. Pole kindel, kas efekt on tingitud toitumisest või on usk nii hea, kuid viimastel päevadel ei ole probleeme une peale tükkimisega päevasel ajal. Pigem on juba küsimus, et kuidas ikka õhtul magama saaks. Aga tekkinud on ka rida küsimusi.
Kui eesmärgiks on rasvaprotsendi alandamine, kas siis saab see toimuda ka ilma mingi treeninguta? Ja kui aeroobset treeningut teha, kas siis on mingit erinevust toitumises võrreldes ilma treeninguta variandiga?
Millised on toitainete protsentuaalsed jagamised toidukordade peale? Artikkel ütleb küll, et süsivesikute kogust peab ise tunnetama, kuid tahaks teada seda baasi, mille pealt oleks tark oma katsetustega alustada?
Kas 4 korda päevas süüa on palju? (Ühes teises teemas väidate, et neil, kes ei tegele mahuka sportliku treeninguga on üle 3 korra süüa on mõttetu, kuid ma olen 4 korraga harjunud, kas on oluline see 1 kord ära võtta?)
Ütlete, et kui eesmärgiks on rasva % alandada, siis ei tohiks isegi õhtusöögil süsivesikuid võtta? Katus hakkab lendama ilmselt liigsest serotoniini piiramisest? Kas on õigustatud siinkohal mingite looduslike preparaatide kasutamine (antidepressantide looduslik vend näiteks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Kas töötlemata kohupiim, piim, või(võideks), tuunikalakonserviõli, oliiviõli, valmisjuustud, feta ja mozarella juustud on kvaliteetse(d) rasva allikad? Milline peaks olema taimsete/loomsete rasvade vahekord?
Kui tegeled aktiivselt füüsilise tegevusega, siis 4 korda süüa on normaalne. Süsivesikuid ei tohiks õhtul jah saada, kuna sa seda ära ei kuluta ja kulutamata süsivesik ladestub rasvaks.
Süsivesikud on energiaallikaks ning enamasti süüakse neid peale trenni esimese söögikorrana energia saamiseks. Ülejäänud päeval tuleks jagada valgud ja rasvad. Õhtul samuti. Oldman annab kindlasti veel paremat nõu Sulle.
kuuliks
Memberega keegi juhuslikult tea, kes esmaspäevast jalgpallimängu kanalil Kalev Sport kommenteeris?Kas Kiivikas on juba jalgpalluriks saanud??
kuuliks
MemberNii nagu ennustasin, oligi täna pärast trenni kaal 90,2 ehk pool sellest taas maha kukkunud.Asi selles, et eile-täna olin uuesti dieediprogrammil, kuid seekord natuke teisiti. Kirjutasin sellest juba.
Enesetunne ja power on paremad kui enne.
Selle köögivilja-teema kohta:
See sanga-piirkond ongi veel ainus, kust ma rasva tahaksin kaotada. Eks lisan siis natuke värsket kraami menüüsse ja vaatan, mis saab.
Tahaks aga kellegi teaduslikku tõlgendust ka sellele, et kas tõesti ka paika peab!
Köögi- ja juurvili aitab tõesti, kuid iga päev tuleks lisaks sellele ka veidi valku saada.
kuuliks
MemberAga kui hommikul on kõht nii tühi ja tunned vastupandamatut vajadust süüa süsivesikuid, et tühje glükogeenivarusid laadida, siis järelikult pole peale trenni korralikult laadinud?Kui ma jälle millestki valesti aru saan või valesti väljendun, ärge siis näkku lööge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla eo söönud eelmisel päeval piisavalt. Mul endal samuti olnud, kuid võtan siis vett või puhast rohelist teed.
kuuliks
Membernjah. meeldib sulle või mitte, nagu enamusele inimestele ja eriti naistele ei meeldi kulturistid…aga trenni eesmärk polegi ju sulle või kellelegi teisele meeldida. 150 kilo vaid unistus aga mulle meeldib! ei peagi sulle meeldima!
Anna andeks!!
kuuliks
Memberma ei pea ennast spetsialistiks aga olen päris palju asju proovinud ja võin ütelda, mis on kindlasti vale. 280g valku on kohe kindlasti vale. minul hakkasid sellisest kogusest neerud valutama. enamus süsivesikuid vaid peale trenni on õige aga muul ajal on vaja lisaks happelisele valgule ja rasvale süüa aluselist kraami, mis on teatavasti värsked köögiviljad. muidu hakkab keha kõhule ja puusadele pekki varuma, kah kogetud.Olen samuti kogenud.
kuuliks
MemberJäägem siiski piiridesse, kus ka silmal on ilus vaadata. Kiivikas on hea välimusega kulturist. 150 kg mulle ei meeldiks vaadata.
-
AutorPostitused