kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMis jõusaalis selline piirang kehtib? Oleks huvitav teada.
kuuliks
MemberAga trennipäeva hommikul enne kooli? Kas midagi muud või põhimõtteliselt samad asjad ?Mina söön ka trennipäeva hommikul kas putru või jogurtit.
kuuliks
MemberEt mida võiks siis süüa hommikul enne kooli, et peale teist tundi kõht tühi juba ei oleks?Hommikul süsivesikud, need annavad Sulle energiat. Hästi sobivad puder, jogurt, leib.
kuuliks
Memberhttp://www.terviseleht.ee/200009/9_rasvavaja.php
http://www.terviseleht.ee/200203/3_toit.php
http://www.ti.ttu.ee/index.php/toitumisest…oitained/rasvad
http://www.hot.ee/toitumine1/page7.html
jne…
Üldiselt on halvad siiski rasvad ja õlid, mis on jäätises, krõpsudes, küpsetistes jne.
kuuliks
MemberTere!Kas oskate öelda, millal ja kus saab praegu LesMills treenerikoolitusi teha? Ja kui kallis see u on?
tervitades,
T
Selle aasta oma on plaanitud veebruari lõpus Tallinnas, kuid täpsemalt ma kahjuks ei tea. Soovin ka ise osaleda.
kuuliks
MemberKõik kes soovivad Les Mills instrutoriks, leidke endale spordiklubi, kes on nõus teid oma hingkirja võtma ja suunama teid koolitusele .Siin lähema paari kuu kursuste nimekiri :
Märts
10-12 BODYBALANCE® Helsinki
17-19 BODYSTEP® Helsinki
24-26 BODYCOMBAT® Helsinki
24-26 BODYPUMP® Tallinn
Aprill
7-9 BODYJAM® Helsinki
21-23 BODYPUMP® Helsinki
21-23 BODYJAM® Vaasa
Kas peab end laskma hingekirja võtma või piisab ka sellest kui teen esialgu lihtsalt koolituse läbi…räägin enda spordiklubiga?
kuuliks
MemberKui aju kipub seiskuma jne siis ongi veresuhkur vbl madal, liiga madal. Energiapuudus võib kilpnäärmehormooni taga ka olla. Ma teeks vahest endokrinoloogi juures põhjaliku hormoonipaneeli – kilpnäärmehormoonid, kortisool ja mis ta vajalikuks peab. Ja küsiks omale ka koopia, selle põhjal saab juba igalt poolt nõu juurde küsida. Aga järjekorrad on mitu kuud.Kuidas vererõhuga püsti tõustes on ?
Vanad õpikud sul, siin saad sa kindlasti täpselt vastupidised soovitused: süsivesikuid enne õhtut mitte süüa ja hommikul süüa rasva ja valku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mitte ei ole nii, et süsikaid tuleks süüa hommikul ning rasvad ja valgud õhtul?
kuuliks
MemberJärgnev lõik antud tekstist oli väga õige!
//«Alla 1g 1000 kcal toiduenergia kohta – täiskasvanul u 2,1 g transrasva päevas – ei peaks tervist kahjustama,» sõnab Vihalemm. «Odav surrogaatjuust aga ei kannata küll mingit kriitikat. Aga kui keegi soovib tervist rikkuda, siis me ei saa keelata, elame ju vabal maal.»
Väga oluliseks peab Vihalemm inimeste endi maitse-eelistusi ja toiduvalikuid. Kui lapsest saati süüakse iga päev friikartuleid, kartulikrõpse, rasvaküpsiseid, odavat šokolaadi ja ükskõik millist jäätist, siis pole ime, kui 35-aastane mees sureb äkki infarkti.
Transrasvad ei tapa paugupealt ja vähesel hulgal peaks meie organism nendega toime tulema, kuid saades aastast aastasse iga päev üha suurema koguse, kahjustame oma tervist tugevalt. //
kuuliks
MemberToitumiskoolitusel soovitati õhtusel ajal süüa valku ja rasva.Wõro Kommerts toodab sellist toodet nagu lihakrõpsud tilliga. Tootja andmetel sisaldab see toode Energiat 350kcal/1470kJ, rasva 14g, valku 56g.
Kõik muidu hea ainult keedusoola sisaldus on 7%!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Näiteks kanatooted on head valguallikad.
kuuliks
MemberSoovin konkreetsemat infot (siinse) toidukava osas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selge see, et keegi põrsast kotis osta ei taha! Eelnevatest foorumitest ma päris kõigile küsimustele vastuseid ei leidnud ja mõni teema oli liiga napilt vastukaja saanud.
1) Kui pikaks ajaks see kava tehakse? Nädalane? 1-kuuline kava?
2) Arusaadavalt peab kava koostaja kalkuleerima vastavalt inimese eluviisile ja treeningharjumustele vajaliku SV/V/R kogused nädala/päeva kohta. Ega see ometi kavakoostaja ärisaladuseks jää?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas seal on kirjas iga toidukorra juures KCAL, SV, V ja rasva sisaldus? (Sh iga toiduaine kohta eraldi?) Kui ma mingil põhjusel ei saa just konkreetset toitu süüa, mis kava ette näeb, siis ma ju tahaks selle muuga asendada. Oskan ju isegi vajadusel nt piima valke arvutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) Ja mis pärast tavaliselt edasi saab, kui vajalik kehakaal saavutatud ja edaspidi vaid soov kaalu hoida? Kas reeglina peaks iga kava jälgija juba ise nii tark olema, et oskab vajalikud muudatused sisse viia toitumisse ja treeningusse?, või kohendatakse seda koos kava koostajaga?, või hoopis uus laks – 500 krooni ja ostad uue kava!? Ja siit veel edasi: Kas see kava saab toimida nt teoreetiliselt järgmised 20 a, kui ei muudeta eluviise ja treeningharjumusi? St, kas see kava saab sellest perspektiivist katta kogu mu tervislikuks elus püsimiseks vajaliku vitamiinide ja mineraalide koguse? Või mida ses osas kava koostaja eeldab?
4) Eelnevat punkti veel täpsustades: kui palju täpselt on mõistlik kogus tülitamist, mida võib osutada kava koostaja suunas 500 kr eest, kui kava ostja soovib pärast midagi küsida ja tagasisidet anda? Liigselt kellegile ju pinda käia ei tahaks! Kui palju te pärast suhtlete omavahel, või kui paljuks tegelikult vajadust on? Siinkohal huvitaks kindlasti ostjate aus arvamus!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Millest see kava hinnatõus põhjustatud oli? Kas äkki just sellest, et vaja hiljem rohkem tegelda nendega, kes kava ostavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5) Ja teie kõik, kes te siin lihtsalt tervislikke eluviise järgite ja superkulturistid olete, rääkige oma kogemusi kava jälgimistel! Ma saan aru, et see kava jälgimine paras töö on!? Arvutada kaloreid, SV, V ja rasvad… Mõistan, et kogemusega lähevad asjad lihtsamaks aga ikkagi! Mis kõige raskem on? Kuidas lahendate näiteks selle mure, kui te pole kodus ja peate väljas sööma? Kindlasti on keerulisem silma järgi hinnata toidukoguseid ja nende kalorlust sööklas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No kuidas sa ikka hindad sööklas nt riisi või liha kogust/kalorlust, mida sa kaaluda ei saa?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamus inimesi ei tööta kodus ja paljudes töökohtades/kontorites pole isegi võimalusi toidu soojendamiseks.Algul Sa ehk tõesti kaalud oma toitu, kuid hiljem Sa tead juba umbkaudu silmaga, kui palju Sul miskit on. Ma kaalusin kah algul kõik ained ja arvutasin kõik eraldi välja. Praegu vaatan umbkaudu silmaga ja loen alati ka pakendilt, kui palju seal midagi on, siis tean palju seda korraga süüa jne. Selline toitumine peaks olema eluaegne, käest lasta seda ei maksa, siis lased ka end käest. Kui hilisem tulemus saavutatud, siis oska seda ka hästi hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberEks see lugu ole kurvavõitu jah…
kuuliks
Membereelkõige huvitab mind see, kas BP-is oleks vaja kanda treeningkindaid?Ei ole vaja, aga võid. Mina kannan, mul mugavam kangi hoida ja käed ei lähe inetuks. Kangitorud on kahte sorti ( minu sk-s). Üks on sile, teine veidi karedam.
kuuliks
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151 päris hea rasvapõletajaTäiesti õige vastus
kuuliks
MemberSelline mure et tahaks natuke rohkem vormi saada, käin nüd trennis nimelt poksis ja nüd hakkasin jooksmas ka käima, kõige suurem ja hullem on kõht kuhu on kogunenud aastatega rasva, tahaks sellest väga lahti saada ja kiiresti, et äkki oskab keegi soovitada head rasvapõletajat, vaatasin et seal fitness.ee on neid palju ja erinevaid ja ei tea millist valida, äkki soovitate mõnda mis on ka efektiivne.Aitäh
Lisaks veel ka Omega3 kapslid. Üksi need muidugi ei toimi!
Igati kasulik link!
kuuliks
MemberMa võtaks miskit ette ja kiirelt! Õnneks on loodus mind selle koha pealt säästnud.
AutorPostitused