kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberSee oleneb inimese põhimõtetest, mida ta enda arvates ”õigeks” peab. Mul 14a õde sööb IGA PÄEV küüslauguleibu, saiakesi, jäätist ( ja mitte vähe) kommi jms jama. Aga noh, kui ta ei taha, siis ei taha, eks hiljem ole paista, mida ma talle rääkisin.
Alati on nii, algul ei kuula, pärast imestab. Ma kujutan ette, kui raske ta südamel saab olema.
kuuliks
MemberRasvapõletus peaks toimima 120-140 pulsivahemikus. Mina higistan ka, kuidas kunagi, aga püüan nii rassida, et saaksin oma pulsi nii kõrgele. Kahjuks on minul pulss kogu aeg madal, rahuseisundis ka.
kuuliks
MemberTere tahtsin küsida kuidas see mõjub mu tervisele kui hommikul tõusen pole aega süüa ja ega kõht tühi pole ka.Olen päev otsa tööl ja koju jõuan alles kella 17.00 aeg siis söön natsa kuna, kõht ei tundu tühi.Käin esmaspäeval,teisipäeval jooksmas umbes 40-50 minutit kolmapäev käin ujumas neljapäev puhkan.
Reede jälle jooks laupäev,pühapäeval puhkan
Olen 20 aastane noormees kaalun hetkel 84 kg pikkus on 175 cm
Katseta ja näed, mis juhtub

kuuliks
MemberOstsin hiljuti Kristiine keskuse Prismast musta riisi, see 500gr pakike läks maksma ca 70 kr või nii nagu ma mäletan, niiet kallim kui tavaline valge pudruriis. Punast riisi aga müügil ei näinud, tahaks ka seda proovida muidu. Too must riis aga maitseb teisiti küll kui valge, keetmisel läheb vesi täiesti musta värvi, ja keeb kauem kui tavaline valge riis, annab keemtisel üle köögi tugeva erilise lõhna ka üles. See must riis maitseb päris huvitavalt, päris hea, ja on musta värvi siis. Aga kas tal ka mingeid teisi näitajaid (toiteväärtust) on, kui valgel ja punasel riisil näiteks?Siin on 2 toodet, nende pakenditelt näeb seal kuidas enam-vähem must riis välja näeb:
Must riis:
http://www.risogallo.it/risogallo/product_…;id_product=120
Punane riis:
http://www.risogallo.it/risogallo/product_…;id_product=275
Et kas on siis must riis kasulikum tervisele äkki või mis? Ja miks ta niikallis on? Ja kuidas ta musta värvuse on saanud, äkki on geenimutatsioon sordile tehtud. Ja kas olete proovinud, mis arvate sellest?
Jube summa tuli Sul paki eest välja käia. Ise pole proovinud, söön vaid pruuni riisi. Gallo aga teeb tavaliselt tervisele kasulikke tooteid.
Sooviks ka teada, kas on mingit kasu kah.
kuuliks
MemberNo kui sina seda teha ei suuda, siis oled sina väga paindumatu
??:”>
Nimelt on kõht allpool.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kõht ülevalpool peaks olema siis tuleks jah raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatamata sellele, et ma 6x nädalas trenni teen, ei suuda ma jah siiski veel nii oma kõhtu hoida, et varbad ja küünarnukid maas.

Olgu, nali naljaks..
kuuliks
MemberKuidas mõjub kõhulihastele selline trenn, kui hoiad neid ntx 30 sekundit pinges, 3x30sek vms?Nagu küünarnukid ja varbad on maas ning hoiad kõhtu üleval. Kas sellel on üldse mõtet või see treenib samamoodi nagu iga-teine kõhulihase harjutus`?
Sa oled väga painduv, nagu ma aru saan.
kuuliks
MemberMargariiniga tuleb piiri pidada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga söö võid, 80% rasva, see on tervislik.
Praegu on müügil Soome või, mida paksemalt leivale paned, seda parem maitse.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, hakkan tasapisi leivale määrima.

kuuliks
MemberPalun vastake küsimusele: milline on parim jõusaal (Tallinnas)?Otsin head jõusaali, kus käia, aga seni pole veel leidnud sellist, mida püsivalt külastada

Oleks väga tore kui vastaksite
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Reval Sport
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMillegi pärast arvab ta et see on talle kohustuseks ja lisa koormuseks. Kahjuks on ka shokolaad mängus.Ma ei tea kuidas talle selgeks teha et tuleb natuke seda kogust piirata.
Kuid tema ütleb, “see ei ole shokolaadist ( figuuri kadumine ) ja et enne sind ma sõin seda veel rohkem”
Tegemist on tõelise dillemmaga.
Kahju… Mina ütlen ka tavaliselt kõik otse välja. On solvutud ka, kuid hiljem siiski on tehtud nii nagu olen soovitanud- kahjuks on tuldud tagasi vanade harjumuste juurde.
*Hakake parem koos käima, siis on ehk kasu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberSee, et taimerasvad transrasvadega ühte patta pandi, pani ka mind imestama. Küsimus on ju siiski erinevate rasvade vahekordades.Mh, ma siis enam ei söö seda.
kuuliks
MemberTervist, mul siis selline asi, et olen natuke oma kaaluga jännis. Nimelt asi nii siis, et olen 17a. 176cm pikk, ja 90KG. See sama 90kg teebki mulle muret, kusjuures ei söö ega joo ma midagi ebaloomulikku, tavaliselt hommikuti ma ei jõuagi süüa, niisissi söön ma löunal esimest korda, tavaliselt normaalse portsu, ja siis öhtusöök 6 paiku peale kooli. Ja viimast korda sööb vb mingi 10-11 paiku õhtul , mõne võileiva. Aga käin ka jõusaalis 3 korda nädalas ja kasutan sinna körvale proteiine. Veel mängin siis jalgpalli (käin trennis) ja mängin võrkpalli, põhimõtteliselt on köik päevad trenniga seotud. Suitsu ka ei tee ja õlut ei joo. Kusjuures ma väga hästi veel mäletan kui viimati oli mu kaal midagi 73-76 kg ja kui järsult hakkas tõusma, ja nyyd olen juba 90kg juures. Probleem selles et ei tahaks eriti raskeks ka minna, et mis te arvate, mis tegema peaks? Rohkem tervislikumalt toituma?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks arstlikule kontrollile pead lisama veel söögikordi, eriti ka hommikusööki.
kuuliks
MemberOsa neist on, Becelist ei tea midagi… mis jutt seal on siis. Kui see saladus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Becel on taimse rasvaga, kolesteroolivaba jms.
http://www.naisensydan.fi/terveysasema/index.html
Ma proovisin seda, maitselt on hea. Jutu poolest ma sööksin enne seda, kui teisi Eestis müüdavaid määrdeid, kuid siiski tuleb ka sellega piiri pidada, kuna see on 35% rasvaga.
kuuliks
MemberProbleem on suur, olen olnud paks juba 16 aastat, olen proovinud näljutamist, mis kukkus väga kehvasti välja, käin regulaarselt iga päev trennis. Nüüd olen hakkanud rohkem keskenduma jõusaalile ja aeroobsele trennile(ergomeeter, ratas, ujumine)Kolm korda kuus käin ka jõusaalis, suht seda trenni külastan, mille tuju on..:PAga probleem on selles, et mul on sangad:S ja vöökoht on tugevalt rasvunud, kuidas sellest lahti saada, enne kevadet pole raha, et toidukava ja treeningkava tellida, kõik arvamused on teretulnud :)ja olen tegelenud ka 7 aastat võrkpalliga, midagi pole aidanud
teen ka iga päev kodus kätekõverdusi ja kõhulihaseidKui hetkel raha pole, pea treeneriga nõu. Eks suurem osa on alati toitumises!
kuuliks
MemberAga mida arvate Becel margariinist- jutt seal on suurepärane, kuid kas selle margariini rasv on siis ikka kasulik?
kuuliks
MemberKas jätkukoolitusele saab ka nii, et ma pole eelmisel käinud? Ajan juba ammu taga, et millal ükskord jälle Tallinnas toimub. Sain aru, et 6. märts 2008.
Mis on hind, seda pole mainitud.
-
AutorPostitused