kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberLoodan väga, et su trennid ei piirdu biitsepsiga ega biitseps-rind-kõht stiilis!Seda kehaehitust tahaks isegi näha, kus kõik muud kehaosad on treenimata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberAga kas koos paari trenniga nädalas see ThermoSpeed Extreme aitab?? Ja kas sina kasjutaja Kuuliks oled sellega kaalus alla ka võtnud ja kui palju`??Pigem see siiski põletab eelisjärjekorras rasva ja ajab higistama, mitte ei toimi kõhulahtistina ja kaalualandajana. Kaalualandajana toimib toidukoguste vähendamine. Ma teen palju jõutrenni ja 2 kardiot. Mul miskipärast kaal seisab praegu.
kuuliks
MemberSoodsaimad on ilmselt Olimpi rasvapõletajad Therm Line II ja Thermo Speed Extreme. Aminostari Fatburner Thermogenicut ja FASTi Burnerit võid ka proovida.Ise olen ka ThermoSpeed Extreme kasutaja. Aga no oleks lollus arvata, et see teeb oma töö üksi.
kuuliks
MemberPigem tee ikka üks kord korralik trenn.
kuuliks
MemberÄkki oskate soovitada tõhusaid fitshopi kaalulangetajaid ja mitte kõige kallemaid äkki palun.Toitumine ja trenn ja siis alles lisandid. Pealegi ega see kõik mingi odav lõbu ka pole, nii et maksan natuke ja juba korras. Tööd ja vaeva on vaja näha. Vaata lingi alt ”pood” ringi ja kontsulteeri.
kuuliks
MemberNeed mu igapäevased harjutused, aga 4-packist kaugemale kuidagi ei ulatu.
kuuliks
MemberMõned naturaaltoidu peal suguharud liigutavad väga minimaalselt, aga pekki ei lähe.Aga sellisesse tasakaalu tsivilisatsioonist tagasi minna pole lihtne ja trennil on muidki väärtusi peale rasvapõletuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks on trenn eluviis ja tervis jms kokku. Paljudele on see aga kahjuks ühekordne projekt. Kurb.
kuuliks
MemberSee on hea jook, mis kustutab hästi janu+l-karnitiin ka lisaks ju. Praegu Rimides soodukas 12.90+pant 50senti.
kuuliks
MemberOlgu aga äkki saate ise mulle mingi toidukava soovitada et mida ma peaks ja kui palju sööma ja mis trenni ma peaks tegema mis harjutusi ja niiiKui sa lähed trenni, siis iga norm treener annab esialgsed soovitused ja paraku keegi sulle tasuta tiutumiskava koostama ei hakka. Uuri ja vaata ja siis ma soovitan tellida küll, see läheb asja ette.
kuuliks
MemberKüll sa pika peale oma suhtumist muudad ja saad aru, et lihases naine on imetlusväärne. Arvasin ka kunagi, et ei taha, aga nüüd enam ilma ei oskagi. Minu eelis on see, et ole lihases ja sale või lihases ja heas vormis.
MemberTere!OLen 14 aastan tüdruk ja sooviksin infot ja soovitusi oma kehakaalu alandamiseks.
Ma ei ole väga tuttav harjutuste ja dieetidega nii et ma sooviks nõuandeid et mida ma peaks tegema et ma saaks sangadest lahti külgedel! Kust ma võiks saada toitumis kava ja muud sellist staffi!!!! mida ma peaks tegema???
Lisaks õigele söögile tuleb ka trenni teha ja see peaks olema eluviis, mitte ühekordne projekt nagu paljudel kipub nii olema.
kuuliks
MemberMulle meeldib isiklikult kas hästi vara hommikul või juba hiljem õhtul. Jõusaalis olen ntx juba 6:00-6:15 kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rattaga kodust Viimsisse sõidan aga õhtutti kas 19 paiku või siis kui päike loojub. Praegu ta loojub hilja ja sestap ma nii hilja muidugi ei sõida, aga augustikuus loojub juba 21:30 paiku. Lisaks rasvapõletusele ka silmailu.kuuliks
MemberTahan lihasmassi kasvatada ja hetkel teen trenni kolm korda nädalas,so. esmaspäev,kolmapäev ja reede.Kas sellisest intensiivsusest piisab? Olen trenni teinud kaks kuud.
Minule endale tundub,et see oleks nagu vähe võitu,sest iga lihasgrupp saab ju ainult korra nädalas treenitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning kas keegi oskab soovitada lisaks millal on parim aeg võtta valku toidulisandina? Ise võtan ma seda peale trenni veega.
Ette tänades PRIIT
No ega kohe saagi rabelema hakata. Intensiivsust ja sagedust ja kõike muud tuleb tõsta tasa ja targu.
kuuliks
MemberÜhe, kahe päevaga ei juhtu miskit kui külmik töökorras.
Member -
AutorPostitused