kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
Memberminu teada enamasti kuivatud puuviljad on igast kemikaale täis (E-sid)Tuleb kasutada ökotooteid.
Ja veel palju…häis kuivat. puuvilju leiab ökoriiulist ka Tallinna Kaubamajast.
kuuliks
MemberKas EFTE organisatsioon on laiali läind või?Kodulehekülg http://www.efte.ee ei ole vist enam olemas ja mujalt ka inforamtiooni aeroobika baaskursuste kohta ei leia.
Oskab keegi öelda, kust sarnasel koolitusel saaks osaleda?
Kas Sa ise ka sporti teed?
Mina teen ja juba ammu olen soovinud sama, mis sina. Ühendan meeldiva kasulikuga ja arendan end pidevalt, loen, võtan osa…kuid kõik maksab ka!
veebruar 13, 2008 at 8:18 p.l. in reply to: Tänane SL ÕHTULEHT ! ! ! Kaalu alandamise “tõed”. #140673kuuliks
Memberveebruar 12, 2008 at 4:34 p.l. in reply to: Tänane SL ÕHTULEHT ! ! ! Kaalu alandamise “tõed”. #140453kuuliks
MemberOlen ise ka proovinud. Kui söön õhtul õuna, siis ei juhtu midagi, aga kui söön julgemalt, siis ei alane mul miskit.
Tavaliselt ma ka enam õhtul ei söö. Viimane kord on kuskil 17-18 ajal.
kuuliks
Membervaatasin seda lehekülge ja ma ei hakka endale seda toitumiskava tellima.arvan, et saan ise hakkama. mul on tegelt endal paar tuttavat, kes tegelevad sellega siin USAs. küsin parem neilt.
ma ei tea ise üldse miks ma selle topiku siia tegin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sest tegelt asi pole nii hull:D
Oled Sa normaalne?
kuuliks
Memberkas väikse hernesupi ja vastlakukli ka keegi ikka teeb?Ma põhimõtteliselt ei söö neid.
kuuliks
MemberMugavus ja nahasõbralik materjal.
kuuliks
MemberVedelik, kiudained ja ka rohelised hautatud aedoad.
kuuliks
MemberKõigil kellel pood errordab, proovige järgmist linki ja andke mulle teada tulemustest:Selle lingiga saab. Ise kasutan Mozillat.
kuuliks
MemberMul ei lase salasõnaga sisse logida.
kuuliks
MemberEt veel rohkem juurde võtta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vale vastus!
Loe ka seda materjali. http://www.terviseleht.ee/200016/16_hommikusook.php
kuuliks
MemberMõtlen trennile, pulsile ja sellele, et kui teen kõik õieti, siis on ka tulemused ja ma ei rassi ilma asjata.
kuuliks
MemberTundub, et puuviljad on yhe öigesti toitudatahtva ja kaalulangetaja suured vaenalsed….Kahju

Kõik puuviljad ei ole vaenlased.
kuuliks
Memberkusjuures on küll… liigne vee tarbimine hävitab näiteks organismis rakke. Kui rakku koguneb liiga palju vett, siis rakk läheb katki ja hävineb. Vee kogust ei mäleta, mis selle tekitada võib, aga kuskil materjalides on kirjas küll.See oleneb sellest, mis me ”rohke” vee all silmas peame. Oleks endal ka huvitav teada, mis koguse juures see protsess toimub. Kui leiad, anna palun siiagi teada!

kuuliks
MemberEks see tabel täieneb ehk veelgi.
AutorPostitused