kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberTänud vastuste eest!
“>
Ei otseselt rasva polegi nagu nii palju, pigem lihtsalt. Võibolla hästi natuke on kõhtu, nagu väga sale pole ka otseselt, aga tõesti tahaks KOHUTAVALT kõhulihaseid, just suveks.
Aga näiteks kui kiiresti need tekivad tüdrukul/naisel, kui igapäev teha? Ja kui palju tuleb teha?
Kõhulihastega pole vist seda mure ka, et kui muidu hoitakse kõhtu sees, siis ei pea enam sees hoidma. Mitte et ma ise hoiaks, võibolla vahest hästi harva.
Põhiline probleem just reitega, ma ei tea. Mul vist sellest ajast saati kui hakkasid tekkima naiselikud vormid, lähevad reied nagu kokku. Samas vahest näen ka naisi kellel pole nii? Millest see sõltub, et mõnel on, teisel pole?
Süüa õigesti ja treenida vastavaid kehaosi. Pikk protsess, kuid lõpuks Sa näed, et tasus ära.
kuuliks
MemberSiis tuleb soovijatel samuti tulla RevalSporti. Olen hüpersuper rahul selle klubiga.
kuuliks
MemberVähemalt on Sul kena kasutajanimi- enesearmastaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine on jah kõige alus- mida pikem protsess, seda kauem ja ilusam tulemus! Mina ise tellisin toitumiskava M. Kalmuselt ja olen väga rahul. Lisaks käin mina 5-6 päeval nädalas trennis, aga Sina alusta rahulikult.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberHei,kas keegi on näinud müügil shapingu DVD-*d? VHS-na on küll olemas… sooviks kodus harjutada.
Olen isegi otsinud, kahjuks…Aga käin selle asemel shapingutrennis.
kuuliks
MemberVäga kena muutus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberKuna mina jõuan ka suht hilja koju, siis võtan 250 ml keefiri ja ülepäeva 150g banaani- nii näeb ette mulle koostatud toitumiskava ja praegu langeb kaal normaalselt.
kuuliks
MemberMis toitudest saab tavalisest korralikust toidu poest kõige rohkem süsivesikuid ja valke
Misasja ma peaks sööma peale jõusaali siis.
Proteiinid ja teised asjad jätaks lõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on pakenditel kirjas, mis kui palju mida sisaldab. Siin on olemas ka kaloriarvuti.
kuuliks
MemberSellel aastal siis 4-6 aprill ja klubivälisele üritajale on koolitus korralik kirves 5600 EEK. Ei tea, kas maksu saab järgmine aasta tagasi koolituskulude pealt vähemalt ?
veebruar 22, 2008 at 8:20 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #142084kuuliks
MemberKas tsitruselised mitte ei takista raua imendumist lihast?Mulle soovitati kanafilee juurde apelsinimahla/ ploomimahla/ vett või veidi teed.
kuuliks
MemberNike jooksukingad. Sobib igale spordialale.
kuuliks
MemberPeale glükogeenivarude tätumist jah.Selge
kuuliks
Membervahel peale eriti rasket trenni on järgmine päev nagu pohmell. pea on paks ja yldse selline imelik. Millest see võib olla?Oled ülepingutanud ja võib-olla ka mitte korralikult söönud.
kuuliks
MemberMiks süsikaid õhtul ei sööda?
kuuliks
MemberNo ok siis. Ma lihtsalt mõtlesin, et kas ma saan vajalikku kaloritehulka arvestada ka nii, et trükin lihtsalt kaalu, pikkuse ja vanuse BAVi või ei.No 4000 kalorit 3 korra peale ära jaotada on kuidagi imelik ja ma mõtlesin, kas on mingi kogus süsivesikuid, mida võib päeva esimestel kordadel süüa või on lihtsalt oluline, et enamik(ehk siis antud juhul pool) süsivesikuid õhtul süüa.
Süsikaid õhtul ei sööda ja lihtsam on endale toitumiskava tellida. Usu mind, tegin sama. Olin suures hädas juba kui päärdusin M. Kalmuse poole!
kuuliks
MemberEi jah, tagasi hakkab kaal tulema siis, kui lased ennast juba veidikenegi lõdvemaks.Praegu on kaal langenud 4-5 päeva jooksul 2,1Kg. Seda natukene vähe. Oleks vaja kiiremini, nt kilo kanti päevas. Kuigi praeguse toitumisega pole näljas. Praegu teen ka nii, et pärast 6te ei söö õhtul, kui kõht tühjaks läheb, porgand näiteks kätte või puuviljad. Samas proovin liigutada iga päev. 2-3x ka olenevalt nädalas jõusaalis lisaks.
Ma siin veel kirjutan oma toitumist üles. Eks ma lähiajal katsun siia postitada.
Samas ma annaks ka oma selle ”ülirange dieedi”. Äkki oskate natukene parandada ning juurviljad millegi teise vastu vahetada.
Aga millised harjutusi võiksin jõusaalis selle haiguse korral teha ning mida mitte ??
Äkki võiks selle teema hoopis liigutada küsi spetsjalistidelt teemasse? Seal nagu suurem lugejate arv, tuleb äkki rohkem erinevaid arvamusi, kommentaare, soovitusi.
Mida pikem protsess, seda püsivam tulemus!!
AutorPostitused