kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberKeegi tõesti ei saa ära kustutada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hädasti oleks vaja !
Kardad kedagi?? Keegi teab Su kasutajanime ja tahab vaadata, kus ja millega esined?
Tee midagi kurja, küll siis juba kustutatakse kui muud soovi pole.
kuuliks
MemberMinu puhul läks kõik vastupidi- ümbermõõt suurenes, rind kasvas, kaal ei alanenud- loobusin kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMulle maitseb väga hautatud aeduba, lillkapsas, paprika jm taoline.
kuuliks
MemberHei!Tahtsin küsida seda kas Eestis kah kuskil müügil Bodylastics?
http://www.mybodylastics.com/ – ja kui on siis kust võib seda leida ja mis hinnaga need näiteks on?Mul endal pole need kahjuks veel silma jäänud aga soov oleks osta küll.
Aitäh.
Ka Tallinna Kaubamaja spordiosakonnas on valik kummilinte jm treenimisel vajalikke asju.
kuuliks
MemberPõlved ja kannad tulebki appi võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberÜsna ammendatud teema kuid ei suutnud leida otsingut kasutades vastust küsimusele, et kus on võimalik rasva protsenti mõtta Tallinnas?Olen teadlik, et Telliskivi tänaval oli see varem võimalik aga kas ka nüüd? Plaanis toitumiskava tellida …
Täname
“> .Enamus spordiklubisid pakuvad seda teenust. Minu koduklubiks on revalsport.
kuuliks
Memberkas te mõlemad olete ennem ka nagu treenerid olnud või lihtsalt trennis käinud koguaeg?ma suhteliselt kardan ikka sinna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati trennis kohal nagu 5 kopikat.
“>kuuliks
MemberMis on Su eesmärk?
kuuliks
MemberMina surin igavusse
“>
Olin ainukesena esimest korda ja treener ütles, et ok, kui oled uus, ära siis ära ehmu, kui välja ei tule ja katsu jälgida jne… Pärast esimest 5-10min oli mul selge, et kui kellelgi midagi välja ei tule, siis mina see küll ei ole. Hoopis kiiremini oleks võinud koreograafiaga edasi minna. Ja midagi keerulist seal ka polnud. Kui mõtlen, et peaksin veel korda SAMA kava tegema (või veel hullem kolm kuud) ja seda taas algusest samas tempos õppima… brrr… ei aitäh.
Ühesõnaga mulle ei meeldinud. House muusika mulle juba iseenesest ei meeldi, nii et ega ma palju oodanud ka. See treener aga kiitis mind taevani ja ei uskunud, et ma esimest korda olin – mul hakkasid lausa süümekad, et mulle ei meeldinud. Ta küsis minult tagasisidet ka, et mis arvasin ja kui ütlesin, et ei meeldinud, siis ta ei saanud aru, et miks, kui mul ometi ju nii hästi välja tuli. Aga no ei meeldinud lihtsalt.
Ja minu pulss, mis muudes trennides ikka kõrgem on, oli seal just mingi 130-140.
Kindlasti on tore trenn jah – aga üldse mitte minu stiil.
Tavaliselt mina pole ka üldse hüpleva ja aeroobikataolise trenni sõber, kuid see on kuidagi teisiti. Ainult liigestele teeb liiga- seda muidugi minu puhul. Eks näis, kaugele jõuan.
kuuliks
MemberMul on koht olemas juba.
“>kuuliks
MemberSeljal teen ka trenni, mul isegi eraldi leht kus on harjutused ära näidatud, mul nimelt pole selg kõige sirgem just (aga nähtavalt kõver ka pole), lihtsalt ma pean tegema harjutusi.Ja üldiselt ma teen koos kõhulihaseid kui ka selja harjutusi.
Aga ärge paluge mul siis hakata kogu keha treenima (prussak) , ma ei taha ju otseselt saledaks saada, ma tahan lihtsalt kahest kohast alla saada. Varem oli mul üldse mure, nagu mõnel üksikul siin, kuidas juurde võtta. Ja näiteks kui te mu käsi näeksite, suhteliselt kont. Ma ei taha end surnuks treenida, kui näiteks juurde arvata õppimine, stress, siis ma ei ütleks, et trenn oleks midagi sellist, mida ma heameelega teen. Ja tegelt ma pole kunagi eriti sportlik olnud, varem oli mul hea vorm ka ükskõik mida süües ja kehalises vähe/ halvasti kaasa tehes.
Lihtsalt nüüd kui keha on muutunud, on 2 kohta kuhu pekk naisel kiiremini tuleb, nagu ma olen lugenud.
Nojah, okei, ma siis üritan normaalselt süüa. Samas, igal asjal on oma miinused. Vähe süües on see rasva asi, nagu te kirjutasite. Palju või popcorni ja krõpsu süües võtab hästi juurde. Aga ma ei saa tervislikult toituda, kui ma põhimõtteliselt midagi ei söö. Ma ei söö üldse liha (ma vihkan kana ja kala, ERITI aga kala), ainult võibolla viinerit neist. Siis ei söö pooli juurvilju. Kui mulle õelda tervislik toitumine, siis mulle see = söö vähem.
Tegelt siinkohal ma tahaks küsida, et mis on nn. rämpstoit, mis ei anna palju juurde? Popcorn ei anna palju juurde? Ja nt mis on kõige hullemad juurdeandjad? Nt vahukoor, fliikartulid(e. rasv), aga mis veel?
Siis tean mida vältida, aga samas siis kui koguaeg on nälg (ja paljusid juurvilju ka ei söö), et siis mida võib veel süüa nn. rämpstoidu hulgast ? (mitte et ma igapäev alla kugistaksin seda, vahest harva.)
Agajah, kui ma kuskilt alla tahan võtta (eriti sellisest kohast nagu reitelt), tuleb siis teha karmi trenni (kogu keha mõistes)? Või olen ma valesti aru saanud, et maha saab võtta vaid kehaosade kaupa? Siis on küll halb, just rinna mõistes. Sest nagu ma mainisin, kui ma olin peenikesem, siis sõin ma sellepärast ainult, et rind kasvaks.
See oli mulle sama kinnisidee, nagu praegu on kõhulihased.Reite mõttes, kui ma oleks pikem, siis mind ei häiriks need.
Okei, sorri et nii pikk tekst..
“>Tegelikult on nii, et oled see, mida sööd. Korraga hea välja näha, terve olla ja jama süües ei ole kahjuks võimalik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ten omast käest.
kuuliks
MemberOk panen kõrva taha!
“>Jalgade töö on ülikiire. Kui regulaarselt ei käi, siis on uute sammude jälgimine üliraske. Minu pulss oli 168, kuigi tavaliselt on mul ülmadal- keskmiselt 105-120.
kuuliks
MemberAlgul ongi tulemused kiired, pärast aga aeglustub.
kuuliks
MemberEt kes on laoga rohkem kursis.Kas hinnad on samad , mis http://www.eiselt.ee ? Ja teine küsimus , kas seal põlve jalgatõmmatavaid sidemeid on müügil, et mitte nagu need mis ümber jalad ketrad vaid just jalga tõmmatavad ?
Olen elanud terve elu Veerenni kandis, mis aadressil laoga peaks tegemist olema?
kuuliks
MemberNii, ka esimene pool BP65-st ära proovitud.Soojendus täitsa OK
Kükid killisid sajaga. Kui BP64 on kükid rahulikumad, siis BP65 on kükke rohkem ja kiired 1/1 kükke läbivalt. Polnud harjunud nii palju kiireid kükke järjest tegema. Selle tõttu ka triitsepsi ajal tõmbas parem säär krampi.
Selg natukene lihtsam tänu kolmele puhkepausile. Iga tsükkel on eelnevast natukene lühem. Seega võite paar kg juurde panna.
Triitseps on natukene kergem ja võib raskust lisada võrreldes varasemaga. Algul kangiga pikali, palju kõhu pealt surumisi, hiljem antliga istukil ja üle pea harjutused.
Piitsepsis oli 64-st kaasas üks aeglane ja kaks kiiret mudel, aga seal see aglane oli nõksudega. Tegi asja natukene raskemaks. Algul poole peale ja siis edasi ülesse.
McRace on õlgadel tõhus ja biitseps on raskem eelmisest kavast.
-
AutorPostitused