kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberSiinsed rasvarikka toitumise soovitajad on juba nagu mingi sekt, hullemad juba kui Jehoovakad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvad põlevadki ainult rasvas.
kuuliks
Membernimelt siis on asi nii hull, et tuleb liigutama hakata, tervis nii käest lastud, endal ka häbi…..arsti soovitused:
vererõhk tuleb üles saada, pulss tööle
aeroobne liikumine
vesi kindlasti ei sobi, niigi keha kasutab kogu energia soojuse säilitamiseks, seal jahtun liiga maha…..
aga mulle jälle aeroobika pole kunagi sobinud, olen kunagi kergejõustikuga tegelenud ja niipalju kui nüüd uurinud olen, siis vaatasin, et KickBoxing võiks mulle täiesti sobida, aga kui ikka kohe üldse pikka aega midagi teinud ei ole…. siis kas ikka sobib või oskab keegi midagi sarnast soovitada?
Treeningsaale siis soovitage ka Tallinnas ja soovitavalt kesklinna piirkonnas.
tänud!
Minu vererõhk on ka väga madal. Kuna ma aga kohvisõber ka ei ole, siis pole midagi teha. Ainult roheline tee mõjub veidi.
Ise käin Reval Spordis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberKuna ma sinu füüsilist koormust täpselt ei tea, siis vähenda natukene sv arvelt ja suurenda rasvu, mitte palju, aga muuda tarbitavate rasvade koostist, s.t. lisa menüüsse avokaado, kookosrasv, kookospiim, kookoshelbed, hapukoor, või, kalaõli. Mõni küll minestab seda lugedes, aga kehakaal hakkab vähenema rasva arvelt, nii imelik, kui see ka ei tundu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt on õige küll, kuid miks minul miskit ei muutu?? Kiudaineid saan ka vähe, pealegi joon palju rohelist teed.
Mis või päevane norm on? Mulle väga maitseb või, kuid ei julge süüa seda.
kuuliks
Membermul kästakse süüa selle tükeldatud lehte koos meega, kui haige olen.. väga rõve asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on haiguse ajal aremaid asju süüa. Teatud marjad- olin lapsena 40 palavikus ja sõin pohlasid.
kuuliks
MemberLugesin kuskilt, et aloe vera näol olevat tegemist väga kasuliku taimega, mis mõjub kehale hästi mitmel moel. On keegi sellega kokku puutunud? On kogemused positiivsed või negatiivsed?tsekkasin foorumit ka eelenevalt, aga selle taime kohta ühtegi teemat ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen kokku puutunud vaid selle ravimtoimega- võtan potist lehe ja pigistan mahla haavale.
kuuliks
MemberKristiina/Jana
kuuliks
MemberVarsti juba rannahooaeg käes ja tahaks selleks ajaks rohkem vormi saada. Ma pole otseselt ülekaaluline, võib-olla paar kilo. Olen tähele pannud, et alakõht on esimene asi, mis vale toitumise juures käest ära läheb! Sooviks kõhulihased rannahooajaks jälle esile tuua ja ka rinnalihaseid pisut treenida. Mida te soovitaksite mul kodustes tingimustes teha? Toitumisnipid tuleksid ka kasuks !
kuuliks
MemberOotaks nüüd neilt ka vastust, kes vastust teavad…
kuuliks
MemberTere!Soovitage üla-,alaselja harjutusi, mida oleks võimaliks kodus teha. Mul hantleid ja masinaid pole, niiet sobivad ainult harjutused kehakaaluga.
Aitäh!
Ole kõhuli, võta parema käega paremast jalast, vasaku käega vasakust jalast ja kiigu- hea selja harjutus.
kuuliks
Member65. kava ju juba väljas:01. Way Of Life (Slinkee Minx)
02. Just Like Paradise (Skitz Clubb Mixx) (Nick Skitz)
03. Breakaway (Chris Fraser Radio Edit) (Inaya Day)
04. Wanna Be Free (Paradise)
05. Get Down Feat. Stush (Groove Armada)
05. Too Much, Too Young, Too Fast (Airbourne)
07. Blinded By The Light (Michael Mind feat. Manfred Mann’s Earth Band)
08. Meet Her At The Love Parade 2007 (Club Mix) (DJ Aligator)
09. Stronger (Radio Edit) (Kanye West) duet with Beyoncé)
10. Like The Sun (RyanDan)
64:
1. Walk Away (Tony Moran, Warren Rigg Evolution Mix) – Tony Moran feat Kristine W
2. More Than A Feeling – rockout!!!
3. In Love With You – Freestylers
4. See The Light (Original Mix) – Paradise
5. Hungry – INXS
6. Hey Everybody (feat Kurtis Blow and Max C) – Bomfunk MC’s
7. The Sun Always Shines On TV – Milk Inc
8. Keep Your Hands Off My Girl – Good Charlotte
9. Here Comes The Hotstepper – Ini Kamoze
10. Hurt – Christina Aguilera
Mina olen Les Mills portaali ja webshopi kasutaja. Näen plaate, kuid siiani pole veel kuskil nende nimekirjasid näinud.
kuuliks
MemberFantastilise FAST’iga finišisse!
kuuliks
MemberKui juba treenimiseks läks, siis ikka kõiki tuleks treenida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberEhk siis lihtne küsimus, kui olete tellinud treeneri käest kavad, siis kuidas toimub edasine suhtlemine? Oma kogemusi võivad jagada ka treenerid, et kuidas on tagasiside “treenitatavatega”.Endal tundub küll vahest, et enam ei viitsi meili saata, kui mingi mõte tekib nt. seoses edasise toitumise või treeninguga. Sest tavaliselt esimesele meilile ei vastata ja teisele meilile vastatakse vägagi pinnapealselt ja palju küsimusi jääb ikka õhku.
Või ongi asja põhimõte selline, et saadetakse kava ära ja edasi treenimine ja kavade muutmise kohta küsimused on kava kasutaja enda asi?
Kusagilt on jäänud ühe veebitreeneri poolt silma selline tekst, et just on tavaline probleem selles, et tellitakse kava ära ja sellega lõppeb ka üldjuhul side. Ise sooviks küll just tihedamat suhtlemist, kasvõi maili teel. Algajatel tekib ju ikka aegajalt küsimusi ja abi oleks ju vaja just alguses. Samas ei taha kõiki küsimusi foorumisse ka üles riputada, kuna siit tuleb tihti äärmusest-äärmusesse vastuseid ja võib millestki valesti aru saada nii üks kui teine pool.
Suhtlemine jätkub, vähemalt minu puhul.
kuuliks
MemberMis sulle siis paremini sobis ?Tegelen nendega, millega ennegi- nendeks on shaping, spinning, vesispinning, BodyBalance ( seda rahuliku muusika ja tasakaalu pärast), Nike Workout House, RevalJump.
kuuliks
MemberBodypumpiga nüüd küll naised endale suuri lihaseid ei kasvata ja seda veel nii lühikese ajaga, aga 2 kuuga on võimalik tõesti korraliku trenni ja paika pandud toitumisega kaotada paar kilo rasva, kuid lihaseid selle ajaga küll ei kasvata. Aga igaljuhul arvan, et oled valinud head spordi alad millega ennast vormi saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minule BP kahjuks ei sobinud. Tegin kaua aega, aga minu puhul ümbermõõdud ainult suurenesid. Seal oli ka naisi, kes käisidki selle eesmärgiga, et ”raskemaks” muutuda. Ka rinnale tuli mul suht kiiresti 3cm juurde.
AutorPostitused