kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberKulutad rohkem kaloreid kui sööd ja kaal langeb igal pool nii tööl, kodus kui puhkehetkel.See on vana tõde jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberKas jõusaalis on võimalik kaalust alla võtta?
kuuliks
MemberNo mulle ütles kunagi üks ortopeed, et ma võiks natuke trenni ka teha, et tänapäeva noorte istuv eluviis ja mittemidagi tegemine tihtipeale põhjustab igasuguseid hädasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle ütles ka arst, kelle ma hulludes valudes siiski välja vahetasin..terve sidekoe süsteem on haige, mida ravida ei saa. Põlvega olin opil, nüüd okt-s jälle, seekord juba Mi. Mardna tegutsemisel.
Tasub end hoida kõigil ja kuulata ikka treeneri juttu ka!
kuuliks
MemberMinul koormab ka põlvi ja alaselga ikka väga hullult.
kuuliks
MemberMis teha, kui on olemas absoluutselt igasuguseid dieete.
kuuliks
MemberKõik geniaalne on lihtne..Võileivadieet, porgandidieet, petidieet. Mis järgmisena? Veedieet, õhudieet..
Vot porgandit ma süüa ei suudaks…
kuuliks
MemberÜldiselt on infrapuna siiski kasulikum kui mistahes muu saun.
kuuliks
MemberKahjulik on suitsetamine nagunii, loomulikult, kui 1 sigaret päevas tõmmata, siis midagi eriti hullu see pole. Kuigi ma ikka ei usu, et teemaalgataja sellest ühest suitsust mingit nö. laksu püüab
kuuliks
Memberkuidas saab suitsupaki hinda võrrelda toidukorra hinnaga? jah suits on kallis ja tõuseb palju veel. aga inimene kes teeb 1-2 suitsu päevas saab pakiga läbi 0,5-1 kuu. et võrreldi 1 toidukorra hinda 1 kuu koguse suitsu hinnaga?ega 1 suitsukord pole ju samakallis kui toidukord, keegi pakki korraga ei tõmba.Markus ruhl ju ka suitsetab, aga vaat kus on alles mass. viimane video big and loving it paneb mitukorda suicu ette. arnold schw.. ka suizetas ju. jõualadel ta ilmselt jõule ja massile halvasti ei mõju vastupidavusele aga sitasti, vastupidavusala sportlastel ei tasu. ahendab veresooni ja potentsile seega kahjuks.
No andestust- leiti ka , millest kinni haarata ja jaurama hakata.
kuuliks
MemberLäksin palju kordi oma spordiklubi saunast lihtsalt mööda, kuid eile proovisin ära- mõnus oli!
Lisaks veel: http://www.sportmed.ee:8080/www?id=242
kuuliks
MemberEi ole ju ühe toidukorra hinnaga, ostes poest mingi toorsalati ja näiteks sooja ühepajatoidu läheb juba kallimaks kui pakk suitsu. Pluss toidule peaks juurde lisama mingi joogi ja ehk miskit maiuspala ka !Ei tea, ei maiusta, kuid tean kohti, kus saab süüa ka 30.- eest.
kuuliks
MemberEi leia suitsetamises midagi positiivset. Seda enam, et pakk on ühe toidukorra hinnaga. Eks suits mõjutab ja soodustab nii mõnegi haiguse süvenemist, kuid ei tea kedagi, kes oleks suitsetamisse surnud.
Naabrinaine pidi arsti soovitusel maha jätma- tegi seda ja siis hoopis suri, et nõnda äkki loobus. Õppejõud sai kunagi infarkti ja hakkas samuti uuesti suitsetama.
kuuliks
MemberTere!Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni.
Tänan!
Eelistan Tetley tavalist rohelist teed- mmmmm…….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Member…ju ta siis ei oska syya teha.Siis ma ei tea, kuidas ta 14a oma poega on kasvatanud…dieete on ju erinevaid, ta tõesti tahab proovida midagi, mis aitaks.
kuuliks
MemberMilleks selline veresuhkru kõigutamine vajalik on?Ega polegi. Ta tahab süüa nii,et see oleks maitsev. Eks võimalusi ole teisigi.
AutorPostitused