kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMida praegusel ajal kõige tavalisemalt sööte hommikul ?Ja mis kell teil umbes esimene eine on?
1-l hommikul on puder jogurtiga, 2 viilu Juku juustu, kohv v tee
2-l hommikul on 200g rasvatut kodujuustu segatuna 50g maitsestamata jogurti, kurgi ja tomatiga, 2 viilu sepikut ja klaas petti/keefirit
Tundub palju, kuid menüü on spetsialisti koostatud.
kuuliks
MemberFitnessist soetatud toidulisandite ja kapslite vastu pole minul isiklikult kunagi negatiivset mõju olnud.
kuuliks
MemberHead küsimused ja vastused neile, kes loodavad abi vaid lisanditest.
kuuliks
MemberOi Sa pagan, kahju, et ma päev varem ei teadnud… ma poleks enne ära tulnudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hetkel veel mõtlen, et kas on mõtet hiljem ka treeningkava tellida? Kas tõesti siis need kavad on oma hinda väärt? Kui palju tellitud kavad ikka saavad erineda kodulehel leiduvatest kavadest. Ja isegi kui see kava tellida, siis kui kaua umbes tuleb seda kava järgide enne uue soetamist. Eks loomulikult inimesed on erinevad. Lihtsalt mõtlen, et kuidas teised tellijad asjast arvavad.
Mina olen tellinud toitumiskava oma ala professionaalilt. See on oma hinda väärt igatahes.
kuuliks
MemberSelge. Loodan, et mõistan mida tähendatakse korraliku trenni all.Kas sinu mõistes tähendab see seda, et konkreetne kava ja seda peaksin siis järgima enamvähem pool aastat või lihtsalt pean olema aktiivne. Et mõned korrad nädalas poksin, tõstan ja lükkan end total gymi peal, hantlid, kätekõverdused jne?
Ega mul kahjuks pole ka treeningkava, nagunii hetkel pole võimalik jõusaalis käia. Hetkel saaksingi ainult kodust sporti teha +jooksmine,ujumine,ratas jne.
Kui toitumine on paigas, siis läheb muu asi ka loodetavasti paika.
kuuliks
MemberKroonikas kõik olemas ja väike ülevaade filmist tänases ”REPORTER”is.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võimsad seljalihased on tal ikka küll. Superinimene on ta ka oma teadmiste poolest.
kuuliks
MemberAnnab ikka massi. Muidugi mitte nii kiiresti kui jõusaal, aga siiski. Lihas pigem sitkem. Tean rääkida enda näitel. Oluline on muidugi raskused, mida kasutad.Mulle kinnitas üks kulturist, et kui toitumiskavast 100% kinni pidada, siis paksemaks minna pole võimalik kui BP regulaarselt teha.
kuuliks
Membermassi sellega kasvatada ei saa, põletab hästi rasvasid ning annab kõikidele lihasgruppidele toonust!Minu naissoost treenerile on esireitele tekkinud suured lihased. Kuu aega ma polnud teda näinud, nüüd aga nägin esimesena just neid lihaseid.
kuuliks
Membersul on ligi 500 postitust ja ikka loodad kaalulangetust proteiinipakist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ikka? Täna esimest korda kuulsin sellest. Trennikaaslane tegeleb jõusaalis langetusega ja millegipärast tarvitab proteiini ka.
kuuliks
Memberon keegi teadlik, kas tallinnas ka mõni treener leidub, kes oleks nõus raha eest trenne andma??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik treenerid töötavad raha eest…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Memberparim toode on pool kilo kanafileed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juba 200g on palju…
kuuliks
MemberÜtle,miks sa seda kaalutõusu nii metsikult kardad?Sest et ma püüan seda just langetada.
kuuliks
MemberParim toode lihastele, et neid näha hakkaks olema, on kas Whey+ või Whey3? Proteiini ajal on võimalik, et kaalu ei tõuse.
On kogemusi?
august 1, 2008 at 8:26 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162078kuuliks
MemberKas see Reporteri lõik on juba ära näidatud, või peab veel ootama?Ootame parem terve filmi ära.
-
AutorPostitused