kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberLaura, Urban Symphony ja kui need läbi ei löö (eestikeelne ei löö nagunii), siis jääb veel Lowry.
kuuliks
MemberKuidas sa tead nii täpselt päevas kulutatud energia kogust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Energiakulutust mõõdetakse tänapäeval eriliste aparaatidega, kuid uuringud on nii kallid, et neid kasutatakse ainult teaduslikes uuringutes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta mõtleb ehk pulsikella kaloraazi järgi.
kuuliks
MemberEesmärgiks muidugi kiire ja efektiivne kilode langus.Keda soovitate, kes siin fitnessis kõige osavam oleks?
Argo Ader ja Marek Kalmus
kuuliks
Memberkuidas teil igapäevased munasööjad ka kolesteroolitase on??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normis,
esitasingi küsimuse seoses sellega, et teadagi praadides hävinevad osad vitamiinid ja koostisosad, kuid ega muud vahet vist polegi. Kui jupp aega keedumuna süüa, siis hakkab juba vastu küll. Praemuna oluliselt maitsvam muidugi.
kuuliks
MemberÜhinen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberTere,kas keegi siinsetest spetsialistidest koostab toitumiskava odavamalt kui fitness.ee’s pakutav 500 kroonine varjant? Kui ei siis kas seda kusagil Tallinnas teeb odavamalt kui 500 krooni? Sooviks 2 kava, üks noormehele ja üks neiule!
Ette tänades,
Kris
Ka spordiklubides kehtivad samad hinnad. Omast kogemusest julgen öelda, et kui midagi olen tellinud ja seda väljaspool fitnessi, siis maksan 500.-
kuuliks
MemberTere,tahaks uskuda et lolle küsimusi pole olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seetõttu uuriks:mul selline mure, et kaal on pidama jäänud 57 kg juures ja ei lange. Teen viis päeva nädalas trenni – käin bootcampis ja enne seda käisin samuti viis päeva trennis (bodycombat ja bodupump jne). Ise arvan et toitumisel pole väga viga midagi, rämpstoitu ei söö, magusat ei armasta ja eelistan keedetud-aurutatud vms toitu praetule, aga alla kuidagi ei saa. Kardan et ka toitumiskava mulle ei sobiks, kuna käin tööl 9-17ni ja poole viiest – 21ni koolis, siis vähe keeruline koju jõudes toitu vaaritama hakata. Tahakski teada et kas pigem mingisugust veregrupidieeti on mõtet pidama hakata, et mis toitu pole üldse mõtet süüa, kui üritan kaalust alla võtta?
Tänan !

M.
Olen samuti poolt, et siit saad vastavalt sinu võimetele kohase kava. Olen seda teinud ja võib öelda, et jäin rahule.
kuuliks
MemberOskate öelda klubisi ja kohti kus olex võimalik tegeleda PodyPumpiga. Peale Sparta, Status, Artic Spordi klubi. Mis asuks Tallinnas Mustamäel või Nõmmel või vähemasti siin lähedal.Spordiklubi Ritual. Tule meie sekka
kuuliks
MemberSa oled lugenud küll – et head rasvad.Teadsin, et valgud aitavad kiirendada, aga et ka head rasvad” seda sain alles nüüd teada.
kuuliks
MemberVaatan peeglist ja kasutan puhkepausi. Istun
kuuliks
MemberMihkel Mardna, igati tegija!
kuuliks
MemberÖelge naised, kas teil on ka sama jama, et alati kui vaatate, et pole ammu trennis käinud, ja tekib ka juba suurem isu trenni minna ja tundub, et kõik muud tegemised on kaelast ära, mis ei lase trenni minna, siis alati on nagu kiuste päevad hakkamas või ongi käimas?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas naise keha hormoonid reageerivad kuidagi sellele nii, et tekib meeletu vajadus liigutada? Äkki tuju?! Muutused kehas panevad alateadlikult kehale enam mõtlema?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iseenesest ei ole ju päevade ajal üldsegi mitte eriti mugav treenida – alati võivad tabada ootamatult kõhuvalud ja muud mured, mis päevadega seotud. Olen küll püüdnud sättida treeningu aegu nii, et kui peaks tekkima trenni tüdimus ja isu puhata, siis oleks see just sel ajal, kuid ikka ei õnnestu see! Olen siuke kuidas kunagi trennis käija. Ja see on juba aastaid nii, et just sel ajal “juhuslikult” on kõik ideaalne trenni minemiseks. Täitsa müstika
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin trennis regulaarselt, mind see ei sega, kuna mul päevad ei käi.
kuuliks
Memberhommikul tuleks korralikult süüa,mitte suits ja kohvi ja õhtul enne magama minekut just ei tohiks süüa siis ladestubki kõik rasvana öösel magades ei põleta ju kaloreid ega muidu vanarahva ütlus ei kõlanud nii,et hommiksöök söö ise lõuna anna sõbrale ja õhtusöök anna vaenlasele.
“>Ka öösel on võimalik rasvu põletada.
kuuliks
MemberOled sa ikka kindel, et Kalmus sööb kõike? Eriti enne võistlusi. Kui ta aastaringselt sööks kõike ja palju, siis vaevalt küll, et ta nii hea välja näeks.Talle meeldib isegi tort.
kuuliks
Memberkindlasti tuleb jälgida ka ,et sa liiga vähe ei tarbi,kuna minul hakkas kaal liiga suureks tõusma 130kg,siis otsustasin kõiki soovitusi eirata ning pidada sellise 1700kcal dieeti.Esimesed päevad kaal langes
kiiresti ,kuid siis tuli pikk seisak.Asi muutus alles siis kui lisasin umbes 1000kcal juurde.Siis hakkas
kaal ka edasi langema.Jõu kaost ei taha rääkidagi
“> Nüüd taastun ise enda lollusest.Olen ka kogenud. Nüüd on toitumiskava. Selleks on vaja järjekindlust. Tulemused ei tule ju kohe.
AutorPostitused