kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMina leidsin sellise:
DigitalC11.12.2001, 20:39
//Oli üks tuttav tütarlaps, kes võttis 80kg pealt alla 55kg peale vett juues. Hommikul sõi natukene, päeva jooksul jõi ära vähemalt 1,5l vett ja õhtul sõi korralikult. Tema puhul mõjus. Ainult, et kui ta juhtus teinekord maiustama siis karistas ta end lisakoguse veega.//
kuuliks
MemberTean, et tööriistade alt saab kaloriarvutid ning pakendite peal on sihuke informatisoon, aga ma mõtlesin rohkem nagu kodutoite rohkem mida ema ja isa teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke tööd ja sulle jääb juba meelde palju misi toit või toiduaine aineid sisaldab.
kuuliks
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344264
Aga kui tahtejõud suur, saab kõike saavutada!
kuuliks
MemberMind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.Äkki annad selle lk numbri, kus oli öeldud, et nad saavutavad võistluskaalu 1 nädalaga. Ma ei usu seda, et selline asi HER`S ajakirjas oli. Ehk said ise valesti aru!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe kasvõi eelviimast Tervisplussi, kus Argo Ader teadis öelda, kuidas 3 kg maha saada nädalaga.
kuuliks
MemberSee kisub paastujate poole mille tulemusel tõesti võib nädalaga kuni 8 kg kaotada. Kuid üle 3-4 päeva seda ei soovitaks. Zilmeri väitel pidi liigestele väga halvasti mõjuma!Vau, 8 kg?
kuuliks
MemberLugesin Tervisplussi, kus on 2 kaalulangetajat. Ühe personaaltreener on Argo der, kes ütles, et ta teab, kuidas ka 3-4 kg nädalaga alla võtta, aga ta ei andnud seda nõu neile. Kuigi naine oli huvitatud.
Mind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.
kuuliks
Member”Nii et saad täiesti ilma süsivesikuteta ka hakkama.”
S.t, et üldse ilma süsivesikuteta või hästi minimaalsel tasemel?
kuuliks
MemberMa võtsin süsika vaese toitumiskavaga 3 nädalaga 4 kilo alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valgud teevad imet!Millest su päevane toit koosnes?
kuuliks
MemberRitual ja Revalspordis on ka sellest hooajast jooga.
kuuliks
MemberTema menüü on ju rasvavaba. Tahan ka selliseid jalalihaseid. Käed on juba päris ilusad. Aga jalad!?
kuuliks
MemberSelle nimi on vist looduslik valik.
kuuliks
MemberEga reuma vastu vist kah ei saa. Kui on loodud suurem, siis jäägugi nii. Arvasin, et ehk saab järele tuua vasaku käe, aga võib-olla mängib siin reuma omamoodi rolli.
kuuliks
MemberEga juhuslikult tennist või midagi ei mängi?Ei mängi. Enamus jõutreeningud.
kuuliks
MemberVana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?
kuuliks
MemberTere.Mina sooviksin paar nõuannet Sinult ja kas oleks võimalik seda läbi e-meili saada?
Palun kirjuta mulle: ukraina200@hot.ee
Sa võta end kätte ja otsi tema kontaktid ise! Ma tegin niisamuti, kui endal vaja on.
AutorPostitused