kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberNägin täna Maximas isegi 7% kodujuustu. Küll aga oli see vist Leedu toodang.
kuuliks
MemberMinu nälgimise lugu oli pisut teistsugune. Sai see samuti algusel umbes 150 grammi toorsalatit ja samapalju kodujuustust menüüst. Aktiivne õppeperiood aitas ka kaasa, lasin raamatu taga tühja kõhu tunde mööda ja voilaa, õite pea polnudki enam isu. Käed värisesid ja suu haises, aga no selliste pisikeste iluvigadega ju harjub. Hetk, kus magu enam toitu vastu ei võtnud (oksendasin iga ampsu välja) jõudis minuni kiiremini kui juuste väljalangemine või päevade kadumine. Tänan siinkohal oma ema, kes mu kiirelt liistule oskas tõmmata ning sammhaaval sundsöömist rakendas. Oi neid kõhuvalusid siis, kui amps makku jõudis…..
kuuliks
MemberKas Sa kirsimari ikka vaatad ka, mida Sulle kirjutatakse – või pole sel mõtet (Sulle nõu anda)?Paljud ei võta ju nõuannet tõsiselt. Kui antakse selline vastus, et söö vähem või telli kava jms, siis peetakse seda mitte nõuandeks, nagu aru olen saanud.
kuuliks
MemberPea kõikidel on sellised arvamused enda kohta, et a’la ”nagu lihas all, aga pekk peal ja välja ei paista” Tee koormustest, saad teada, palju rasva, palju lihast jne. Loe rohkem siinseid artikleid ja teemasid.
kuuliks
MemberKardan ta peavigastuse pärast kohutavalt. Ta on nii eriline inimene, tugev, muudab mind tervikuks….. ootamine on kõige hullem…Loodame-ootame parimat.
kuuliks
MemberSaab ka Selverist, Kaubamajast, Rimist. Rohkem pole otsinud.
kuuliks
MemberLoodan, et tütarlaps paraneb ja ise pead vastu. Inimese vigastus või kaotus on alati valus.
Kui minu isa eelmisel suvel siitilmast 52. a lahkus, ei saanud mina temale midagi öelda, kuna olime möödaminnes kohtunud viimase 20 a jooksul 2x ja 1x silmast-silma vesteldes. Ei taha kedagi süüdistada, kuid siiski tema minekus oli süüdi tema teine abikaasa (kahjuks).
kuuliks
Member5% juust on veel ka poolkõva Soome juust ”Polar” Olen seda söönud ja pole eriti viga miskit. Eestimaised on maitselt veidi paremad.
Mis juhtub kui süüa 20+ % juustu? Kui palju ja tihti seda korraga süüa võiks?
detsember 3, 2009 at 9:04 e.l. in reply to: Shaping+muu trenn, toitumine ja keha vormimisest jne #239205kuuliks
MemberBodyPump on igati tasemel keha ja lihaste vormija.
kuuliks
MemberKõige laisem, omast arust ka targem kui treener, on 180 kg-ne Andrus.
kuuliks
MemberVaata ennem teema vanust ka kui kirjutad ja/või loe teema läbi ennem.Lugesin ja siis vaatasin, et aastatetagune. Pole vaja kohe kõrri karata. See ei puutu teemasse.
kuuliks
MemberPraegu on tv3 saade kaalust alla, seal ka esimene nädal võeti palju alla aga teine nädal vähe üks võttis isegi juurdeSee on normaalne nähe. Nagu see, et tugevalt ülekaalulisel on kergem kaalu alla, kui veidi ülekaalus või normkaalus inimesel.
Teisest nädalast võibki hakata aeglasemalt langema. Juurdetulemine pole ka suur erand.
kuuliks
Memberjuku juust pidi olema 5% rasva ja 40% valku, ei tea mis ta tegelt sisaldab? see rasvaprotsent pidi vale olema ei tea kuidas valguga on?Minu meelest on Juku juust 10%.
kuuliks
MemberTerv!Palju on mõtet trenni teha kui füüsilist tööd on 8 h päevas?Sooviks teha siis ka maksimaalselt trenni.Koos aeroobsega teen präegu iga päev trenni.Kas siis teha 3x nädalas-4x?
Mis arvate ja kas keegi teeb nimoodi?
Mina olen eluaeg füüsilist tööd teinud ja selle kõrvalt trenni teinud. Nii BP kui ka jõusaali.
kuuliks
MemberIga tugevalt ülekaaluline inimene oleks maruõnnelik selle üle, kui kaal nii ruttu langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused