kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberParim valik nimetatud kreeme leidub Prismades ja Maximates. Olen ka proovinud, kuid truuks olen jäänud ühele kallimale firmale.
kuuliks
Memberkaalule astusid enne ja pärast? palju vahe tuli?Kaalul ei käinud, tundsin pükste järgi.
kuuliks
MemberKui hakkasin juunis jõusaalis käima ning õigesti toituma siis langes kaal esimese nädalaga 112 pealt 109 peale.Eks see kaal esimesl nädalal lähebki järsult alla hiljem hakkab vähe rahulikumalt kaal langema nii, et pabistada pole mõtet ole õnnelik et kaal langeb
kuuliks
MemberMis sport see kulturism on, ahh? Tugitoolis istumine ja hääletamine ja õlle joomine ja jalgpalli vaatamine – see on SPORT!See on tugitoolisport.
kuuliks
MemberMa ei saa aru, mis sul selle mõte oli? Tahtsid lihtsalt järgi proovida, kas saab?Jah täpselt selline mõte oligi.
kuuliks
MemberVaid liival peesitaval naisel oli naiselikult lihaseline keha. Mõned on küll liiga lihaselised, a’la kulturistid.
kuuliks
MemberSamuil,
Oleneb kui palju seda joomist piirata. Tugeva janutundeni ei tohiks ikka asjal lasta minna.
Tarbida kuni 1 liiter jooki tunnis. Parimaks peetakse iga 10-15 minuti järel 150-200 ml jooki. Janutunnet peaks eirama st peaks jooma ka siis kui ei tunne janu, sest kui on janu siis on toimunud juba oluline vedelikukaotus.
Nohh võib öelda, et ma pole varem iial nii palju söönud, aga tean millal, mida ja mis vahekorras tarbida. See, et võistlejad dieedi ajal lausa nälgivad, ei pea kindlasti paika- lihas vajab ju toitu!Tohib küsida, kui palju on palju? Mitu korda sa sööd, et juurde ei võta? Sul on nii kena vorm!
kuuliks
MemberTegin täna tund aega paksemate riietega trenažööre kokku. Pluus ja pusa olid nii märjad, nagu oleks võtnud otse pesumasinast. Jõin alles pärast treeningut veidi ja siis hiljem hakkasin korrapäraselt jooma. Võiks öelda, et toimib küll.
kuuliks
MemberHea lehekülg.
Tarbida kuni 1 liiter jooki tunnis. Parimaks peetakse iga 10-15 minuti järel 150-200 ml jooki. Janutunnet peaks eirama st peaks jooma ka siis kui ei tunne janu, sest kui on janu siis on toimunud juba oluline vedelikukaotus.
Loogiline lause, nii ma teen alati.
Kui on janu, siis on toimunud oluline vedelikukaotus-selline juhtum leiab mul aset, et olen janust nõrkemas, kui olen operatsioonidel. Nii 1-2x aastas ikka tuleb käia.
kuuliks
MemberKeskmise intensiivsusega treeningul kaotab organism 0,5 – 1,5 l vedelikku tunnis.Vedelikukaotusel ca 2% kehakaalust ( 70 kg kaaluval inimesel 1,4 l) langeb oluliselt töövõime, 4 – 5 % vedelikukaotusel võivad tekkida tervisehäired – südamerütmihäired, lihaskrambid, apaatia.
Kas sellise väntamise/jooksmise ajal on vee joomine ettenähtud? Jooma ju peab ja kui juua, ka siis eraldub vesi organismist nagu ka higistades.
kuuliks
MemberKui maiustada, siis minupoolest juba täiega
Kas jahul on valida, millist tüüpi jahu (nisu,-kaera,-rukkijahu jne) ja kas on võimalik teha neid ka tavalises praeahjus? Mul nimelt pole elektrilist ahju, vaid on ahjuküttega pliit+sellega kaasnev praeahi. Seal ei saa kahjuks kuidagi 200 C panna. Kui kaua sellises ahjus huvitav küpsetama peaks või ei saagi teha.
kuuliks
MemberJah, olen sama asja proovinud ja toimis päris hästi.Kaua järjest väntama peaks ja kas jooksulint annab sama efekti? Lähen proovin homme, panen kampsuni selga ja sukapüksid pükste alla.
kuuliks
MemberKui mul ema pidevalt kodujuustu sõi, siis vaatasin, et õudne, kuidas ta seda tükilist värki süüa suudab. Kui aga ise proovisin teelusika täie, siis läks terve 200g pakk. Nüüd sööksin seda iga päev.
Ei saa aru, kuidas ma ei saanud seda kunagi proovida.