kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMiks?(Eeldusel, et igapäevase toitumise all pean silmas näiteks lõunat kell 11-12:00)
Miks võib lubada või miks ei tasu igapäevaseks võtta?
Vastus: 1. Vahel tuleb isule alla anda kui isu on liiga suur. Minul isiklikult tekib vahel rutiin.
2. Igapäev valmistoitu süüa ei kujutagi ette. Olen kogu aeg karbiga kaasa võtnud. Nii on värske, tervislik ja olen arutanud, et ka odavam.
kuuliks
MemberRöntgen ei näita jah midagi kui just luulist muutust pole. Alati aga näitab MRT uuring ja kui närvidega midagi (ntx seljas olev närv), siis tehakse ENMG uuring. Endal need just tulevad seljaga.
Esimest korda kui mul tehti rõntgen põlvest, polnud miskit seal, teadsin kohe, et uurin edasi ja oligi käes: juba kogu organismil viimase 3 aastaga 6 oppi tehtud. Kui nüüd selg ka, siis on pahasti. Valud enam elada ei kannata. Seljalüli ja närv teevad 24h põrguvalu.
kuuliks
MemberOlen käinud nüüd mõnda aega Reval-Sport jõusaalis, kuid tahaks proovida mõnda muud jõusaali ka, et äkki hakkab rohkem meeldima.Paar asja mis oleksid vajalikud: ei tohi liiga kaugel olla kesklinnast, kuna mul pole autot ja hind võiks olla ka mõistlik, igasugused soodustused õpilastele on ka ainult plussiks.
Lisaks oleks meeldiv kui see poleks nii ülerahvastatud nagu Reval-Sport tihti on ning masinaid oleks piisavalt aga kui need esimesed tingimused on täidetud siis sellest täitsa piisab.
Kas mõnel muul ajal pole võimalik minna? Minu meelest Revalist paremat polegi. Hinna ja kvaliteedi suhe on väga ok! Õhtusel ajal on aga jah ülerahvastatud. Ise käin hommikul vara.
kuuliks
MemberNo mõnikord on tõesti kiire ja siis ju võib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga…
Päris sinnamaale ei olegi vaja minna, et kuidas loomad kasvatatud on (kuigi ka seda võib), aga selge on ju see, et soojatoidu letis on toit toodud sinna juba hommikul ja see seisabki seal terve päeva soojas keskkonnas. Seega tervislikkusest ei saa siinkohal eriti rääkida…
Üldjuhul (ntx Selver) käib selline valmistoidu toomine kauplusesse 2x päevas. Hommikul vara, vara ja siis lõunal. Üks suuremaid selvereid (Järve) müüb tavaliselt lõunaks otsa ja siis paneb uue laadungi müügile. Olin tööl aasta aega.
Noh, vahel võib ju lubada, aga igapäevaseks toitumiseks ei tasu seda siiski võtta.
kuuliks
Memberaga veel küsimusi.nimelt kas keegi sööb mingeid extra asju mis tugevndavad selja diske ? lugesin kuangi kuskilt et olemas mingid vitamiinid sellistele kohtadele.
endal jah nagu kõik kõõlused ja kondid kraksuvad mõnusalt. mingi tavaline kaltsium päris ei aitagi mida arstid on soovitanud.. olen kasutand ka ultrageli.. aga toda peab pool aastat kasutama et midagi muutuks??
Kas sul on tehtud op või lihtsalt disk haige?
september 23, 2010 at 11:58 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277183kuuliks
MemberRevali Shapingusaal teeb asja põnevamaks. Väga kena naine.
kuuliks
Membervõime joosta üheksandale korrusele ja me ei hingelda. Enne ei jõudnud me põhimõtteliselt kolmandalegi.See on kül hästi öeldud!!!
Selleks on neil piisavalt tahtejõudu, ilma selleta ju ei saa.
kuuliks
MemberMa kasutan pulsikella kellana igapäevaselt, vahel panen vöö ka peale, et vaadata, mis süda teeb. Vahel tuleb hoog peale ja panen vööd mitu nädalat järjest, siis jälle ei pane.
Kell aga kogu aeg käe peal ja minu valik on juba 3-s aasta Polar Tall. Kaubamajast. 2011 läheb siis sama kellaga juba 4-s aasta.
kuuliks
MemberMa ei mõista kuidas selline mees kes Kiivikat ja Tokkot OTSESELT kõiksugu tiitlitega sõimab, tuleb siia sõna võtma……..Tundub, et mees ise ka ei saa aru, mida tegema peaks…
Olen jälginud bonsuna.comi foorumit viimasel ajal, ning tegu on ikka väga uppuva laevaga!
Siin foorumis õnneks sellist tsirkust ei käi ning üksteisele nn “taha” ei panda
kuuliks
MemberEga’s treening üksi aita sind, põhiosa moodustab ikka see, mis ja kui palju suust sisse läheb.
kuuliks
MemberEi ole ju. Treenid ühte lihast/lihasgruppi 1x nädalas.24h ei ole piisav, kui tahad sama lihast/lihasgruppi treenida. Aga võib-olla mõtlesid sa üldise jõutrenni vahet. Kui nii, siis ei oska kommenteerida.
Rain 6 kanget, sellele ma ei oska tõesti vastata, miks sellel kaval nii on.
Jep, pidasin silmas üldse trenni vahet, mulle nii räägiti, aga endal küll ei mängi välja. Pealegi läheks vahe liiga pikaks. Samas kui igal hommikul minna, siis on peaaegu 24h täis ka ju.
kuuliks
MemberNii ta on, osad inimesed võtavad riiulilt esimesed hantlid, teevad sooja viskavad maha, teised tööseeria hantlid, laks maha, kolmandad punnimisetööseeria hantlid laks maha. Kaks sellist inimest üle käib siis ongi juba maas ilutsev metalli hunnik, kust järgmine harjutaja peab endale sobiva raskuse otsima.No just. Vahel leian hantlile paarilise hoopis mujalt treeningualast. Mõnikord on peaaegu poksisaali juures ja päris tihti on ka seal, kus sisenedes on vasakut kätt biitsa, triitsa trenazöörid.
kuuliks
MemberReval on väga hea jõusaaliga!
”Kollid” pange palun ka hantlid harjutuse lõppedes omale kohale tagasi! Marru ajab neid igal hommikul tagasi ”koristades” nii kurb kui see ka ei ole. Olgu need siis 10kg, 15kg või veel raskemad.
kuuliks
MemberMa teen jõudu 6 päeva järjest. Mina ntx olen kuulnud, et tegelik vahe treenimisel peaks olema 24h, aga minul ei mängi see välja, kui ma iga päev trenni teen (va pühap) Aeroobset ka juurde. Kokku 8 trenni nädalas hetkel+sobiva ilmaga jalgrattasõidud 40 või 50 km ringis.