kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
Memberhttp://www.startlan.ee/node/283 võib aidata. apteegis maksab u 50.-No selge. Ma soovitan talle enda geeli sel juhul. Mul ka üks nn ”hobusegeel”, mis jahutab, kuid rohelise kaanega piparmündilõhnaga.
Ükskord ise mõtlesin proovida katsetuseks punase sildiga hobusegeeli, mis pani mind peaaegu põlema. Väga valus oli, see kuumutas hoopis. Jube kogemus oli.
kuuliks
Memberennemuistsel ajal ei soovitatud üle 1 muna nädalas, niisiis sul on hetkel ikka ulmelised nr. siin
See vanaaja jutt on lobajutt. Munavalget tohib küll piiramatult süüa, aga mulle lihtsalt jäi meelde, et kollaseid peaks vähem tarbima kui valget. Selge, oli võib-olla siis valearusaam mul. Olen targem.
kuuliks
MemberProovisin ära lõpuks. Tõesti kuradi hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Eks süsivesikuid on veits palju, aga peale trenni vast võib kenasti lubada endale seda

Kodujuust moosiga tekitab juba hirmu siis, kui seal moos sees on…
kuuliks
MemberMAXIMAs kuni 21. dets või kuni kaupa jätkubKodujuust Alma 200gr – 8,50
Kalkuni rinnafilee Rannamõisa 1 kg – 79,90
Kohupiim Tere 200 gr – 5,90
http://www.maxima.ee/pakkumised/hinnapakkumised-282/1589/
Kohupiima hind krt kahekordistunud paar nädalat tagasi. Enne oli u 3,50-4,50 eek 200gr pakk paljudes poodides…nüüd igal pool vähemalt 7,50-8,00
Hea uudis! Hea ka see, et ka 4% kodujuustu saab, kuna rasvatu on lihtsalt vastik-vastik..
kuuliks
MemberSelle pikkuse ja kehakaalu (olen samades mõõtudes) juures ei näe mina küll mingit vajadust kehakaalu vähendada.Kui sa tahad treeningul edeneda, siis pead treeningmahtusid suurendama. Kui jätad toitumise samaks, siis väheneb ka kehakaal, kui väheneb kehakaal, siis vähenevad ka treeningraskused ja sellega seoses ka lihaste kasv.
Kas 2-3 muna koos kollasega pole igal hommikul liialt palju? 2-3 kollast on ju nädala soovitatav norm.
kuuliks
Memberon sellist asja tal varem ka ette tulnud? a no kui asi kahtlane, siis kindlasti arsti poole pöörduda. ei tea ju mis sellise asja põhjustada võib, võib ju proovida jahutavat hobusepalsamit. ehk aitab.Esimest korda ja kui ta mulle näitas, jäid mulgi ihukarvad püsti.
kuuliks
MemberMingit head pumpa tarvitas äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oeh. Ei maksa hakata kohe nii ütlema ega oletama. Ta on 22.a naisterahvas ja ei tarvita midagi!
kuuliks
Membernevebris/detsembri alguses oli väike tagasilöök, kui trennis ei sanud käija 2,5 nädalat seoses haigustega, kuid olen enam vähem taastanud vähemalt algsed jõunäitajad.Eesti keelt poleks ka paha arendada.
kuuliks
MemberNo tõesti, omasooiharatel pole kõrvade vahel kõik korras! Isegi mõrvar, kes oli Reporteri saates, kes sõitis Tartus tagurdades 7-aastase lapse surnuks, sai vaid 5 aastat! Rääkimata pededest…
kuuliks
MemberVadake suure Andruse käsivarsi …nagu makaronid, puhas pekk, lihast pole haisugi.Ja ise nii tähtsalt näitab saate alguses (kui näitab osalejaid) oma biitsepsit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tublimad ja motiveeritumad on minu meelest Andrus O. ja Andrus A.
kuuliks
MemberIgaks juhuks,et äkki on millegi puudus.Näiteks viimane kord sain juhuslikult teada,et ferritiini tase oli väga madal ja sai seda toitumisega korrigeeritud.
Enesetunne annab märku kui miskit valesti. Mina nõnda oma vigadele jälile saingi, kuid millest enam kahjuks psu ka pole. Kõik algas enesetundest.
kuuliks
MemberMees olen muidu.9kuud olen käinud 3-4 korda jooksmas,õiget toitumis kava ei ole,üritan võimalikult vähe süsivesikuid süüa ja valgu sisaldus peaks ka enam vähem olema.Mehe kohta 64 kg on väga vähe!
kuuliks
MemberJa ravi oleks missugune??muidu kui koormuseid tõsta jooksmises jne siis eriti õhtul hüppeliiges lööb tuld.Mind nt põlvest opereeris Mihkel Mardna, keda julgen 100% soovitada. Kui aga jah kohe või teatud aja jooksul ravi ei saa, võibki jalg veidi vigaseks jääda.
kuuliks
MemberAitähh kõigile kes vastasid ja nõu andsid.Sain endale lahase ja 10 päeva on keelatud jalale igasugune toetamine peale mida võin vaikselt kargud kõrvale jätta.
Minupoolt võib teema nüüd ammendatuks lugeda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ammendame küll, kuid tahtsin omalt poolt öelda, et kui mul juhtus ükskord tugev väljaväänamine, siis läks väga tugevalt paiste ja siniseks. Kohe tuleb panna külma ja äädikaga kompressi. Järgmine kord tead ja parem on mingi külmasprei kaasas kanda, et kui juhtub, siis kohe peale lasta.
Peale endal seda ühte korda väänleb mul see jalg juba aastaid.
Trenni koha pealt olen imelik veidi, olgu, mis op on, kas käed, põlved vms, olen juba järgmisel päeval trennis tagasi…olen veider selle koha pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberNo tavalises vereproovis ei uurita kõike asju. Oleneb mida ütled, selle järgi teatakse millistest näitajatest otsida. Näitajaid kokku ligi 50 kanti.Jah, kui sul on reuma, siis ei uurita kolesterooli ja kui oled suhkruhaige, ei uurita reumat…jms.
-
AutorPostitused