kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberOlin 2 nädalat banaanidieedil vms. ja tulemused on juba silmaga märgatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Banaanidieediga kaalust alla? Silmaga märgatavad tulemused olid siis millised? Kaalust juurde?
Minu teada ülekaalulised peaksid banaani ikka vähem sööma, mitte 2 hommikul ja 2 õhtul.
kuuliks
MemberBodyPumpi või -Combati trennis läheb mul u 0,75-1 l vett.
Miks aga jõusaalitreener ütles, et ei ole vaja juua? Pigem oleks nagu mul refleks, et nüüd pean jooma, aga tegelikult polevat vaja.
kuuliks
MemberOn mingi ajuvaba dieet isegi internetis, et juua tuleb 3 tassi teed ja süüa võid tavapäraselt, aga ime-ime, kaal langeb.
Ei ole enam midagi nõmedamat.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberÜhes Tartu Maximas oli küll eile soodushind nii rasvatul kui ka neljaprotsendilisel.Ja kui tänaseks on kampaania läbi, siis mis see aegunud kliendilehe info enam loeb?
Lihtsalt ma leian, et kui täna oli ühel kodujuustul soodushind, mis oli kliendilehes, siis oleks pidanud ka teisel olema, aga see selleks.
Kahju oli lihtsalt.
kuuliks
MemberOk, loodame, et saad terveks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No loota võib, aga…Trenni teen ikkagi iga päev.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Häid pühi!kuuliks
MemberHäbenen küll küsida, aga millest terveneda?Ei pea vastama, kui ei soovi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigesed on väga-väga haiged, see tähendab, et ka immuunsüsteem ei ole korras.
kuuliks
MemberSoovin IMET, et terveneda.
kuuliks
MemberMAXIMAs kuni 21. dets või kuni kaupa jätkubKodujuust Alma 200gr – 8,50
Tänagi oli veel Maximas kodujuust 8:50, kuid see hind kehtis vaid rasvatu kohta, kuid kliendilehes oli ka 4% kodujuust. Kurb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Memberkühvel selline.. et ma teen peale jõutrenni 30 minutit jalgrattal ja eesmärgiks on rasva põletus. Milline raskusaste on kõige efektiivsem kui võimalik on valida ühest kümneni?Mina nt panen rattal südamepulsi sageduseks 135 ja selle järgi valib ratas raskuse. Jaksan 25-30 minti ära vändata küll.
kuuliks
Membertopelt ei kärise, kaua ise oled olnud treener?Heh, vaata, mis ise kirjutasid?
Tehnika on sul kindlasti vale!
kuuliks
MemberHetkel teen 4x nädalas BodyPumpi, kuna olen treener ja 2x nädalas jõutreeningut, 1x nädalas aeroobset intervalltreeningut. BodyPumpis on kükkides raskused 42-47 kg, st. sellised, millega veel väga võhmale ei võta. Normaalses, valuta perioodil on normaalne kükkimisraskus ca 120-140kg.Kui pikka aega sa oled treener olnud, tundub, et tehnika vale.
kuuliks
MemberMilleks juua, kui sa ei tea, millega tegu, miks juua ja mida juua…
kuuliks
MemberTereOlen 174 cm ja kaalun 66 kg kas see piisav kehakaal?
Tegelt selline küsimus kuidas saaks kehakaalu tõsta kas mingite proteiini ja valgupulbritega või kuidas?
Enda arvates on minu kehakaal väike ja lihasmassi pole ka eriti midagi st (peenike kehaehitus)
Söön piisavalt ja menüü pärist toidurikas ! Samas suitsetan ja tarbin palju kohvi.
Tänades.
Miks te inimesed ei pane oma profiili seda infot, mis viitaks, mis soost te olete?

kuuliks
Membersee punase sildiga on soojendav geel jah. Sildil kirjas, et EXTRA tugev. Ma kunagi panin alaseljale enne trenni. Läks vist sutsu palju. Kui trenn oli täies hoos, selg higine ja see geel hakkas vaikselt mööda selga allapoole libisema… no mõtle ise edasi, kuhu see välja jõudis. Pärast oli viisakalt öeldes väga ebameeldiv tunne
Kujutan ette küll. Krapsasin ema riiulist selle Extra, kuna ei jõudnud enam oma tuppa nii suure paistes põlvega ja ei lugenud. Minu viga, aga trennikaaslasele soovitan jahutavat kui see probleem taandunud ei ole vahepeal.
kuuliks
MemberSüsivesikute foobia?Minu mõistus ei võta seda, teades, et kodujuust on kvaliteetne ja hea hinnaga valk.
-
AutorPostitused