kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2009 at 3:54 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #246142
kuuliks
MemberLootsin, et äkki mõni spordiarst on ka foorumis tegev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast postitasingi.
Mida arvate kreemist Voltaren? Tablettidest Ibumax? Külmakotist?
Kuidas säärekonti venitada? Ma kujutan ette, et vältida tuleks harjutusi, mis jalga põrutavad?
Lampjalga pole, aga käin üsna “kõva” jalaga, nagu jõehobu.
Tõstatan ka siis natuke seda vana teemat.
Ibumaxi pole mõtet pidevalt võtta. Võtsin aastaid tagasi pidevalt valuvaigisteid ning nüüd on hoopiski liigesed haiged. Valuvaigistitest on nüüd aga reumavalu vastased, mitte enam igapäevased valuleevendajad.
Külmakott ja kompress on kohe hädavajalikud kui midagi juhtub.
kuuliks
MemberTervistMure selline, et klubi mille liige olen asub Haaberstis, aga ise kolisin Lasnamäele ja jube kulukas on nüüd autoga trennis käia. Tahaks kusagil kodu lähedamal trenni teha. Äkki keegi teab Lasnamäel või Pirital mõnda head kohta?
Ette tänades!
Pirita juures on Viimsi Spa. Pealegi väga paljud käivad autoga ei tea kust kohast trennis. Kui hakkad ntx trenni eest rohkem maksma, siis ei saa sa kuidagi kokkuvõttes odavamalt. Mina soovitaks kesklinna hoopis. Väga soodne on RevalSport.
kuuliks
MemberOk, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?Nüüd peaaegu aasta aega hiljem, kuid soovin teada, kuidas sul läheb? Kas hakkasid Rotteri menüüd proovima ja mis tulemused on ka saabunud või lõid hoopis käega?
Joomise koha pealt nii palju, et kui juua, siis vesi/tee/kohv, kuid hiljemalt 1 tund enne uut söögikorda.
kuuliks
MemberNeed hobusepalsamid ja “hobusepalsamid” on erinevad asjad. Need, mis kantserogeene sisaldasid, olid hobustel kasutatavad salvid.Apteegis neid ei müüdagi, minuteada ainult hipodroomil ja tutvuste kaudu. Need rohelised ja punased purgid, mis müügil apteekides ja osades poodides, on ainult nime poolest suksudega seotud, täiesti inimestele mõeldud. Nimi vist kuidagi hoopis hobukastaniga seotud.
Ja mul kunagi töökaaslane palus Hipodroomi poest tuua päris hobusesalvi, mida tema ema tahtis liigestele määrida. Uskus, et see on toimiv. Mind huvitab, kas nn päris hobustele mõeldud salvi tohib inimestele panna ja kas mõjub paremini?
kuuliks
MemberMulle tuli teemat lugedes kuidas ma kogemata (!!!) kaotasin kahe kuuga pea 20kg (tulemusena langes immuunsus, tekkisid minestushood, unehäired, olin väga närviline ja lihastes olid krambid sageli).Kogemata?
kuuliks
MemberKui tehakse 1/3 kogu liigutusest, siis ei saagi mingist tehnikast rääkida. See asi on lihtsalt poolik ja kõik. Ja noh, mingi 20 kiloga tehes polegi suurt vahet, mis tehnikaga sa seda teed. Ja ma ei saa üldse aru, miks sul see video nii suurt vaimustust tekitas – ei olnud seal head tehnikat kellelgi. Raamatust kükitehnikat ei õpi – seda tuleb ise teha.Selge, selge. Vaimustust pole!!
kuuliks
Memberhakkasin naerma, kui nägin neid veerand-kükke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult seisnes teema tehnika ümber, mitte kui sügavale kükitada. BP ei teegi päris maani kükke, kuid kes soovib, see muidugi võib ju teha.
kuuliks
MemberVäga kahju. Ka kõige hullemas seisus ja vormist väljas inimesed lähevad trenni. Mõnel on väga hea meel, et sai hakata trennis käima. Meil üks tütarlaps, kes 18 kg kergem.
kuuliks
MemberPildil näed küll minu arust hea välja:DPeaks mainima, et pilt ei ole see pilt, mis ta võiks olla, st, et ei ole mina ju! Jube hea oleks olla nii väheste riietega meie kliimas ja nii hea välja näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberTeema on suht aegunud, aga ikkagi aktuaalne kui vaadata tänapäeva inimesi. Mind narriti paksuks isegi siis, kui kaalusin aastaid 42-50 kg. Nüüd ei narrita, kuigi olen alles nüüd hullus seisus…
kuuliks
MemberKes iganes see blond etv neiu seal kargamas oli, ei olnud ta igal juhul korralik treener. See, et tal endal rüht halb oli ja tegelikult ka sooritused tehniliselt kahtlase kvaliteediga olid, nägin ka mina. Ei lasku siiski laiemalt pooli valima.See oli treenija, kes oli ise juba 3 aastat BP trennis käinud.
kuuliks
MemberGoleteral’il õige jutt.kuuliks, asian squat ongi suht maani olemas. a selline asi nagu su bodypump videos inimesed tegid on suhteliselt saast, kükk selle kohta kindlasti ei saa öelda
Selles trennis ei tehtagi päris maani kükke.
kuuliks
MemberSee ei tee isegi poolkükke..see teeb niisama mingit imelikku liigutust.Sedasi, et põlved üle varvaste ei läheks saan ma teha ainult sel juhul, kui panen jalad tavapärasest rohkem laiali(umbes pool meetrit jalgade vahe). Vastasel juhul läheb selg kumeraks(=kõveraks? No sedapidi nagu kõhule teeks istessetõuse), sest raskuskese läheb tahapoole. Muidu ennem olen teinud kergelt harkseisus (umbes õlgade laiuselt) nagu antud videos tehakse.
Võid ka jalad laiemalt panna varbad veidi väljapoole. Selline asend täitsa olemas. Kui sina nimetad neid poolkükkideks, siis jõusaal on koht, kus maani kükitada.
kuuliks
MemberTegelt oskab keegi mingit joonist või asja näiteks tuua, kuidas kükke siis kõige ohutum teha on? Ise olen proovind, kuid ei saa kuidagi täiskükki teha, et põlved üle varvaste ei läheks. Kuna treeneri võimalust pole, peab internetist enamust omandama.Kas näiteks nii? http://www.youtube.com/watch?v=qRnGI3c5Jjs
Kuid siis on ta ju pigem poolkükk…?
Nii on õige jah, kuid sa võid ise ju madalamale kükitada.
Siin ka üks näide BP trennist, kus treener on ees. Nii need kükid käivadki.
Ja kui näed, siis korraks näitab taga üht punase pluusiga naist, kes teebki valesti. Nii ei tohi!
kuuliks
MemberParem kui mitte midagi.Olen lugenud, et parimaks trennijoogiks peetakse mahla ja mineraalvee segu, suhtes 1:2
Treenerid räägivad, et puhas vesi kõige parem. Ei ole need spordijoogid ka imetegijad kui muu paigast ära.
-
AutorPostitused