kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberSa oled 50 ja probleem, aga mind hämmastab, et juba 23 aastastel sellised jamad:SKusjuures mul üks tuttav klaverist soovitas sarnaseid harjutusi. Isiklikult soovitan seda ka nendele, kes palju arvuti taga istuvad ja käed kipuvad külmaks minema.
Mis teha, olin 15-16 aastane kui liigesetes jamad hakkasid ja hakkasin tegema rasket tööd, mis oli ka füüsiline ja käed surid ära. Suvel hakkasid juba igapäevaselt ja öiselt surema, sain süste ja lõpuks polnud muud kui op teha. Töö ja haigused teevad oma töö paraku. See on väga vale arusaam, et mida noorem seda tervem. Mõni 70 aastane on ka tervem kui temast palju noorem inimene!
kuuliks
MemberOld school=aeroobne Peale trenni on õigemini pole kasulik! Kui kellegile sobib, siis tehke, aga pole vaja teistele soovitada, eriti kui kogemustega (treener) pole.meest?=pole syvenenud, kas tegu mehe/naise/poisiga?!
Huvitav, jõusaali kavaski on aeroobset (ratast) soovitav teha.
kuuliks
MemberKuigi see on video kuidas üks maailma parim kitarrist käsi soojaks teeb – on see kasulik ükskõik kellele, kes kätega töötab ja otsib lihtsat ja mõnusat viisi kuidas kätes vere käima saada.
Kui asi juba haiguseks muutub, siis ei aita enam miski peale karpaalkanalite operatsiooni. Ja kui veel lisaks tööle mõni autoimmuunne haigus, siis võib ka see asja hullemaks ajada. Nii oli ntx minul.
kuuliks
MemberOld school!Seda meest? mitte kuulata!

Tead, mina ei saanud mitte midagi praegu aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Memberma hakkasin vitamiine võtma ja enam ei sure öösiti välja, ainult vahest kui tõesti käed üleval magan, emal sama moodi, enam ei sure välja hakkas ka vitamiine võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et ei pruugi see nii hull olla..Kas need võisid olla Ginkor või Bio-Biloba kapslid? Kel nii hull ei ole, siis võib see isegi aidata.
kuuliks
MemberMeil on selline suur firma, üle 900 töölisega.Meie kontoris töötab u. 400 inimest ja firma hoolitseb oma tööliste eest.
No siis on küll hea! Aeroobne peale trenni ei tee kuidagi paha, võid ju proovida.
kuuliks
MemberOskaks keegi õelda,palju peaks päevas sea-või kanaliha sööma,just massi ja lihaste kasvu jaoks.Söögiisu pole probleem,kuid asi rahas rohkem.See küsimus võiks olla kuskil mujal teemas. Kasuta otsingut. Kasvamise koha pealt on siin teemasid.
kuuliks
MemberKui kana vahetada kodujuustu vastu, siis kalorsus ja valgud jäävad ju samale tasemele.Nt kui 100g kanafileed annab 109 kcal, 24g valku ja 1 g rasva,
siis Ekstra punane kodujuust annab 107 kcal; 1,9g sv; 14,7g valku ja 4g rasva.
Toitumiskavas on 4 söögikorda, kus rõhk on munal, salatil, juustul ja vähesel kodujuustul. Eesmärk langetada kaalu.
Põhimõtteliselt ju võiks kui süüa ei suuda. Kodujuust kana vastu.
kuuliks
MemberÖösel jah.Päeval tegelen lapse ja naisega, õhtul tööle ja 00.00 vahest 01.00 saali.
Ei pea väärtuslikku pereaega raiskama jõusaali peale, käin siis kui teised magavad.
Kuhu saali sind sellisel kellaajal lastakse või omad isiklikku saali?
kuuliks
MemberKas kõhulahtisuse korral ei omastata toidust kõiki toitained? Et valgud jm asjad jäävad organismil saamata?Mul on hull kõhu- ja peavalu olnud eilsest. Ja tundub, et see mida välja situn, see pole päris lõplikult lagundatud sitt. Egaisu ka eriti pole süia ja üldse halb enesetunne on. Aga jah hakkasin mõtlema, et kas võiks arvata siis, et organism on nälgas sellsitel viiruse-hoogudel või kuidas neid nimetatagi, et ei saada toidust kõiki toitaineid kätte?
Kas sul muidu tervis täiesti korras või on äkki mõni krooniline haigus? Kui jah, siis on teatud haiguseid, miks kõht lahti võib olla.
kuuliks
MemberTervislikku uut aastat!
kuuliks
MemberVaheta liha. Maksa, veiseliha jne. On ju muid liha sorte, mis on hoopis teise mekiga ning vahetada on ju inimlik.. Selge see, et viskab üle.Inimene ei taha liha süüa. Kirjutab, et on tüdinenud kanast (lihast). Mina isiklikult ka üldse liha ei söö, kui aga kana, siis seda fileena ise teha ma ilmselt ei oska nii hästi, et see mulle maitseks.
Valmiskints jne on maitsev või ntx mu tädi tehtud filee. Kuid teada on, et poe valmistoodangut ei tasu süüa.
kuuliks
MemberMina ei võta ka oma kette kunagi ära. Kaelas juba 15 aastat. Pigem basseinivesi rikub neid, siis tõesti tasub ära võtta. Puhastamiseks kasutan kullapoest ostetud lahust, kuhu kett jms mõneks sekundiks sisse lasta ja siis puhta veega loputada. Kulla ja hõbeda puhastusvahendid on eraldi.
kuuliks
MemberPeamise asja unustasid:Hmm, see on jah päris tõestav video.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberKõik imedieedid on inimorganismivaenulikud, sest nad põhinevad organismi ressursi tühjakslüpsmisel. Nälgimine pole sugugi süütu tegevus. Kolm-neli päeva nälgimist pole tervele täiskasvanule probleem, aga rohkem kui neli päeva küll.Tartu Ülikooli biokeemiaprofessor Mihkel Zilmer
Eks see nii ole, kuid kahjuks miks tehakse meil pikki kestvaid paastulaagreid? Mõni peab sellele vastu, mõni hoopiski mitte. ”Kelgukoertes” oli paastulaager ja seal topiti paastujatele vägisi lõpuks metsikult sööki suhu ja nad surid ära.
Mõnele hingele nälgimine jällegi aitab, aga väga vähesed tulevad sellest välja tervisega. Nt Aktivist võitles selle tervisehädaga ning nüüd on imelises vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused