kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMinu loogika järgi söövad õiged taimetoitlased ainult seda,mille valmistamise käigus ei tapeta loomi/linde/kalu. Ehk siis muna mitte aga piima ikka joovad
kuuliks
MemberKui saate formaat on selline, siis pole ka treenerid milleski süüdi. Treenerid ja saate tegijad on minu arusaama järgi eri sorti tegelased…
kuuliks
MemberKeegi ei kontrolli ju kas see on pekk või mitte. Vabalt võib olla ka vesi, mis omakorda tähendaks, et tegelikku kaalukaotust ei toimu üldse.Selline see saade kahjuks on. Kui neist keegi on läinud nende 2-e treeneri juurde edasi, siis on vähemalt treeneri silm neil iganädalaselt peal. Siis selguks ka, mida kaotavad ja juurde saavad. Loogiline oleks, et rasv kaoks ja lihas tuleks.
kuuliks
MemberHackenschmidt oli 100% taimetoitlane,mul mingi raamat mis r22gib tema elust ja tegemistest.Ta hakkas taimetoitlaseks hiljem ta pole seda kogu elu olnud(igaljuhul v2ga huvitav mees on)Ole hea ja avalda raamatu autor ja pealkiri.
kuuliks
MemberEi.Millised on taimsed valgud? Kui aga lugeda Hackenschmidti lugu, et ta on/oli vegan ja kulturist, siis tema menüüsse kuulusid ka muna ja kodujuust.
kuuliks
MemberVõibolla taimsed valgud? Sojavalk näiteks ..Mis firma praegu sojat üldse toodab? Oli meil Sojafoods, mis läks aga pankrotti ja sealt oli minnu lemmiktoode Tofu. Seda vist enam pole kuskilt saada?
Kas kodujuust ja muna kuuluvad ka taimsete valkude hulka?
kuuliks
MemberMa olen lugenud siit foorumist ka igasuguste fat burnerite kohta, et kas tasuks ka endale neid osta,mis aitaksid tõusamalt mul rasva põletada?Kui toitumise saad paika, siis ei ole igasuguseid spordijooke ja fatburnereid vaja. Nii ütles Marek Kalmus.
kuuliks
MemberAndrus O ja Inge võitlevad ikka hinge eest. Eilses Ühtulehes oli, kuidas Anrus O haiglasse sattus.
Ei ole aga ühtegi kaadrit näinud, kui palju ja mida nad söövad.
kuuliks
MemberEile helistasin perearstile ja tema ütles et tema küll ei saada kuhugi.. Küll aga saab vist kuhugi Tartu ülikooli kliinikumi mingi spordiosakonda vms minna? Krt tahaks väga käia spordiarsti juures ära, aga kuidagi ei saa..Kui võimalik, siis mine raha eest. Mardna kliinik on 300 eek kandis. Kui polevõimalik, siis kahju…
kuuliks
MemberKui toituda ainult sellest, mis meeldib, elatuksin mina kartulist. Seega kaldun siiski arvama, et pean ikka küll sööma ka neid asju, mis eriti ei istu.Lastele ei maitse pahatihti toorsalat. Jätame selle nende menüüst välja?
Mina ei söönud juba lapsest saati leivasuppi, mannaputru, vorsti, piima ja ei hakkagi tarvitama, sest et ei amitse. On siis parem raisku lasta?
Kui toorsalat ei maitse, siis ma arvan, et on olemas ka muud juurviljad, millest teha teistsugust toorsalatit.
kuuliks
MemberRevalis täitsa olemas poksikotid. Ei tea kas neid võib kasutada.Ja tulbi spordiklubis on ka üks kott olemas. Vähemalt siis oli kui ma seal trenni tegin.
Võib ikka kasutada, milleks need siis on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberInimesed ei pea ju sööma seda, mis neile ei maitse. Mingi võimaluse leiab alati. See ei ole ju nagu ravim, mida peab võtma
kuuliks
MemberMa ise ka vahetaks hea meelega kodujuustu liha vastu nagu mõned eelnevad postitajad arvavad:DAga süüa tuleb seda mis kasulik mitte tingimata hea!
Kas sina suudad süüa asja, mis ei maitse, aga on kasulik? Naljakas ei ole veidi süüa seda, mis ei maitse. Alati on olemas alternatiivid.
kuuliks
MemberKas spordiarst kontrollib põlvede seisundit kah?Parem on traumatoloog-ortopeed, nagu ntx Mihkel Mardna. Ise sain sealt 100% operatsioonilise ravi ja abi.
kuuliks
MemberMina ei saa seda lund enam aias kuskile panna. See tekitab juba muret, kui niivõrd suur hunnik garaašikatusel on jne. Tänav on ka juba nii paksult lund tee ja aia äärde lükatud, et varsti tuleb juba hoovi suunas.
AutorPostitused