kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMina isiklikult kannan pikki pükse ja lühikeste varrukatega särki. Jõusaalis on jahe ja polegi harjunud lühikesi pükse kandma.
Mugavus ja praktilisus on tähtsad. Proovi erinevalt kui kohe ei sobi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Membertere muskimehedkas enda sperma s66mine on normaalne?
olen kuulnud et p2ris head tulemused pidid tulema.
kellegil on kogemusi?
See on ebanormaalne.
kuuliks
MemberVeel üks hea saavutus, vorm hakkab vähehaaval taasuma. Nimelt enne ei saanud ma hakkama sealt videost http://www.metacafe.com/watch/715974/how_t…kout_routine_5/ esimese harjutusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid nüüd suudan seda teha.
Ja võib-olla kiirustan liialt ette, kuid tahaks teada, kui kiiresti tulemusi näha on? Nädal? Kuu? Pool aastat?
Vau, ma ei teadnudki, et need igapäevased harjutused aitavad saavutada 6-packi. Minu jaoks ainult raskem see, kus ta veidi ainult jalgu tõstab pikali olles. Ülejäänuga saan mina igatahes hakkama.

kuuliks
MemberTere, olen 16 aastane neiu.Minu fyysiline vorm ei ole just 5+ aga 2- ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Plaanin peale 12-ndat klassi minna s6jav2kke.Uurisin s6jav2e kohta yht teist.fyysiline test tuleb ka, seal oli 1 test et peab jooksma, k6hulihaseid ja k2tek6verdusi tegema.Muid ma oskan aga k2tek6verdusi ma ei oska teha.Et saada 100 punkti peab 2 minuti jooksul tegema 58 k2tek6verdust(ja mitte p6lvede peal).Kas see on yldse v6imalik, teha 58 k2tek6verdust kahe minutiga, ma ei ole super vormis, alustasin spordisaalis k2imist, k2in 5x n2dalas ja toitun korralikult(ei soo r2mpstoitu).Ma hakkasin kaalust juurde v6tma 6-ndast klassist alates, tekkisid probleemid, depressioon, ma s6in palju ja liikusin v2he,aastatega kogunesid lisakilod.Ma olen alati tahtnud s6jav2kke minna,kuid minu fyysilise vormiga ei pea ma p2evagi vastu
Otsustasin, et hakkan sporti tegema.Mida ma pean tegema, et ma suudaksin k2tek6verdusi teha?Kas umbes 3 aastat on piisav aeg, et saada super vormi, nagu sellel pildil http://www.liftforlife.com/Bobbie%20with%20curl%20bar.jpg . Kas on v6imalik teha palju k2tek6verdusi ja omada tugevaid k2si ja et ei oleks olnud suuri muskleid k2tel nagu siin pildil http://3.bp.blogspot.com/_2-7AdSkZA7I/Rkio…verson-sexy.jpg vaid tahan umbes selliseid lihaseid http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm…_Britt_2007.JPG Ma tean, et ei pea olema super vormis s6jav2kke minnes, aga ma ei taha olla nagu mingi poolearune, kes l2heb s6jav2kke ja ei oska yhtegi k2tek6verdust.Pealegi tahan n2idata meestele, et ka naised v6ivad olla tugevad, kuid see ei ole see mille p2rast ma s6jav2kke minna tahan,tahan lihtsalt omal nahal l2bi proovida k6ik need raskused, mis s6jav2gi pakub.
vb jah m6ttetu teema, aga tahaks ikkagi kuulda teie soovitusi.
Tegelikult oskab selle kohta soovitusi anda Annika Summel, kes on läbinud Sisekaitseakadeemia. Samas kaalu juurdetuleks on puberteedieas normaalne asi. Sel ajal loetakse normnaalseks arenguks u 2 kg aastas.
jaanuar 26, 2010 at 12:21 p.l. in reply to: Täna toimus ametlik leppimine Fitness.ee ja Bonsuna.com vahel! #252148kuuliks
MemberVäga hea uudis!
kuuliks
MemberTere,Küsimus selline. Kuna Arthrostop on aeglase imendumisega, siis olen kuulnud, et soovitav oleks võtta mitte söömise ajal. Ja olen kuulnud ka, et omega-3ga võiks seda koos võtta, kuna see õli aitab imendumisele kaasa. Kas oleks siis äkki kasulik võtta kalamaksaõli ja Arthrostopi koos mitte söömise ajal? Õigemini küsimus on vast see, kas kalamaksaõli võib võtta tühja kõhu peale? Ei leidnud pudelilt, millal seda võtma peaks.
Aitäh.
Kalamaksaõli kohta pole kindlaid soovitusi. Mõni võtab kohe hommikul ilma söömata veel. Omega 3 võid aga igapäevaselt tarvitada. Minul on Omega 3 peale sööki võtta, kuna seal kirjas, et kord koos söögiga.
kuuliks
MemberNeed ei ole märgitud mitte koostisosade, vaid toimeainetena.Põhjalik info on näiteks siin kirjas.
Põhilised koostisosad siiski.
jaanuar 23, 2010 at 2:04 p.l. in reply to: Lihasmassi langetamine trenni ja toitumise kaudu… #251640kuuliks
MemberOlen ka eelnevalt tegelelnu nii pody pumbi kui ka jõusaaligaBODYPUMP!
Pilt oleks tõesti õigem panna. Veel parem kui enne ja pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMa ei usu et seal mingit “sodi” oli, minumeelest oli üldse täiesti looduslik toode.Asi lihtsalt selles, et mõne organism on ülitundlik mõne asja vastu. Ja temal oli selle koostisosa vastu.
Vist küll. Ravimiinfo näitab koostisosadeks sellised tavalised asjad: Teekameelia, aedtill, ingver, tshillipipar, piparmünt
kuuliks
MemberKallid naised. Nii palju kui mina tean tekivad menstruatsiooni häired (ärajäämine või vähenemine) treeningu tõttu ainult siis, kui treening muutub liiga raskeks. Ära jääb siis kui oled oma kehale treeninguga “kõvema paugu andnud”, see aga ei tähenda, et peaksid trennist üldse loobuma. Kui on mitu korda ära jäänud tasuks otsida juba ka teisi põhjuseid. Vähemaks jäämine ei tohiks küll kedagi häirida, ongi kergem seda aega üle elada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oma kogemuse põhjal võin öelda, et treeningut segab see aeg ainult Sinu enese peas. Mina nt teen päevade ajal vähema koormusega kõhulihastele trenni, aga teisi asju ikka samamoodi. Mida vähem lased ennast häirida, seda vähem sind see aeg ka häirib.
Jõudu treeningutel!
Minu puhul ei tea mitte keegi põhjust, miks pole juba üle 2 aasta. Nüüd on hakanud olema 1x mitme kuu jooksul.
kuuliks
MemberArgument!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh
Siiani pole veel juhtunud midagi.kuuliks
Member‘Mis Burn hullem nimi on kui Burner?
Ma ei usu, et Fasti Burneris mingit sellist sodi sees on.
kuuliks
MemberKuna foorumi otsingut ei taheta/osata niikuinii kasutada, siis leian, et eriti uued tegijad võiksid kõigepealt oma küsimuse siia visata. Ma loen põhiliselt ainult foorumi teemas, mis on pealehel ehk viimati lisatud või vastatud.Vb on selle foorumi rahvas siiski liiga noor või tahetakse tähelepanu või ma ei tea. Vastus. kui sulle maitseb shokolaad siis osta seda, kui ananass siis seda jne.
Sina vist soovid ka tähelepanu…Ei ole tõesti alati mõtet kohe uut teemat teha. Moderaator kustutab nagunii mingi aeg ära kui pidevalt kordub sama asi.
Otsingust võid leida, muide, igasuguseid huvitavaid teemasid.
kuuliks
MemberKuna iga väga mõttetu küsimuse jaoks on kombeks fitness.ee foorumis eraldi teema teha, siis teen ettepaneku teha selline üldine teema. Siia võiksid kõik postitada oma probleemid ja muret tekitavad küsimused. Ei ole minu meelest vaja ala “miks mul söögiisu pole”, “kuidas 60kg kaalus kaotada” “kas täna on revali jõusaal lahti”… “minu kava,kavake, minu kavakesekene” eraldi teemat teha. Lihtsam see küsimus siia visata ja vastust aegajalt jälgida.Kui modedel selle vastu on siis kustutage see ka ära, ma ei solvu:)
Keegi ei viitsiks neid eraldi teemasid ja küsimusi hakata ühelt lehelt välja selekteerima. Igal juhul on lihtsam teha uus teema või kasutada otsingut, mitte kõik küsimused ühte patta panna. Nii arvan mina.