kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
Membernüüd väheke uhkeldan küll enda võrdluspildiga ja olles meesterahvas, vahest midagi naiste puhul teisiti, kuid enamikes toidukordades kasutasin nende kolme kuu vältel, mil muutus tehtud, suures osas rasvu ja valke. peeti ja peetakse hulluks, aga trennvabal päeval 80g süsivesikuid päevases toiduratsioonis, trennipäeval 120-140g. kaloraazh 90kg kehakaalu puhul 4 saalitrenni ja 4 tunni aeroobse kohta nädalas oli seal 3150 kcal juures keskmiselt päevas. kaal seisis suhteliselt samas kohas.Kaal kahe pildi juures sama? Hmm, siis on ju väga hästi.
kuuliks
MemberPrantsusmaal vist on söögiga normaalsemad lood kui Norras ? Norra kohta räägitakse et tavaline söök on solk ja korralik on väga kallis ? Ise olen Norras ainult külas olnud, omal käel pole söönud.Jep, nii pidigi olema. Üks eestlane, kes töötab ja elab Norras räägib mulle sama, et sealne söök on igavene solk ja sestap ta siit konserve kaasa ostabki.
kuuliks
Membertere! 18 olen mina tööl.. hetkel jah ainult 4 tk müügil – et kui kindlasti tahad need osta siis võin need eemale panna esmaspäevani! Novembr kohta ei oskas kommenteerida kas selleks ajaks uus partii tuleb või?!Ok, pane praegu 3 tk kõrvale. Kui varem ei tule, siis esmasp. ikka. Laup. on seal Kirp?
Tänud.
kuuliks
MemberVäga suured õnnitlused!!!
kuuliks
Membertuli 4 – kui oled kindel ostja panen kohe 3 sulle ja tuled täna läbi?Sry, ei käinud enam arvutis eile. Tulen esmaspäeval 18. okt, oled ise tööl? 65 EEK tk?
Kui juhtub, et ma ei saa tulla, siis ma kriban.
Soovin veel teada, kas oskad öelda, kas neid GASP pudeleid jääb müüki ka või ongi vaid need 4 praegu? Kas nov. algul ka ntx on olemas. Kui kindlalt on nov. algul olemas, siis ma ehk tulen siis.
kuuliks
MemberÕnnelikud need inimesed, kellel pole asjad nii hullud, et peavad noa alla minema.
kuuliks
MemberRosin, kas GASP joogipudeleid tuli? Helistasin paar korda, aga ju siis ei olnud telefoni läheduses. Mul muidu vaja 3 tk.
Tänud vastamast!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMe oleme juba surmale lähemal kui kasvõi koduuksest väljume. Mis idiootsusi välja ei mõelda?!
kuuliks
Memberma olen kuulnud mingit kõlakat.. ei tea kas see õige… et süst teeb diski väiksemaks ja siis vajub tagasi lülide vahele.. muidugi peale süsti peab tegema vastavaid harjutusi mis teda sunniksid oma kohale minema…kas ma võin treenida väikeste raskustega kui vahel on nagu natuke valus..
Iga valu ei ole see ”diski” valu. Diski valu on nagu närvivalu, mis kiirgub tuharasse ja hullematel juhtudel jalga ja kanda/varbasse. Süst seda väiksemaks ei tee.
Endal mul on väga raske reuma, aga see disk teeb sellist põrguvalu juba aastaid ja nüüd suvest saati nii, et ma ei kannata enam elada. Panen leevenduseks pipraplaastri peale, et veidi kergem oleks trenni teha, et valu kohe teatud harjutuste ajal päris ära ei tapaks.
Olen lasnud ka valuvaigistavaid süste teha, sest kohe ju ei saa abi üle öö. Mul on aga asi juba nii kaua olnud, et enam ei aita muu kui väike op, uid see pole minu puhul ainus probleem seljaga.
Väieste raskustega ikka võid, võid ka suurtega ui võimalik, aga ära lase harjutust nii sügavale, et tunda annab. Kui tunned end valusalt, siis pea paus või nagu mainisin, tee nõrgemalt.
kuuliks
MemberIsegi kasutan mõnda aminohapet, aga ega need üksi oma tööd ära ikka tee. Inimene peab ise ka midagi tegema.
kuuliks
MemberTrenn ongi nõrkadele!(ja töö vaestele!)
(ja kool lollidele!)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eh, olin tõesti loll kui kooli läksin (nüüd targem). Tööle läksin, sest vaja elada (raha aga ikka pole) ja trenni, sest jõudu polnud (on ja palju kordi rohkem).
Hästi öeldud!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
Member@rebaneTäpselt minu arvamus, mida ma siin olen üritanud välja tuua. Lihtsalt sina sõnastasid asja väga konkreetselt ja hästi!
Tõsi ta on, et Tatar tuleb toorainena ostes odavam. Kuigi pean tõdema, et peale meie tatrakriisi pole uute hindadega kursis. Vahepeal kuulsin kuskilt, et hind olevat 100%’iselt tõusnud. Aga võib olla on praeguseks juba ‘normaliseerunud’. Igatahes ei ole see tatra hinnavahe nüüd nõnda suur, et ma sellest midagi muudaks. Päevas tarbin tatart nagunii vaid 50-75g.
No aga siis olekski kasulikum vaadata üks kinnine pakk, kust saad 50g võtta 20 korda ja vaata kui palju sa säästad siis. Aga igaühe oma vaba valik, kui krõbisevat liiga palju on.
kuuliks
MemberEnamus uued on sellised, keda näed nädal aega ja siis rohkem ei näegi..Ja on ka selline grupp inimesi, kes käivad aasta või kaks, aga raskuseid ei tõsta ja midagi ei muuda ja siis imestatakse, et miks küll miski ei arene.
kuuliks
MemberNo mina ise näiteks, olen nüüdseks üle 2 aasta söönud igapäevase töö-lõuna Prisma valmistoidu letist. Keedetud tatar ka vist 18 eek/kg. Mingi toorsalat kõrvale ja ajab asja täitsa ära, ei ütleks, et kallis on.No aga terve kilone pakk tatart tuleb osta odavam, kui karbis valmis tatar osta. Lased paar tundi tatral seista ja ongi valmis ja jätkub kauemakski.
kuuliks
MemberMina isiklikult soovitan alustada psühholoogist.
-
AutorPostitused