kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberKui sa tahtsid vastust küsimusele kas 350g kodujuustu päevas jääb normaalsuse piiridesse siis vastan JAH jääb!Tänan!
kuuliks
MemberMillest Sa räägid? Kõik oleneb ju ikkagi kogu päeva menüüst.No muidugi oleneb. Ma ei oska end vist väljendada kuidagi, et minust aru saada.
Päevast normaalset valgukogust ju ei tohiks ka ületada.
veebruar 2, 2010 at 3:48 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253452kuuliks
MemberLisaks kõigele heale mis te täna siin Kirbust kuulnud olete, lisan, et õhtuti pärast tööpäeva lõppu Eedenis, käib Kirp Tartu Raadi linnaosa hooldekodus suppi jagamas ning vanematele proadele teeb seal puuritantsu, lisaks ei saa mainimata jätta tema pühapäevahommikused kirikuskäimised ning meeldivad palvetunnid kodututele Eedeni parklas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kirbu Tallinna venna maja on omaette vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pea vastu, Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vau!!!kuuliks
MemberNatukene mõeldes oleksid saanud ise ka oma küsimusele vastuse, mis seal nii erilist siis ära ei ole kui sööd kaks einet järjest kodujuustu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi on ju kogustes. Mõtlesin vastust saada, mitu grammi päeva jooksul jääb normaalsuse piiridesse? Kujutan ette, et kui Kaalusaate suur Andrus sööb ntx 2x 400g kodujuustu, siis see on ilmselgelt liiga palju…jne.
kuuliks
MemberNo jumal küll – saate aru et te võite kilode kaupa kah mingit toiduainet süüa kui kaloraaž katki ei lähe ja makrod täidetud saavad,Sellele küsimusele ei ole vastust olemas..
Eks vastus ole tegelikult igale asjale olemas…
kuuliks
MemberEi saa mina ka sellele jamale pihta.
Samas Võsapetsi saates oli toidulisand, mida Rimi ja Selver võivad müüa, aga üks mees ei tohtinud.
veebruar 1, 2010 at 10:56 e.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253188kuuliks
MemberRind iseenesest väiksemaks, rinnalihas suuremaks
Kuigi ka rind läheb väiksemaks vaid dieedi korral, normaalselt toitudes ja treenides ei juhtu temaga midagi “halba”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm, selge, nüüd sain tegelikult asjale pihta, mis toimub.
(Rind iseenesest väiksemaks, rinnalihas suuremaks)kuuliks
MemberMilline on kaalust alla saamise ja rasvakaotuse ajal kodujuustu max kogus päevas?
Kui ma lisan oma toidule 1x 200g kodujuustu ja teisele toidule 150g kodujuustu, siis kas see jääb normaalsuse piiridesse?
veebruar 1, 2010 at 10:37 e.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253184kuuliks
MemberEks iga korraliku trenniga kipub rind naistel väiksemaks minema…Oleneb muidugi trennist ja ka söögist. Paljudel, kes ntx teevad BP ja söövad seda, mis juhtub, läheb rind ikka tublisti suuremaks.
veebruar 1, 2010 at 8:18 e.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253173kuuliks
MemberTreenid selja laiemaks siis muutub ka proportsioon kõhu ja rinna osas. Eest vaates liivakella moodustab ikkagi V. Korraik seljatrenn.Kui selg treenida laiemaks, siis läheb minu meelest rind väiksemaks. Seda olen ise kogenud.
kuuliks
MemberInimene ei tahtnud võita ega kaalus alla võtta, ta tahtis lihtsalt 5 minutit kuulsust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igavene eputis on ta ikka küll. Oma kuulsuse sai ta juba tegelt ühes Reporteris, kus autoga avarii tegi ja pühjendas sellega, et ma kuulasin ju muusikat. Fa-faa.

kuuliks
MemberVäga tublid finalistid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberPalju õnne Aile!
kuuliks
MemberKuna su menüü koosneb valdavalt süsivesikutest on ja pea rasvavaba,on su eesmärgiks ilmselt võimalikult vähe lihaseid ja palju pekki.Palju sa rasvaprotsenti tõsta tahad?Ega elu jah nii lihtne kahjuks pole nagu soovitakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberSamas siis võib ju vahetult enne sööki ka võtta.Ilmselt küll.
-
AutorPostitused