kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
Memberpiimast ja kodujuustust tuleb loobuda pigem kuna seal on liiga palju süsivesikuid, laktoosi näol. Liiga palju piima suhkrut. Aga Atkins on rasvapõletamiseks jama, võta siis juba keto stiilis toitumine. rohkem rasva.Süsivesikuid seal vaid 2 grammi ringis ju.
kuuliks
Memberhttp://www.maaleht.ee/news/tarbija/tarbija…o.d?id=28686557
Ja siin veel mingi mees.
kuuliks
MemberMina olen karpe kaasas tassinud niikaua kui mäletan ennast kulturismiga tegelemast (93a. alates) esimestel aastatel ei olnud kindlasti nii regulaarne ,kuid hiljem küll. Jutt ei käi minu arvates ainult võistlejatest sportlastest, vaid inimestest, kes hoolivad oma tervisest.Juba 17 aastat teed seda. Päris visa vend ikka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberIsiklikult olen kogenud, et kaal hakkab kukkuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkab kukkuma kui portsude kaupa süüa??
kuuliks
MemberMind huvitab selline asi, et on mainitud ju, et rohkem valku ja vähe süsivesikuid (max 20g päevas), kuid kuna ntx kodujuustus on valku, siis öeldakse, et piimast tuleb loobuda.
Kas siis kodujuust nagu ei kõlbagi sel ajal või?
kuuliks
MemberKindlasti on kuulajaid ka, muidu bänd ei tegutseks. Võiksid oma postituses natuke viisakam olla ja rohkem tolerantsi. Kui sulle ei meeldi ei tähenda kohe, et kellegile ei meeldi!Enam nad ei laulagi mu meelest. Kui nad ühel Jaanipäeval olid, siis ma imestasin, et kuidas on võimalik, et auto vastu peab, neid ju 3
MemberPaljud teist võtavad karbiga süüa kaasa? ja kui võtate,siis mida?Ise mõtlesin,et peaks võtma näiteks makarone ja kanafileed,sööks enne trenni ära.Hea peale kooli kohe trenni minna.
Parem muidugi kaasa võtta kui selleks võimalus. Siis tead alati, mida ja kui palju on ning mis sinna hulka segatud.
kuuliks
MemberMina lubaksin natukene süsivesikuid, kuid peamise rõhu paneksin siiski valkudele ja heale rasvale.Natukene süsivesikuid saab juurikast ja olen kuulnud, et ka tops jogurtit on hea. Ise aga võtan hapukoorega kodujuusu+värske kurk hulka.
kuuliks
MemberMa ütlesin, et hommikul ja päeval süsikad ja õhtul valgud mitte teistpidi!õhtul süües süsikaid ladestub palju rasvadeks vms :S
No tegelikult ei ladestu kui ei söö nö süsikatest just mingeid kooke-küpsetisi jms.
Fred Antson (artikkel “Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus”) :Soovitan terve artikli läbi lugeda!
No aga kui õhtul ei tee tööd, vaid oled lihtsalt kodus?
kuuliks
Memberei ole. tarkusehammas võetakse ära, aga ta on kuidagi nii, et lõualuuga tehakse midagi ja ma ei kujuta ettegi. igastahes arst ütles, et nädal aega ma kindalt korralikult süüa ei saa.No tarkusehambaga on see jama jah, et võib olla ei saa süüa ja palju muud. Jalad ju liiguvad?
kuuliks
MemberVäga hästi saad, aga ei taha. Tähelepanu tahad.Kas sa ntx vaatasid eile saadet: ”Supersuur ja piitspeenike”. Peenike lihtsalt ei saanudki rohkem süüa, kuna ei mahu. Suurel aga seevastu nii suur magu, et lahmiks veel mitu tonni toitu.
Kui peenike hakkas harjutama, siis see võttis ikka korralikult aega, et suudaks rohkem sööma hakata.
kuuliks
MemberMiks õhtul süsikad ja päeval valgud? Süsikad teevad sind unisemaks ning valgud hoiavad üleval. Kui muidugi Fred Atsonit uskuda. Siin tema kirjutatud artikkel.Kas peale seal välja tootud efektide on üldse vahet millal mis ainetele rohkem rõhku panna?
Seda treener rääkis jah, et süsivesik teeb uniseks. Ma olen nõnda ka juba harjunud ja minu meelest onnii kehale tegelikult ka kasulikum toimetada, kui valk õhtul. Minu puhul ei ole vahet, mis uniseks teeb. Lihtsalt ei tee, olen kogu aeg unine.
kuuliks
MemberMa olen niiii palju mõelnud. Olen paari lähedamase sõbrannaga rääkinud ka. Nemad ütleva ‘on ka paksemaid’. See ei ole eriti lohutav, võimis.Ma ei ole lihtsalt kunagi olnud eriti sportlik, sellepärast tundubki minu jaoks trenni tegemine midagi väga jubedat ja võõrast.
Ära lase pead norgu. Kaalusaatest nähtud Inge ja Janika tegutsesid ka edasi ja kuna nad said hakkamatõusude-mõõnadega, siis saad sina ka
MemberJärelikult ei saagi senise info põhjal Sulle keegi öelda, kas see valgukogus on liiga vähene, piisav või liiga suur, sest Sa ei ole siin kirjutanud, mis on need muud söögid, millest Su menüü koosneb.No tegelikult ma saan oma peamise valgukoguse kodujuustust. Ma pidasin silmas seda, kas just kodujuustu puhul on see normaalne kogus päeval või ei. Mõni köögivili annab nii paar grammi valku juurde, kuid mitte oluliselt. Ise sain oma päevaseks valgukoguseks ligikaudu 50-55g.
Kodujuust ja palju taimset. Ma ei tohi iga toitu süüa ka, kuna tervis on nii nagu ta on…
kuuliks
MemberPäevase normaalse valgukoguse moodustavad ju ka muudest toitainetest saadavad valgud, või koosnebki Su menüü vaid 350 grammist kodujuustust?No loomulikult mitte.
Ma arvan, et ta sööb muudki, hommikul võib rohkem süsikaid võtta, kuid õhtul peale nelja jne võiks juba rohkem tähelepanu pööratasüsikatele.. rohkem valku ja väga vähe süsikaid(minimaalselt) Kanafilee või kodujuust õhtul suurepärane!
Seda ma tean, et süsikad hommikupoole ja valgud õhtupoole, kyuid mina isiklikult hoiangi süsikad madalal. Suurem rõhk on valgul.
-
AutorPostitused