kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberNoh, kuuliksi suur huvi kogu selle operatsiooni juures on kaalukaotus. Ise süüa ei jaksa, ent trenni tahab minna – kõlab nagu hea plaan, onju.Kus on kirjas, et süüa EI JAKSA??? Jaksan, kuid vedelat.
kuuliks
MemberKas Sa ei karda, et nädal peale oppi natuke vara trenniga alstada? Haavad võivad lahti ju rebeneda. Minul isiklikult oli nädal peale lõikust veel selline nõrkus, et arsti juurde minnes kippus pilt taskusse minema ja valud olid ikka väga hullud veel. Ma pole küll spetsialist, kuid olles ise selle asja läbi teinud, siis kindlasti soovitan Sul paar nädalat väga rahulikult olla ja puhata!Ma tunnen end küll palju paremini juba. Nagu oleks vaid väike kurguvalu, mis vaid varahommikul ja õhtul hullem on. Alustuseks BP ei tohiks hullu teha, kuna see paigalseisev trenn. Combatisse ma homme vast veel ei lähe, aga neljap juba küll olen valmis minema.
PS. Ma olengi selline ”hull”. Detsembris lõigati mõlemad randmed ja olin järgmine päev juba trennis.
kuuliks
MemberNaljatilk. Esimene nädal ei õnnestu sul ei söömine ega joomine. Lama parem voodis ja säästa energiat ning kehakaalu. Lisaks on veel palavik ja kurguvalu, samuti probleeme rääkimisega.Suurem kurguvalu oli 2,3,4 päev pärast oppi. Täna juba suht kergem olla. Raskem on hommikul ja õhtul. Päeval kui olen valuvaigistava rohu võtnud, siis on enam-vähem.
Opi käigus ise aga eemaldati kõvasti liitunud, suurte mädakorkidega, põletikuga ja healoomuliste kasvajatega kurgumandlid. Nii palju oli mäda, et eemaldamisel vajus neelupiirkonda.
Mina tunnen, et olen valmis vähemalt juba neljap. trenni minema, küll aga midagi muud süüa ei saa, kui jäätist.
kuuliks
MemberMina joon ka pudelivett, sest kraanivesi lihtsalt ei kõlba juua. Isegi kui Britta kannust filtreerida on veidi vastikum maitse kui pudeliveel. Saku veesid ma üldse õnneks ei joo.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberHea, et ära teha said, nüüd natuke valu ja siis palju parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu puhul oli see jama, et mandlid olid liiga pisikeed(ära kärbunud) ja selle pärast oli raske lõigata, verd oli ka palju tulnud, aga lõppkokkuvõtteks läks kõik väga ilusti, usun, et Sul läheb ka. Head paranemist ja puhka nii palju kui saad!Niipea kui korras, kohe trenni.Täna on juba märksa teravam olek neelates. Aga alles ka teine päev pärast oppi. Olen eelnevad 5 op-i üle elanud, ehk pean selle ka vastu siis.
kuuliks
MemberKuidas opp läks, kas lasti juba koju taastuma?Öösel olin sees loomulikult, täna sain koju. Esimene öö oli nagu ta oli, ise veel kohati uimane, hommikul oli tsipa parem. Nüüd juba valusam. Mandlid olid nii väga mädased ja kinni kiilunud, et nende eemaldamisel olevat mäda neelu vajunud. Minu puhul pole see imestada ka.
kuuliks
MemberSoovitan igaljuhul mandlid välja opereerida, kui nendega probleeme suht tihti esineb.Omast kogemusest nii palju, et aastas kaks korda raudselt oli mul angiin ja kohustuslik antibiootikumide kuur seoses nendega. Operatsioon oli üldnarkoosis Meremeeste haiglas oma hea kümme aastat tagasi. Kõik läks lõikusega hästi, jamad hakkasid siis pihta, kui söögitädi mulle teise päeva lõumaks sooja suppi söögiks tõi. Kuna kõht oli tühi ja kõik tundus õige, sest toidukaardile oli mind ka selleks päevaks märgitud, sõin oma supi ära. Sellele järgnes päris kõrge palavik ja nädalakene haiglas olemist. Kõige toredam oli see, et samal ajal kui mina oma suppi neelasin, tuli palatisse arst. Tema rektsioon oli muidugi võimas, seda nähes! Nüüdseks on kõik läbi ja olemine paranes märgatavalt. Haige olen väga harva peale seda.
Minul pole kunagi angiini olnud! Minul on hoopis teine asi tervisega. Vaja oli teada kui kaua trennist umbkaudu eemal.
kuuliks
MemberLasin kevadel mandlid ära opereerida. Iga aasta oli muidu sama laks ehk siis 2-3 korda aastas istusin 2 nädalat kodus ja sõin antibiootikume.Operatsiooni soovitan üldnarkoosiga. Kõik muu jutt on lollus. Sul ei ole vaja olla teadvusel, et arstid saaks sinu peale vihastada ja et sul endal oleks väga ebamugav – usu mind, “mitteneelatamine” ei ole sellisel juhul eriti võimalik ja just seda sa ei tohigi keset oppi teha.
Ise läksin opisaalis.. pandi pikali… mask ette / kanüül veeni ja ma sain vist oma elu parima une. Ärgates rulliti mind juba ühest voodist teise. Ise hakkasin kohe lobisema muidugi ja tuju oli viimasepeal (mainisin juba oma elu parimat und eks).
Arst peab olema hea! Kui saad, siis maksa operatsiooni eest ja tee see kuskil viisakas erakliinikus. Kogu op ja väike jäätis kokku oli vist 2500 eek (kuuldavasti saab ka odavamalt). Mina tegin Tartu Elite kliinikus – viimasepeal! Erapalat ja pool päeva hoitakse kindluse mõttes sees. Miks ma arvan, et arst peab hea olema ? Mandlioperatsioon on selline asi, mida saab teha hästi ja mida saab teha väga halvasti. Tuttav tegi perearsti poolt saadetuna kuskil (enam ei mäleta kus) kliinikus. Ootas oma operatsiooniaega 5 kuud ja pärast paranes 3 korda kauem kui mina. Küsimus ongi selles, kui puhtalt ja ilma lisavigastusteta need ära võtta saab/osatakse.
Söök? See on lihtsam, kui sa arvad. Neelatades on natuke valus, aga pärast 3 päeva sain mina juba püreesuppe ja suht koht kõike süüa. Väga mõistlik ei ole tahkeid asju süüa – villid kurgus peavad seal ka püsima, et kenasti paraneks!
Seks? Trenn? – unusta ära
kuuliks
MemberNaljatilk. Esimene nädal ei õnnestu sul ei söömine ega joomine. Lama parem voodis ja säästa energiat ning kehakaalu. Lisaks on veel palavik ja kurguvalu, samuti probleeme rääkimisega.
No pagan. See siis hullem kui mingite liigeste op. Sellega olen juba 2 päeva pärast trennis.Ma usun, et Sa ei jõuakski väga ennast liigutada, vähemalt minul oli nii, kui valuvaigisti mõjus, enamasti magasin või lebotasin niisama, nõrkus on lihtsalt nii suur. Teise nädala alguses käisin veel Saku suurhallis kontserdil, hea, et olid istekohad, muidu oleksin ilmselt kokku kukkunud. Kindlasti ära proovi mingit trenni teha, muidu on tüsistuste oht väga suur! Edu paranemisel!Kui söömine ära jääb (va. paar jäätist), siis jah energiat pole ja trenni ei saa.
Operatsioon mis on hinnavahemikus 1900-2500.- ei ole kallis. Natuke säästa ja olemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu op on 2000+voodipäev 600 EEK. Oleksin ka kohe saanud raha eest, aga vaatasin pangakontot, et ootaks veidi.
kuuliks
MemberMul on neljapäeval op ja olen kuulnud, et 1-2 näd ei tohiks trenni teha. Mis saab kui teha?
märts 6, 2010 at 8:44 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #260037kuuliks
MemberAlgatuseks siis allikas http://www.drlam.com/blood_type_diet/blood_b_chart.asp1. Kuidas suhtuvad siinsed teadjamad veregrupi toitumisse?
Olen aru saanud, et palju räägitud ‘role’ toitumiskava tehakse sama põhimõtte järgi ning nad ei maksa just vähe. Tehti siis ka minu sõbrale ning ta pidi põhimõtteliselt oma elu nii muutma, et muna, spinatit etc(kasulikke) toiduaineid süüa ei tohtinud. Kas on mõtet nii spetsiifiliseks minna?
Toitumiskava tellimise põhjused olid igast allergiad ja liigesevaevused jne. Phmts kõik pidi korda minema, kui seda kava järgida.
Otsustasin siis ka väheke uurida ning leidsin põhimõtteliselt kõik üles…
2. Olen B veregrupp, mis tähendab, et ma peaks loobuma (oma igapäevases toitumises) : kanast, tatrast, (avokaadost), tomatitest, maisist, (7-vilja pudrust), täistera leivast, krevettidest, sealihast..
Võtan selle raske katsumuse ette (eksperimendi eesmärgil), kuid tahaks teada, kas siinsed toitumisspetsialistid ka kasutavad veregrupi põhimõtet?
Mul endal pole õnnestunud seda raamatut “Veregrupidieet” lugeda veel, kuid mul ntx BP treener on proovinud ja temale sobibi väga hästi.
Mul endal on B-grupi veri.
Vaatasin netist ühte eestikeelset dokumenti, kus olid gruppide kaupa asjad toodud ja palju asju ei tohigi mina ntx süüa.
kuuliks
MemberSiis tulebki muu keha laiemaks ajada, et kael visuaalselt väiksem paistaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul pluusid juba ülaseljast ja varrukatest kisuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piisab juba sellestki esialgu.kuuliks
MemberKas pärast trenni on vajalik valk või süsivesik. Kuskil kirjutas nii:
Süües tasakaalustatud toitu või suupisteid, mis sisaldavad vähese rasvasisaldusega valke mitte hiljem kui 1-1,5 tundi pärast treeningut, suureneb su suutlikkus täiendada energiavarusid, parandada lihaskiude ning saavutada rohkem vormis lihased.
veebruar 28, 2010 at 2:36 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #259072kuuliks
MemberMul lihtsalt null tulemus ja raha kadumine. Parem õiged ravimid ja elu elamine. Minu ravimite annus on 53 tbl nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberKeegi kasutajateste oskab anda nõu, kas Animal Cuts on sama efektiivne nagu see jutt?
AutorPostitused