kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberTavaliselt on nii, et 1 kuu on uue raskusega harjumise aeg ja siis nii palju kui võimalik ja tunned, lisa iga kuu raskust juurde. Kui sinu jaoks lagi käes, siis stop.
“>Minul on hetkel kangil raskust kokku:
Soojendus 12kg
Kükid 20-22kg
Rind 7 (käed opitud ja ei ole rohkem võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Selg 17kg
Triitseps 7-9kg (käed opitud ja ei ole rohkem võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Biitseps 7-9kg (käed opitud ja ei ole rohkem võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Väljaasted teen tavaliselt keharaskusega
Õlga teen 12kg
Kõhulihasel kui on lisaraskus, siis 5kg ketas.
kuuliks
MemberTäna järve selveris roheline 13.50 ja punane mingi 12.50. kollasel allahindlust ei ole.Kaks viimast rohelist sain endale ja ega ka punaseid palju järgi olnud…
Ainult täna?
kuuliks
Memberkuuliks
MemberIgapäevane võimlemine ja liigeste tugevdamine ning liigeste liigutusulatuse arendandamine on kohustuslik.Just. Minul hakkas reuma pihta 14-15 aasta vanuselt ja nüüdseks on asi eriti ägenenud. Muudkui operatsioonid ja rohud.
kuuliks
MemberMinul on väga äge reumatoidartriit. Võtan 53-55 reumatabletti nädalas. Täis jõusaalipäeva teen 1x nädalas, kuid jõutrenni (BP) teen 2x ja aeroobset (combat+muud trennid) teen ka mitu korda nädalas.
Nendega kokku tuleb 8-9 trenni nädalas, millest pooled jõutrenn. Kui on reuma, siis tuleb trenni teha, aga ikka vastavalt oma tundele. Hiigelraskuseid ei tohi panna.
Kui teen BP kükke, siis ma ei lasku päris alla vaid teen kolmveerand kükid, 20-22kg peal. Jne…
kuuliks
Memberhttp://www.bensport.ee/page.php?pgID=ca46c…5fa3c5a946e8265
Siin oli ale just. Seal on trenazöörid ja muud vahendid. Võid küsida.
kuuliks
MemberNii kuidas sa end tunned ja kui rasedus alles on algusjärgus, siis võib ikka trenni teha. Vajadusel küsi treenerilt mõni alternatiiv harjutuse sooritamiseks kui teisiti ei ole võimalik. Rasedus ei ole haigus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberEsmataotleja on 5000 EEK!!! Eraisikuna.
kuuliks
MemberMarit Jänes ei ole enam LM esindaja Eestis. Urmas Kamdron on. Kui sa pidasid silmas, et Marit Jänes aitab kui üks tavaline instruktor sajast, siis muidugi. Kuid kõige LM-i puutuvaga pöördu Urmas Kamdroni poole. urmas [ät] gfitness.lvIga nädal näen Maritit ja polegi kuulnud seda.
kuuliks
MemberTallinnas aitab sind edasi ka Marit Jänes. Mina panin end otse Les Millsi kaudu kirja, aga siis tuli mul muu asi vahele ja jäigi tegemata. Tehnika ja juhendamine peavad olema ikka tip-top.
kuuliks
MemberKui treenid siiani õigete raskustega, siis 2 kilo lisamine eriti praeguses, 73. kavas (rinnale Black Eyed Peas cover) peaks eriti teravalt lõppema sellega, et sa ei jõua viimaseid kordusi enam teha. Ehk, vali selline raskus, millega sul jääb 2-3 kordust puudu. Tee nii 3 nädalat, seejärel kergem (kui enne lugusid juba ära ei vahetata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Praegune 73. kava on tõesti nii, et minul on nt ka viimased surumised juba raskem teha.
kuuliks
MemberJõusaalis on võimalik kasvatada jõudu ja lihast. BP pigem jah vormib kui kasvatab. Mina kui hakkasin jõusaalis käima, sain hakata ka BP raskuseid lisama. Need on nüüdseks kasvanud pea 3x raskemaks.
kuuliks
MemberKeegi seda ka on proovinud?
kuuliks
MemberLoomulikult esitan ma seda, mida õigeks pean. Kas Sina siis mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiski ei leia ma , et on olemas minu arvamus ja vale arvamus, on lihtsalt minu arvamus ja teiste arvamused, mõned erinevamad, mõned sarnasemad.
Minul on õigus arvata, et nädal pärast mandlioperatsiooni trenni minna on lollus, ning Sinul on õigus arvata minust, mida tahes Sa arvata tahad.
Ma ei arva sinust üldse halvasti ega midagi, vaid jääb mulje, et iga asi, mida sina arvad, et nii peabki olema. Vabandust, kui see nii ei ole.
Ma ei tohiks üldse spordiklubide poole vaadatagi, kuna mul on: üliäge reuma, kerge südamepuudulikkus, ametlikult I astme diabeet, krooniline hingamisteede haigus ja allergiline nohu. 80% töövõimetust…
kuuliks
MemberJust-just. Tühja sellest, mille arvelt plaan realiseerub.Ma olen igast sinu postitusest välja lugenud ainult sinu arvates õiget arvamust, mis peakski alati olema õige.
-
AutorPostitused