kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberPole õrna aimugi kust endale see õige toitumiskava leida.Hetkel söön lõuna-ajal natukene kohupiima või jogurtit. Koju jõudes tavaliselt veel kohupiima/jogurtit. Õhtul midagi rohkemat, liha-kartulit nt. Jälgin kcal hulka ka, krõpsu ei söö juba pool aastat, päevapealt mõtlesin ära jätta.
Kui keegi oleks nii hea ja lahke, ja annaks mõne hea kava, kus oleks minusugusele lolllile ka kõik selgeks tehtud. Nii palju olen kursis, et süsivesikud on väga pahad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava saad kui võtad siitsamast lehelt nt pood ja tellid või kui sul on kindel isik, kellelt soovid tellida, kirjuta otse e-mailile. Alati ei pea ka siit tellima, kui tunned tegijaid mujalt. Edu!
kuuliks
MemberSee on üks parimaid soovitusi siiamaani minumeelest! (Panin kasutajale max-reitingu ära.)Küsiks, et kas tegu on hetkel veel 15nda eluaastaga, või juba rohkem?
Eks ta ole juba 1,5-2 a vanem.
kuuliks
MemberMa julgen soovitada Ortopeedia Arstidest Mihkel Mardnat iga kell. Tasuline, aga saad abi!
kuuliks
MemberKas Marek Kalmus nüüd parim näide on rasvaprotsendi poolest, aga tõsi ta on, et kui lihas on piisavalt suur, siis paistab see ka kerge pekikihi alt välja.Ma mõtlesin siinkohal seda, et number ei ole alati määrav lihase paistmisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberJah, aga see on isegi ekstreemsuste jaoks ju ekstreemne… sellistel puhtudel piiratakse tõesti umbes 500 Kcal peale päeva energiasaadavus, aga see on haigus juba mitte niisama paks olemine.Ma olen olnud seoses oma oppidega ka 24 tunniste söögipausidega ja nii oli paar aastat ikka päris tihti. Enne oppi ei tohi süüa, pärast oppi magad ja kui glükoositesti tegin, siis 24t enne ei tohi süüa, juua (va. vett).
Aga selline õuna, energia ja rohelise tee dieet on päris imelik, et siis õun+rohel. tee+ energia?
kuuliks
Membermina nt toitusin täna nii :7.15 5 muna 3 kollasega, kohv , puder – ilma piimata
mul küll kaal langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa jood kohvi mustalt või koorega/suhkruga/piimaga?
kuuliks
MemberNtx Marek Kalmusel on päris kõrge rasva%, aga tal ilusti proportsioonid näha.
kuuliks
MemberMis puudutab naiste söömist või kehakaalu, siis eksole?! Kas see üllatab sind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Meestel on kuidagi väga palju võimu selles osas naiste üle.
Meeste kommentaar käib ju naiste pihta valusamalt, kuigi kui ka naine ütleks naisele, et sa oled liiga paks, siis ka see pole meeldiv. Mõni võtab asja nii tõsiselt, et ongi hetke pärast 30 kilone.
kuuliks
MemberTervist!Mul on hetkel väikesed probleemid õlgadega (vahest pitsuv effekt) ja ma tunnen, et selles on süüdi svung.
Kunagi varem tegin ma ka svungi ja ühel päeval algasid mul probleemid õlgadega ning siis ma lõpetasin selle harjutuse sooritamise.
Mõni aeg olid õlad enam-vähem korras ja ma otsustasin uuesti svungida ning tulemuseks oli 2 nädala pärast uuesti valusad õlad
Võimalik, et süüdi on trapetsi tegemine kangiga, sest just peale seda algas see pitsumine svungi tegemisel.
Mis te arvate, kas süüdi võivad olla need harjutused ?
Kuidas võiks leevendada õlgade vigastusi või parem neid ära hoida ?
Ma üldse imestan, et nt rammumehed teevad palgiga surumisi suurte raskustega ja neil neid vigastusi nagu polegi. (vähemalt pole kuulnud)
Kas sa hoiad ikka käsi ÕIGES asendis? Kõverdad ikka korralikult, mitte ei loobikangi sirge käega ja ei lase alla kukkuda.
kuuliks
MemberPulsivöö geel peaks olema sama nau ultrahelidel kasutatav külm geel. Ise kasutan vett kui väga vaja. Kui jamab, siis ainult kõhulihase ajal.
kuuliks
MemberVeganlus (või veganism), ei ole mitte ainult loomsete valkude, vaid üleüldse kõige loomsega seotu vältimine.See lause tähendab mu meelest ühte ja sama. Jep, ta on täielik vegan, kuid mett jms söövad erinevad vegan-tüübid.
kuuliks
MemberNu kui nüüd loogiliselt võtta siis pähkel ei saa mingi imenipi läbi loomne valk ju olla
kuuliks
MemberPähklid on taimsed valgud? Mis nende päevane norm võiks olla?
kuuliks
MemberMul on ka palju vigu, aga iga asja saab teha mõõdukalt!
kuuliks
MemberVäga ilusad raskused Sul, respekt! Mul ongi see jama raskustega, et alakehale võin suht palju juurde panna, jalalihased päris hästi arenenud, suht väljajoonistunud. Ülakehal oleks nagu blokk ees, kuigi pikalt BP-i teinud, tundub, et minu lagi ongi siis väiksemad raskused kätele ja õlgadele…Õlale ma suudan max 12kg (harva 10kg) panna, mis on iga kord BP raskuseks, küll aga käed ja rind väiksemad. Seal niikuinii väiksemad lihasgrupid. Samas kui sa tead, et on ntx lühike lugu, siis pane juurde, kül sa vastu pead. Aga kui on pikk lugu, siis katsemeetod kõige parem.
“>AutorPostitused