kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMinu vaieldamatult parim kodujuust on AASA kodujuust hind maximas ca 12 ,- . Ilma lisanditeta parima maitsega (muidugi maitse üle ei vaielda).Küll muid kodujuuste hea miksida ananassi,hapukurgi või muu taolisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle kuidagi ei mahu pähe, miks need AASA kodujuustud igasugu marjadega on. Pealegi veel nii palju sv seal. Kodujuust on valgualliks ja mulle ei mahu pähe lihtsalt. Küll aga söön kodujuuste kas hapukoorega või ilma või lisan tomatit ja kurki jne.
Mõnele jälle meeldib Alpenrose. Ostsin rohelise ja viskasin kohe minema! Kollast aga pole proovinud. Eelistan eestimaist.
kuuliks
MemberKuna minul on lisaks reumatoidartriidile veel ka astma… ja tollel ajal ka südameprobleemid siis ei olnud mul eriti valikut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Upu või uju… Joosta ei saanud (ka koormusastma). Kulturism sobis hästi. Tugevdab liigeseid. Minu rekord on 70 kg rinnalt ja kuus täiskükki 96 kg. Hetkel ma küll põhiliselt tantsin.
Põhiline, millega sa oma keha muuta saad on toit (sa oled see, mida sa sööd) ja lisaks sellele signaalid, mida sa oma organismile kehalise koormuse ja emotsioonidega annad. Iga inimene on erinev ja toiduained peavad sulle sobima. Kogu minu lähenemine..
Ma ei tarvita medikamente ei oma astmale ega ka liigestele. Liigestele söön kanatiibu (kondid ja nahk)…näiteks. Üritan olla keemiavaba st ka tabletivaba. Mingi aeg käisin haiglast haiglasse ja minu kogemus ütleb, et see on üks suletud ring.
Millised su vaevused on? Mida nad sulle annavad?
Mul saab juba 10 aastat varsti. Kana on küll hea valguallikas, aga mulle see eriti ei sobi. Paljud toidud jäävad välja, kuid olen mingil määral neid siiski tarbinud. Viimase 3 aasta jooksul on olnud 6 oppi. Kui ma neid tablette ei sööks, siis ma peale voodist tõusmise enam midagi teha saakski. Algul pandi mulle hoopis mingid rohud, mis tegid asja hullemaks ja kui poleks hakanud ise uurima ja pinda käima, siis oleks asi ilmselt hullem.
Praeguse päästeingli leidsin mina Mihkel Mardna kaudu, kellega koos õppis ta kunagi TÜ arstiteaduskonnas. Kuna mul olid liigesed paistes ja peaaegu et lõhkemas, siis eelmine arst muudkui tahtis noa alla saata, aga praegune arst kõigepealt ravib. Ja ongi paljud tursed nüüdseks olemata. Küll aga on see erandiks pika seismise või istumise järel. Kui teen trenni, pole väga hull. Välja arvatud paljud liigutused, aga teen siis teisiti asendis või hoopis alternatiivselt. Liikumine on ju ülioluline.
Praegune tabletikogus on nii, et viiel päeval nädalas võtan päevas kokku 7tbl, ühel päeval 8 tbl ja ekstreemsel päeval 17tbl kohe hommikul. Nädala annus on keskeltläbi 60 tbl. Rohud on Salazopyrin, Trexan, Arava, Folverlan. Pluss veel valurohud ja kui asi õite hull, lasen süsti teha. Valurohud Xefo Rapid, Recoxa ja Pramax-Cod. Xefo on nö kiire toimega, aga ma ei tunne enam mitte mingit leevendust.
Väga rasked on igapäevased toimingud nagu niitmine, lume lükkamine, saagimine, kõiksugu asjade tassimine. Olen sunnitud vahel käimisel ka jalutuskeppi kasutama.
Tundub nagu oleksin väga äpu, aga teen kõik asjad ära, mis vaja, vaid läbi valu.
kuuliks
MemberMinu esimene asi oli aastaid tagasi kooliajal kogunenud kilodest vabaneda. Mida aeg edasi, seda rohkem ma lihaseid märkasin ja nüüd see ongi nagu kinnisidee. Olla sale, vormis ja lihases. 3 in 1.
Mõni võib kaaluda 60kg ja olla hirmus. Mõni aga 70kg ja välja näeb kui 55kg kaaluv vormis treenija.
kuuliks
MemberMa ostsin selle tavalise, R4% (ilma hapukoore ja maitsestamata jogurtiga) – see leidis tee kohe prügikasti. Kas mina olen imelik, aga see tõesti oli halva maitsega.Maitsestamata jogurtiga on minu jaoks rõve. Hapukoorega (roheline) ja tavalist (punane) võin kilodega ära süüa. Nii mahlased ja head. Võib-olla sulle sattus mingi osa halvast partiist või tõesti pole sinu maitse!?
kuuliks
MemberMinul on reumatoidartriit…Ei tahagi mõelda, kus ma omadega oleks ilma treeningu ja endale sobiva toitumiseta.
Aile, sama siin. Jõudu eriti ei soovitata, küll aga võimlemist. Aga see selleks. Mina teen aeroobset ja jõudu ja muudki. Tegelikult mind huvitab, kas ja milliseid ravimeid sa võtad? Mul on neid meeletu kogus ja üks päev, kus on kõige rohkem tbl-te, hakkab magu hullult valutama. Mida teha? Midagi looduslikku, mis leevendaks?
kuuliks
MemberPraegu MAXIMAS ka 300g Ekstra kodujuustud (tavaline punane ja hapukoorega) 11 krooni ringis.
kuuliks
MemberIse kasutan suht käepäraseid asju. Nt. muna, vorst/pihvid/viinerid, juust, sibul, küüslauk, tomat ja peale pärast hapukoor ja ketšup.Viinerid jms on minule teadaolevalt saast!
kuuliks
MemberMis probleemid?Reumavastased ravimid Salazopyrin, Trexan, Folverlan ja uus ravim Arava. Salazopyrin ja Folverlan on enam-vähem, aga maole paneb põntsu Trexan. Kas on midagi loodulikku olemas, mida võtta, et magu ei hakkaks nii trikitama?
Lisaks neile eelpool mainitutele ka aeg-ajalt valurohud.
kuuliks
MemberVõta lisaks Ferromaxi, C-vitamiini, Zn 15 mg, B-rühma vitamiine, Ca, Mg, Botadyni (artišokki tbl), astelpaju õli, linaseemne keedust ( 1 spl linaseemneid, 1,5 kl vett, keedad 10 min), kartulikeedu vett.ROtter, aga mida mina peaksin tegema? Enne hommikust trenni ma ei söö, vahel väga, väga harva joon teed või veelgi harvem kohvi. Enamus on vesi.
Magu hakkab tihti valutama rohtudest, mida tarvitan. Jube (eriti see üks päev, kui hommik algab 14 tbl-ga) on see ja siis suure häda korral võtan veel omakorda tableti, et maovalust lahti saada.
Ülejäänud päevadel saan hakkama 7 tbl-ga päevas, kuid see üks päev hakkab 14 tbl-ga ja sel päeval üldse kokku 17 tbl
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Ärge arvake, et ma mõni sõltlane, lihtsalt mõnel rohul on 1 annus 10tbl…
kuuliks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnne!kuuliks
MemberMina läksin juba peale ühte kodus veedetud nädalat. Kõik on korras.
kuuliks
MemberSuured tänud teile.Tellisin toitumiskava, loodan et läheb asja ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma ei hakka uut teemat tegema, aga ma venitasin eelmine reede ühe lihase vist ära. Nimelt parempoolne rinnalihas. Järske liigutusi teha ei saa, lööb terava valu sisse, kohati isegi hinge kinni. Midagi tõsist vast ei ole, lihtsalt ära venitanud, või mis te arvate? Mis selle vastu aitab? Fastum-gel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava läheb kindlalt asja ette. Aga et enda käsi igal ajal mitte määrida, siis soovitan spray variandiga Diclac külma-efektiga pihustit. Ise extreemolukorras olen kasutanud seda.
kuuliks
MemberEks ma siis tsiteerin oma kuu aja vanust postitust:Tegelikult, ega inimese kehakaal näita seda, kas tal on kõht ees või ei. Ka ideaalkaalus inimesel võib kõht rasvas olla, samas kui ülekaaluline on jälle kenasti proportsioonis. Korrigeerida saab treeningu ja õige toitumisega.
kuuliks
MemberTervist,pidin uue teema tegema, sest ei saa mingil põhjusel registreerida.
mul on plaanis minna jõusaali, kuhu oleks Mustamäelt hea minna. Hinna ja võimaluste poolest jäi mulle silma Ritual spordiklubi, ent siin foorumis pole ühtegi väga täpset arvustust selle jõusaali kohta. Niisiis sooviksingi teada, et mis tasemel on see jõusaal võrreldes näiteks myfitnessi või spartaga.
Palun mitte soovitada minna kohapeale ja ise vaadata. Pole varem jõusaalidega kokku puutunud ja ei tea masinatest mitte kui midagi.
Ette tänades, Marko
Ega sa teistmoodi saagi teada kui ise vaatama ei lähe, naljatilk.
kuuliks
MemberVõta oma menüüst välja rasvad ja valgud – no nagu see tibitjeedi puhul käib – ja paari kuu pärast vaata end peeglist,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mis jutt! Pane see kohe suhu tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused