Kustamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kustamees
Memberlisan seda, et tavalise tõstekangiga suudan ma pea kohale tõsta 110kg, kuid rammumehe palgiga pole veel 100kg kätte saanud
Kustamees
MemberMul tõmme 140kg, surun 100kg, kükk vb 100kg(nõrk ma tean), idee poolest peaksin ka siis jõudma…et võiks minna võistlema küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kindlasti võid tulla, saad kogemusi, mis on eriti tähtsad
näiteks rammumehe palk ja tavaline tõstekang on ikka väga erinevad
Kustamees
MemberSurumissärki mõtled ilmselt. Siinsamas veebipoes müüakse neid, aga sul ei ole sellega midagi teha, kui sul ei ole kedagi tuttavat, kellel on särkidega kogemusi ja kes sind õpetaks seda kasutama ja selga panna aitaks.hetkel vist enam siiski ei müüda
Kustamees
MemberAlati v6ib ju osta ka mahejahu.seda küll, Aile
eks ma nüüd, kui kiire aeg mööda saab proovin ära selle retsepti
või õigemini palun naisel proovida, häbi küll aga ma olen vist ikka tõsine laiskovorst, no kohe mitte ei viitsi ise tervislikku leiba küpsetada, kui saab ka kergemalt
Kustamees
MemberÜhtlasi lihtsam süüa sisse igasuguseid lisaaineid, millest toitu ise valmistades pääsed.olen nõus sinuga, aga kui päris ise toitu valmistad, siis peaks ju rukkijahu ka oma põllult tulema jne jne
rukkijahu pead ju ikkagi poest tooma
Kustamees
MemberKeskmiselt 10 minutit p2evas…seda küll, aga lihtsam on poelettidelt midagi ruttu haarata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
MemberViljandis on üks hea jõusaal veel – Paalalinnas http://www.rskpower.com/
seal on olemas nii tõstevööd kui ka magneesium
samuti on seal olemas spets. tõstepõrand, rammumehe palk (ca. 85kg) jne.
hinnakiri on ka soodne, eriti kui veel klubi liikmeks astud
Kustamees
MemberSiis veel teadjamatelt sellike küsimus ,et kas saalis on klubi poolt tõstevööd/magneesium olemas . Piltidelt ei näinud küll smith masinat ja reguleeritavat pinki . Järgmine nädal saab siis esimesed treeningud viljandis tehtud .Spordikooli omas on mingisugune tõstevöö olemas, magneesiumi njetu
Kustamees
Membersee võib isegi päris maitsev olla, kuid nõuab liiga palju mässamist
Kustamees
Memberumbes 2,5 km. Kas jääb väheseks?ei usu, et väheks jääb
aga arvan ka, et veest aitab küll, eriti kui tegu on veel naisterahvaga, mingit valgujooki küll vaja pole
Kustamees
MemberMa hakkan hommikul jooksma kella 5 paiku umbes. Millist jooki ma võiks enne trenni juua, mis oleks kasulik ja figuurile hea:Dkui pikka maad jooksed ?
Kustamees
Memberei ole kunagi käinud, aga huvi on olemas
kui aega saan, siis käin kunagi ära
Kustamees
MemberPoint on selles, et läheme inimestele koju – nad on avaldanud soovi, et nende juures suvereporterit tehakse. Ja siis hakkame lihtsalt käima läbi nö tulevast võtteplatsi mina vean seda jutupoolt,et igav ei oleks ja siis juba sõltub sellest kui head personaazid juhtuvad olema, sest kõik toimub ekspromt, ei mingit läbimängu ega stenaariumi, lihtsalt lendame peale ja hakkame kammima….täna juhtusidki olema superpersoonid naabrite juures, kus käisime tööstusvoolu küsimas – juhul kui ülekandejaamal seda vaja peaks minema……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis sattusime õiget kujude otsa, kes ei pidanud paljuks üelda maha spordiuudised puuriida ääres (ja uudis oli muidugi see, et Natalia sai pronksmedali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes tahavad veel lennujaama jõuda, siis varsti lähme meie delegatsioonile vastu lend saabub 00.20) mees küsis kes luges mis asi see vitness on ………..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kas sellel on mingi seos naiste alaosaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mees küsis kes luges mis asi see vitness on ………..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kas sellel on mingi seos naiste alaosaga – hahahahaha, mida värki, nii eluvõõras ikka ei saa olla ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
Memberkõigil “parteidel” erakondadel üks ja sama jutt – nemad teavad, nemad oskavad, neil on metsikud kogemused, nemad päästavad jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Kustamees
Membernäääääh, ma arvasin ka, et vähemalt Top5 seas peaks Rait ikka olema
AutorPostitused