Kustamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kustamees
Memberkeegi targem midagi 23.06.2009 ilma kohta ka kuulnud on ???
Kustamees
Membernii palju kui mina Elarit tean on ta medali auga ära teeninud, sellist pühendumist ikka igal ühel pole, palju õnne !!!
Kustamees
MemberKas ongi üldse ? kaalupiirang peaks aint olema?kaalupiirang rammumehe võistlusel ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Kustamees
Member750
Kustamees
Memberise ei võistle ? lased teistel meestel võita ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega Traks siis kade poiss pole, ta annab ikka teistele ka võimaluse näidata et nad tublid on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
Memberhomme hakkavad siis Kraav ja Sagor hullu panema, kahju et LIVE ei saa vaadata, pean kahjuks tööl olema :S
Kustamees
MemberVennad hoos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Euroopa tugevaimad vennad
Kustamees
Memberväga hea uudis, palju õnne Aimar
Kustamees
Memberno ehk vastab Ott ise kuidas ja mis toimus ??? siis saame kõige parema vastuse
Kustamees
Member3. Jõutõmme korduste peale (350kg)
* MARTIN WILDUR 10korda – päris hull tüüp, arvestades seda et ta ise alles 20 aastane
Kustamees
MemberBen Midulla poosis most muscular
see vist mingi veterandie klass ???
Kustamees
Memberkärjemesi on päris hea, ühe tuttava papi käest saan mõnikord
Kustamees
MemberPuusade järgi saab ka aru suht.plus naistel pole seda nn. “aadama õuna” ehk siis se kõrisõlm.
seda küll jah, aga teemaks on siiski käte erinevused
Kustamees
Membernaistel on käed jahedamad ??? (minu arvates)
Kustamees
Memberpõdeda ple mõtet ma usun. eestis on inimesi, kes ei tee seda mida teie teete
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isegi tahaks proovida rammumehe alasi, kuig ple elu sees nendega kokku puutunud.
palamusel tuleb rammumehe võistlus. see paras proovikivi usun.
kellelgi infot pole selle Palamuse võistluse kohta ???
AutorPostitused