Kustamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kustamees
MemberPalju õnne, Renku !!!
Kustamees
MemberMida te tatid haugute ?
ära nüüd närvi mine, mina Kustamees ja mõned teised kasutajad veel tahavad sulle öelda, et sa jäid vist hiljaks oma pakkumistega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
MemberNõustun sinuga, võitja on Kustamees. Kui Kustamees või keegi teine oleks pakkumise teinud 16.55-17.00, siis oleks oksjon pikenenud ja teised oleks saanud edasi pakkuda, antud juhul aga oksjon ei pikene kuna Kustamees tegi pakkumise 16.28.õige jutt poisid, minu arvates on ka nii, et 19.06.2009 kell 17.00 sai oksjon läbi
ma ei saa aru, mida 4Qlimax siin sipleb, sorry aga sa oleks pidanud oma pakkumise tegema ju 16.59 hiljemalt
Kustamees
Member950
Kustamees
Member900
Kustamees
Member850
Kustamees
Member800
Kustamees
Member750
Kustamees
MemberÕnnitlused !!!
Kustamees
MemberKuhu jäi siit Steven Seagal?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kuhu jäi Jean Claude van Damme ???

Kustamees
Memberpalju õnne, aktiivne Aktivist !!!
Kustamees
Memberah jaa, seda ka et ta on Vietnami sõja veteren ja igasugu erinevate mustade vööde omanik – ühesõnaga Chuck Norris pole lihtne poiss
Kustamees
MemberKes see Chuck Norris üldse on?Igal pool räägitakse, et Chuck Norris see ja Chuck Norris see.
Chuck Norris on Texase korravalvur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
Memberaah, on jah ju, teda lähen vaatan küll!!! tänxaga palun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kustamees
Memberaga TV3 on hoopis Chuck Norris – ka kõva mees ju ???
-
AutorPostitused