Kustamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kustamees
MemberMis see siia puutub. Samuti ma võin öelda, et päris suur osa liiklusõnnetuse põhjustajad on hoopis ülekaalulised, kellel on aeglane reageerimisvõime ja muud tervise hädad mis õnnetuse põhjutavad. Mulle ei meeldi, et minu, kui maksumaksja raha kulutatakse nende ülekaaluliste terviserikete ravimiseks, mida mina olen riigile loovutanud alkoholi aktsiisi näol. Medalil on alati kaks poolt.kuna teema oli, et mida pead teadma alkoholist ?
siis minu point oli selles, et kui oled tarvitanud alkoholi, siis on sul ka suurem oht tekitada liiklusõnnetust
(see loogiline, et ka kaine peaga juhtuvad liiklusõnnetused, libeda ilmaga, noorte juhtidega, vanuritega jne.) ka ülekaalulistega ja alakaalulistega
“>september 6, 2008 at 11:28 e.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #165122Kustamees
Memberväga tublid tulemused mõlemal
müts maha Saaremaa vägilaste ees
Kustamees
MemberMõtetu jura. Mul on kõik need loetletud sümptomid olemas, peale selle, et ma rase olen. Ma võtan juba 20 aastat pea iga nädalalõpp paar – kolm viinakoksi ja vahest harva juhtub ka paarkümmend. Minule mõjub see igatahes hästi. Hull alkohoolik olen ju ?no ega ikka ei ole küll mõtetu jura,
kui nüüd vaadata liiklusstatistikat, siis on päris suur % liiklusõnnetuse põhjustajatest olnud alkoholijoobes
Kustamees
Membermul oli ka kunagi sama porbleem, et vererõhk oli kunagi sinna 150/90 kanti
aga no mul aitas see, kui magasin ööpäevas regulaarselt umbes 8-9tundi
äkki sul sama probleem, et uneaega väheseks jääb ???
Kustamees
Memberno kui ma õigesti mäletan
siis tegin mina sellisel teemal nagu “Ratastooli teekond”
hea lai teema, annab palju uurida ja puurida, kuidas selline elu välja näeb
Kustamees
Memberarvan, et elustamise ABC-d peaks iga inimene oskama. Selle omandamine ei ole raske. Kunagi ei tea, kus ja millal seda vaja võib minna…no jah, seda ABC õpetatkse autokoolis nukkude peal ka
aga kes kui palju seda omandada viitsib
september 4, 2008 at 11:08 e.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #164936Kustamees
Memberväga tubli tulemus
Kustamees
Member16aastaselt- surusin kehalise kasvatuse tunnis vist 75kg ainult:D (kaal oli samuti umbes 75kg)
Kustamees
MemberKui sa tahad osaleda rammumehel, siis ehk ikka noor rammumehe võistlustel. Ja seal on esikolmiku vendade näitajad ka ikka väga suured ( kükk kindlalt üle 200, tõmme 250 kanti ja surumine üle 150 vähemalt ). Esikoha venna omadest ei maksa rääkidagi…no näiteks Eestimaa Noor Rammumees 2008 võitja Tanel Mustassaar´e tulemused jõutõstmises olid Eesti mv-l
320kükk, 215kg surumine ja 335kg tõmme ehk siis kokku 870kg
Kustamees
Memberpalju õnne !!!
Kustamees
MemberKas see oli tema isiklik rekord?Tasemevahe esikolmikus oli kuidagi suur.
nii palju, kui mina tean siis peaks Kaido isiklik rekord võistlustel olema 265kg
Kustamees
Membermnjaa, Cutler on tõesti heas vormis
Kustamees
Memberno arvata on, et Ronnie pilt mõjub reklaamina väga hästi