Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
MemberTargem jah püüda treenerijutule saada.
Kurupt
Memberk1 on jama, UFC on hea. Aga üht ma ütlen küll, ega meist keegi pole õige mees neid kritiseerima. Jumal hoidku selle eest et sinna rusika ette ise jääma peaks..
Kurupt
Memberalgajale ei soovitaks yldse esialgu toidulisandeid. Muidu mulle endale meeldis, münusa maitsega.
Kurupt
MemberTank : Loomulikult tegin ka mina seda eelsoojendusega ja rebenditest polnud asi kaugel, kuid trenni jooksul pole koirdagi rebendit saanud. See-eest külmast peast tehes rebestasin ära ja siis soovitus : külmast peast pole kindlasti mõtet spagaati lasta!
Kurupt
Memberma vaatan et vastasseis on tihe..
Kurupt
MemberMis kõigerohkem nalja teeb on see, et ARST räägib proteiinipulbrite kahjulikkusest ja samas on just arstid need, kes kirjutavad patsientidele toksilisi ravimeid välja. Kas keegi teist loeb ALATI ravimi infolehte? Midakõike seal kõrlavlmõjudena ära ei tooda. Ja teie räägite valgupulbrite kahjulikkusest..
Kurupt
Memberhttps://fitclips.com/pc-14-2-milos-sarcev-3-disc-dvd.aspxMis arvate antust tootest, on äkki kellegil olemas ?
Tasub tellida ?
Ette tänades !!
Olen sellest osa näinud, väga hea on! Igatahes kui tellima hakkad ja postikulu üksi maksta ei taha siis anna teada, tellin selle omale heameelega.
Kurupt
Memberlisaks – jalad rinnast kõrgemal – treenid rinna ülaosa, rind jalgadest kõrgemal – treenid rinna alaosaTõsi või?
Kurupt
Membernii, räägin sulle nüüd ära kuidas minu treener mind spagaati tegema sundis. Tulemused on kiired tulema. Igasugused muud jalavenitusharjutused peale spagaati on igakell teretulnud ja nende juures olgu sama suhtumine, mis spagaadi juureski. Ja see oleks, kui venitad spagaati ja tunned et enam ei lähe-no ei lä
he enam – SIIS NATUKE IKKA LÄHEB! – ja kui enam üldse ei lähe – SIIS LÄHEB VEEL NATUKE – ja kui no üldse enam ei saaaaaa nii põrgulikult valus on – SIIS PEAB VEEL SAAMA! Seejärel puhkus ja soovi korral võib protseduuri korrata. Tegelikult piisab ühest-kahest korrast päevas. Õppige kannatama ja taltsutama valu
Kurupt
MemberAga mul on ka üks küsimus: kas sa oled perv?P.S. mida tähendab vastusevõimaluste viimane variant? Kui ma olen hetero, siis ma ei saa ju olla bi ega homo? Küsitlused olgu ikka professionaalsed.
heh, mul on heameel et selline küsitlus tehti!!!!
SAAN ANDA TUGE HETEROLEERILE, mis tundub päevast-päeva hõrenevat ning saan tagasisidet teistelt heterodelt ja tunnen end seeläbi hästi, et kogu ilm pole veel pepuvendasid täis.
Kurupt
MemberERILINE SAAST ÄRA JUMALAEEST OSTA! Kunagi isa tõi saksamaalt mulle sellise, tahad, osta viiestoiga ära! Olen sellega kõigest ühekorra trenni teinud. See on lihtsalt haige pill, poole tunniga suudad kõrvetada umbes 10 elusat närvirakku.
Kurupt
MemberTaoline teema on juba olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingi Markus Ruhl alustas 19 aastaselt ja 4 aastat hiljem võitis suht maineka võistluse jne…Et kui keegi nagu ütleb, et jah on hilja alustada, jätad siis asja katki või? 
Markuz tegeles juba ennem jõutõstmisega. Point oli selles, et ta tegi end juba liiga suureks et edasi jalgpalli mängida ning seepärast läks kulturismi. Vend muutus ikka tõsiselt kiirelt.
Kurupt
Memberlaps trenni kaasa;) Ma ei ole seda fat burni dvd-d vasadand ise(kahtlen et vaatangi yldse). Räägid kaalujälgijatest, mingid punktidieedid? need viska kohe ahju!
Kurupt
Memberhalvad küljed? paneb karva kasvama-pole hullu. võib tekitada vähikasvaja-pole hullu?! Tean küll poisse kes on manustanud, näevad jurakad välja kah ja midagi ei tundu viga kah olevat, aga mis tegelt on, seda ei tea.
Minusugune mees metaani paneks, siis ei näeks vist enam keha üldse karvade alt. Niigi karvane nagu lumeinimene…