Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
MemberPole ühtegi korda vahele jätnud ja olen lisanud alati 2.5kg nädalas.Saaks ise kah 2.5kg nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Memberpunnita rohkem, siis t6useb ka pulss
Kurupt
MemberKüünarnukke ei tohiks õlgadest alla poole lasta, hakkab õlgu lõhkuma. Kui kallutad ette poole teeb triitsa ja kui tahapoole siis rohkem rinda.Sul vist uni veel:) tahtsid võibolla öelda, et õlgu “ei tohiks”(tuleks olla ettevaatlik) küünarnukkidest allapoole lasta ning kui kallutad ettepoole siis teed RINDA ja tahapoole siis õlavarre kolmpealihast.
Kurupt
Membernaika trimmis mis trimmis. Võitja igatahes väga viis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Memberei ole eriti innustav vaadata kuidas ta kuhjadena tablette neelab..
Kurupt
MemberNiipalju kui mina sellest lugend olen, tundub küll mõttetus
Kurupt
Memberspinning ja j6usaal kahele eri p2evale!
Kurupt
Memberkäsikäes või mitte. Kerge naps su lihastele eriliselt liiga ei tee. Arnold isegi on kirjutanud ju kuidas sai vabas looduses käija kükke tegemas ja koheselt pärast seda end suhteliselt kännukukeks joond..
Kurupt
MemberSäärane pealehakkamine on juba KINDLASTI pool võitu. Soovitan sul nädalas vähemalt 4x aeg maha võtta ja läbi viia üks igav tunniajane aeroobne treening veloergomeetril. Aga tundub, et sul on mille nimel pingutada niiet las käija!
Kurupt
MemberKulla Ruts, ikkagi soovitan sulle end asjatundja kätte viia. Jah, tasuta lõunaid ei ole, aga asjatundja poolt juhendatud treening on kindlasti palju viljakandvam kui ise jamamine.
Kurupt
MemberMa soovitan sulle aeroobikat või vesiaeroobikat+jälgi mis suhu topid.
Kurupt
Memberasi on siin ysna räigeks ära läinud ma vaatan, läbu.
Kurupt
MemberKOHUPIIM!
tõsi? kohupiimasheike jood?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Memberega see vennike naljamees ei ole ja tehnika v2ga hea.
Kurupt
Membertreeni aastake-kaks muude viisidega ja siis asu sellise karmi kava kallale, tugev keha peab sellele paremini vastu.
-
AutorPostitused