Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Members88 siis v2hem…v6ta igalt poolt nats kogust alla, liiga suurt k6hut2it ei j6ua magu 2ra seedida 3-4 tunniga.katseta varieerides toidu koguseid..kyllap l6puks leiad 6ige koguse. samas ma soovitaks kuhugi vahele m6ne banaani sokutada..ja yldse tglt kogu seda v2rki varieerida koguaeg..toit peab olema v2ga mitmekesine. PS: mina j2taks selle kohvi raudselt 2ra.
Kurupt
Memberk6hulihaseid pead hakkama normilt tegema ja toitumisharjumused p6hjalikult yle vaatama kui tahad k6hust lahti saada:)
Kurupt
Memberj2lle point@miin
Kurupt
Memberno1 on parem kui lemon, lemonit on 2x rohkem pakendis..noh kui tahad k6ige paremat mis siin lehel saada on siis mina soovitaks whey3-e
Kurupt
Membersuht kreatiin koosneb arginiinist ja glutamiinist..ma ple kumbagi kasutanud, ei nox-i ega satur8-t..tahaks proovida kyll aga valgud on mulle natuke t2htsamad…kuigi tahaks neid koos syya, siis on asjast nats rohkem kasu kah
Kurupt
Memberpoint@miin!
Kurupt
Memberminugi puhas rekord on 17 l6uga…PS: mossemees: kui su s6ber 130kg surub ei t2henda et ta peaks ka h2sti l6uga t6mbama. mu klassivend kes surub rinnalt vbla 50kg t6mbab l6uga 12x puhtalt…sinu n2ite j2rgi peaks see klemm rinnalt v2hemalt 100kg lykkama
Kurupt
Member16a 88kg..uhh..ma varsti 19a viimase 2 kuuga sain ca5kg juurde ja nyyd kaalun 75. pS. j6usaalis l2heb neljas aasta..esimesed aastad olid muidugi rohkem lollim2ngimine, aga ikkagi….veab sul lihtsalt
Kurupt
Membermis sa nyyd, kellel see lihas siis massi annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Memberasjalik ja 6ige vastus amilolt..nii ta olema kipub jah
Kurupt
Memberheh karu on
Kurupt
Member30 min??? v2he ikka. no ma ei tea kaheks jaotatuna ei ole tglt eriti hea varjnt..selleks et ntx tric ilusti areneks pead seda tegema eraldi p2eval koos ntx bicebsiga…j2rgmisel p2eval peaks tricebs puhata saama(osad isegi v2idavad et 2 j2rgmist p2eva) ja siis rinnaja 6la trenn otsa..sinu kysimusele kyll vastust ei and aga vahet ple mul kuulid koos hetkel
Kurupt
Memberyle pingutad igal juhul
Kurupt
Memberirv@freshman. kui keegi sellest jutust aru ei saanud siis pole vist enam midagi teha..
Kurupt
Member2ra nyyd nii hullult kah puhka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused