Skip to main content

Kurupt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 605 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: puhkamine ja õige toitumine #50318
    Kurupt
    Member

kusjuures siit leiab raudselt vastused nendele kysimustele.

in reply to: See Arnold run #50054
    Kurupt
    Member

jejeje sain hommikul sisse ja panin t6mbama, tulin koju ikka t6mbas…nyyd tulin trennist ja valma:D kus popcorn on?

in reply to: Whey 1,2 ja 3 (Evolution) #50053
    Kurupt
    Member

no kui whey3 seedimine korras siis anna aga minna ju! proovi whey2 2kki sellega kah seedimine korras ja whey yhega kah..kahju teist h2dap2takatest kohe..minu seedimisele kyll no1 midagi ei tee..

in reply to: Lihasmassi kasvatamine #50015
    Kurupt
    Member

tee rinda 3 nurga alt..horisontaalil, negatiivse kaldega ja positiivse kaldega..ylej22nu on teised juba 2ra 8eld

in reply to: BP 53 #49980
    Kurupt
    Member

kyll sul on alles arvamus

in reply to: süsivesikuid enne ja peale trenni #49976
    Kurupt
    Member

tegija noh:) tglt ma ei tea palju seal kilte on

in reply to: BP 53 muusika #49975
    Kurupt
    Member

ehhh bp ikka jama v2rk minumeelest

in reply to: vanuseklass? #49973
    Kurupt
    Member

taotle kodakondsus siis mis sa passid

in reply to: raskuste ja kangi valmistamine #49947
    Kurupt
    Member

ei kujuta ettegi ausalt8eldes..ega ikka kangi vist niisama suvalisest ettej22vast malmist ei tee kah? terasest peab olema..20kg terast osta ja lasta valmis teha…odavam tuleb kang osta ma pakun kui tahad et asi kestaks ikka

in reply to: Kreatiin #49940
    Kurupt
    Member

tai kane mono ongi peenestatud?mul oli yx j2medateraline…kristallid olid nagu soolad omad..aint miskip2rast tundusid k6ik kergelt pikliku kujuga olema ja s2rtsu olid t2is koguaeg

in reply to: Nahk ripub peale kaalukaotust #49939
    Kurupt
    Member

n2gin jah naise juures lebotades yhe silmanurgaga..tyyp oli r2me paks siis v6ttis niipalju alla et oli juba yx mees normaalses vormis nagu..aga nahka rippus kyljes ikka oioioi. sa ise vaata kuipalju sul seda nahka yle on ja m6tle mitu kilo liha selle pingu t6mbaks..ja siis arvesta v2lja umbes…noh aasta…2kki rohkem? vbla v2hem hoopis

in reply to: Kas olete näind juba? #49938
    Kurupt
    Member

Nüüd süüakse nii, et supiaur taga

in reply to: Rasvapõletajad #49909
    Kurupt
    Member

l-karnitin ja s55 vbla

in reply to: kreatiin #49867
    Kurupt
    Member

proteiiniga koos v6tta on hea m6te

samas v2hese glykoosiga kah. parandaks aint seda v3rki et ega ikka see glykoos viinamarja suhkur ple…fruktoos on ja miskip2rast seda fruktoosi niiv2ga ei kiideta siinmail…l2heb teine vist kohe rasvkoe ehitamisele

in reply to: Vin Diesel – steroidid või puhas? #49866
    Kurupt
    Member

ehh selleks et suur lihas tuleks ei pea tingimata rohmoone sisse s88ma…valke ja v2rke pani niikuinii see on loomulik..samas USA-s on lubatud paljud paljud paljud muud ained kui siin..

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 605 total)