Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Memberkusjuures siit leiab raudselt vastused nendele kysimustele.
Kurupt
Memberjejeje sain hommikul sisse ja panin t6mbama, tulin koju ikka t6mbas…nyyd tulin trennist ja valma:D kus popcorn on?
Kurupt
Memberno kui whey3 seedimine korras siis anna aga minna ju! proovi whey2 2kki sellega kah seedimine korras ja whey yhega kah..kahju teist h2dap2takatest kohe..minu seedimisele kyll no1 midagi ei tee..
Kurupt
Membertee rinda 3 nurga alt..horisontaalil, negatiivse kaldega ja positiivse kaldega..ylej22nu on teised juba 2ra 8eld
Kurupt
Memberkyll sul on alles arvamus
Kurupt
Membertegija noh:) tglt ma ei tea palju seal kilte on
Kurupt
Memberehhh bp ikka jama v2rk minumeelest
Kurupt
Membertaotle kodakondsus siis mis sa passid
Kurupt
Memberei kujuta ettegi ausalt8eldes..ega ikka kangi vist niisama suvalisest ettej22vast malmist ei tee kah? terasest peab olema..20kg terast osta ja lasta valmis teha…odavam tuleb kang osta ma pakun kui tahad et asi kestaks ikka
Kurupt
Membertai kane mono ongi peenestatud?mul oli yx j2medateraline…kristallid olid nagu soolad omad..aint miskip2rast tundusid k6ik kergelt pikliku kujuga olema ja s2rtsu olid t2is koguaeg
Kurupt
Membern2gin jah naise juures lebotades yhe silmanurgaga..tyyp oli r2me paks siis v6ttis niipalju alla et oli juba yx mees normaalses vormis nagu..aga nahka rippus kyljes ikka oioioi. sa ise vaata kuipalju sul seda nahka yle on ja m6tle mitu kilo liha selle pingu t6mbaks..ja siis arvesta v2lja umbes…noh aasta…2kki rohkem? vbla v2hem hoopis
Kurupt
MemberNüüd süüakse nii, et supiaur taga
Kurupt
Memberl-karnitin ja s55 vbla
Kurupt
Memberproteiiniga koos v6tta on hea m6te
samas v2hese glykoosiga kah. parandaks aint seda v3rki et ega ikka see glykoos viinamarja suhkur ple…fruktoos on ja miskip2rast seda fruktoosi niiv2ga ei kiideta siinmail…l2heb teine vist kohe rasvkoe ehitamisele
Kurupt
Memberehh selleks et suur lihas tuleks ei pea tingimata rohmoone sisse s88ma…valke ja v2rke pani niikuinii see on loomulik..samas USA-s on lubatud paljud paljud paljud muud ained kui siin..
-
AutorPostitused