Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Memberma arvan et sa peaksid putru s88ma ja palju magama. myslit kaa
Kurupt
Memberjust! 2kki on mees puutöömeister?? asjatundja sobib minumeelest k6ige rohkem…sest noh..spets on nagu spets ikkagi..need kes said siin IV astme treenerikoolituse l2bi..nemadki pole veel kaugeltki mitte spetsid kuigi nendele sobiks vast see tiitel k6ige enam
Kurupt
Memberrsk teist korda t6mmati yle. ommikul ema tuli 2ratama ja ytles et kell on 9..ma juba m6tlesin et siis ju vabsee hea v6ib edasi magada:) tegelt oli kell 7..nyyd rsk juba m6tlesin et tulebki..fckin aprill noh
Kurupt
Memberkui ei taha et lihast mingi massiliselt juurde tuleb jookse ilgelt pikka maad. nii et jalad koguaeg valusalt l2bi. lihased l2hvad tihedaks ja sitkeks ja vormivad ennast ilusti v2lja. pole midagi ilusamat kui ilusti v2ljavormitud sportliku kehaga naine! amazoni pealehel olevad naised on yle prahi:)
Kurupt
Memberalustasin j6usaaliga pea et 4 aasstat tagasi. k2isin kooli j6usaalis nö trenni tegemas..mingitele treeningkavadele ma ei keskendunud, kyll aga sai toitumise paika pandud. teadsin et on vaja v2herasvast, suurt valgusisaldust ja v2hemalt 5000 kalorit p2evas et toimuks aktiivne areng. s6in ja m8llasin ja kuulasin ema halamist et ta ei suuda mind 2ra toita sest k6ik mis s6in l2ks suht kalliks maksma. m88da l2ks 2 aastat ja arengut oli v2ga v2he…minust 2 aastat hiljem hakkasid treenima mu tuttavad kes asusid kohe valkude kallale. aastaga olid nad teinud end suuremaks ja tugevamaks kui mina 3 aastaga, kusjuures ka nemad ei pannud r6hku mingitele erinevatele treeningkavadele ja usun et ka s88giks ei olnud neil igap2ev kartulikr6psud. seega ma arvan et kui tahad kindlat ja j2rjepidevat kasvu siis v6iks syya kyll vaikselt mingit valku. k6ik oleneb mis su eesm2rgid on. m6ni kilkab et temal on toitumine nii paigas et temal pole vaja valke syya ja kiitleb oma pinksipalli suuruse v2ljavormitud ja arvatavasti ka ylekoormatud bicebsiga:) ei tohiks unustada et toidulisandid on valmistatud JUST neile kes tahavad kasvatada oma lihasmassi.
Kurupt
MemberPS! peale bicebsit ei saa t6esti j6ut6mmet teha..bicebsi treenimisel saavad suurt tampi ka s6rmepainutajad, seega hiljem on suht raske 150 kilost kangi n2puvahel hoida
Kurupt
Memberkeegi mingis kommentaaris ytles et j2tab trapetsi 6lap2evale sest tunneb et see saab siis kah koormust. kui tunned et trapets saab 6lap2eval kah koormust siis peale 6lap2eva j2ta p2ev-kaks vahele ja siis treeni uuesti trapetsit..areng…
Kurupt
Membereinoh fred k6ik on ilus ja tark mees oled:) mina sain kyll su jutust aru, aga v6in pea haamri alla panna et v2hemalt 25% selle foorumi lugejatest ei jaga lahti s6na “laktaatset”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Memberyleliigsed sysivesikud salvestatakse lipiididena(rasvadena) energiavaruks. valke organism “k6rvale” panna ei saa. valgud mis s88d l2hevad a)energia tarvis b)organismi muule elutegevusele, kaasaarvatud lihase kasv. valke kasutatakse organismis v2ga palju ja v2ga mitmeteks erinevateks eesm2rkideks
Kurupt
Membervaata selleks et oleks j6udu peab olema lihast. kui ikka meest olla ei olegi kust see j6ud tulema peaks? teed mingi aja trenni saad oma maksimumi k2tte ja siis j22b areng seisma sest massi on vaja. siis tulebki k6igepealt massitrenni teha ja siis alles mingeid surumiskavasi aretama hakata
Kurupt
Memberma vaatan et siin on neid “6igesti” toitujaid niipalju. tegusad vennad
Kurupt
Memberkui hakata panema tiitleid selle j2rgi kui palju postitusi on siis arvata v6ib et hakkab pihta jube spammamine. samas sp2mmi 2ra hoidmiseks v6iks nendele kasutajatele kellel l2heb postitusi yle 1000-1500 vms panna tiitliks lobamokk v6i latatara. sellist tiitlit ei tahaks ju keegi omada.
Kurupt
Memberpeale jalatrenni suusatama minna on t2itsa lollus!peale jala trenni mine ja viska kodus pikali ja puhka jalgu ning lase neil kasvada mitte 2ra mine suusatama. peale jalatrenni on jalad ikka totaalselt l2bi ju ja suusatamine v2sitab kah julmalt. igatahes oma arengut pidurdad sa igaljuhul kui 2 sellist trenni jutti lased. kui jalatrenn hommikul ja kerge suusk 6htal siis V6IBOLLA pole asinii hull, aga tglt soovitaks ikka eri p2evadele need j2tta
Kurupt
Memberet kaalust alla v6tta p2evad 3000 kalorit. alla hakkab juba pidev energiapuudus vaikselt tekkima ja l6puks on suht v6imatu trenni teha. j6usaalip2evade ja bodypumpi p2evade vahele proovi vaba p2ev j2tta. valke peaksid sa saama p2evas 160-200gr. kui rohkem s88d ega l6hki ei l2he:) niiet 2ra sellep2rast pabista.
Kurupt
Membermitu korda olen juba vastanud sellelel kysimusele sama vastusega. ostke l-carnitini.olen kuuld et sellega v6tab ikka tohutult alla. SAMAS nagu iga teise toidulisandi puhul tuleks konsulteerida spordiarstiga enne selle sissev6tmist, kuna arvatavasti sa seda tegema ei l2he, siis 2ra mind syydista kui p2rast midagi hambas on. ei usu et sealt mingit t6sist viga tulla v6ib aga ikkagi
AutorPostitused