Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Memberpeale dieedi l6ppu? klge mehed olge normid. tyyp teeb 50-ga seeriaid tal ei ole vaja pidada rasvap6letusdieeti. otsi endale normaalne massilisamisdieet kus saad piisavas koguses kaloreid. kaldun arvama et kui 50-ga seeriaid teed siis ei ole sa vist eriline rasvarull, kui nii siis otsi parem toitumiskava, aga kui oled ylekaaluline ja tahad alla v6tta siis lase aga minna. v6ibolla on viga sinu treeningkavas. ehk on see sinujaoks liiga karm? vaata puhkep2evad jne yle ning soovitaks t6siselt oma v6imete yle j2rele m6elda. kui oled pisike poisike kel aint luud ja nahk siis peaks piisama 2x n2dalas heast ja p6hjalikust trennist. see et sul j6ud 2ra kaob on kindlasti ylekurnatusest. ise olen sama kogenud. selleks et massi tuleks peab olema 3 asja paigas : söömine, trenn ja puhkus. k6ik inimesed on erinevad ja k6igile ei sobi k6ik treeningkavad. kui trenni h2sti ei tee siis massi ei tule kah, samas kui 6ieti ei puhka miks peaks see mass siis tulema hakkama? pikenda puhkust v6i v2henda trenni intensiivsust. PS! kui keegi vaidleb vastu ja oskab oma seisukohti p6hjendada siis laske tulla ma loen heameelega
Kurupt
Memberm6ned joovad trennis mitu liitrit? m6ned kindlasti joovad kuid terve m6istuse juures olevad inimesed seda ei tee. vee joomisel eksitakse tavaliselt 2 asja vastu. esiteks juuakse treeningu ajal kylma vett mida teha ei tohiks ja teiseks juuakse seda liiga palju. kui ma yhe j6utrenni jooksul pool liitirit vett 2ra joon siis on see kindlasti piisav.
Kurupt
Memberk6hulihastele on palju erinevaid harjutusi mida v6ib sooritada k6ikjal. oldman soovitas hea harjutuse..ma ei tea kyll miks voodi peal. voodi peal ei tohiks seda mingil juhul teha.voodi madrats vajub ju! vedrud siinseal ja selg on mingis x asendis ja l6puks oledki end vigastanud. p6randal lase sama harjutust. hea harjutus on veel kui viskad selili ja sirutad k2ed yle pea v2lja ning siis yheaegsel viid oma k2ed ja jalad enda kohale ylesse ning siis tagasi ja peale seda j2lle viid k2ed jalad ylesse kokku ja kui tagasi lased siis 2ra p2rismaha ennast lase et pinge ei kaoks lihastest. seda selili asendist pysti t6usmist peaks kindlasti tegema. varieeri aint oma jalgade asendit..ykskord t6mba nad 90 kraadise nurga alla ja teinekord 45 kraadise n2iteks…
Kurupt
Membereinoh ma ei tea pole seda trenni just oma silmaga n2inud aga ma usun et niisama vormis pysimiseks on see kyll hea trenn sest ikkagi asjatundja koostatud kava jne
Kurupt
Membertean yht head maletreenerit ja siis yhte head pinksi treenerit..kumba sa tahad? v6iksid lisada
Kurupt
Memberkeemiku arvamuse me ka saame. mul s6ber hea keemik ja kysin kohe j2rgi. tegelt ega kohe mitte ei usu et nad k6ik koos h2sti toimivad v6i siis ohutud on…sinusuguseid m6tisklejaid terve ilm t2is ja pooled neist veel hakkajad vennad kes j2rgi proovivad. peab kysima seda asja..
Kurupt
Memberkui tahad ilusat vormis k6htu siis lase igap2ev aga julgelt kuni kurnatuseni
Kurupt
Memberaa ja muideks k6ik te eksami tegijad kui tahate et selleks ?oksi s88misest yldse mingit kasu oleks siis tark oleks syya seda ka vahetult enne eksamit, vastasel juhul on see lihtsalt ?okolaadi s88mine.
Kurupt
Memberno kle eksamiskomisjon on raudselt oma aastate jooksul igasugu kilde n2ha. meil koolis yks ahv m2ngin siiamaani gentlemani ja paneb termosest kohvi ilusti tassi sisse and shiet..
Kurupt
Memberkust selline arvamus et 40g seda v6tta tuleb? ma v6tan kah ja igakord v6tan lambist silma j2rgi ja ei kujuta ettegi palju see kaaluda v6ib..mingi 2-3 teelusikat panen ja aitab kyll
Kurupt
Memberesiteks: suht kysiti arvamust siin niiet kui keegi on oma arvamusega puusse pand siis pole hullu minumeelest. geenidest teatakse siiski v2ga palju, teatakse niipalju et uuringuid ja katseid piiratakse..p6him6tteliselt on geenitehnoloogia nii kaugele arenenud et v6imalik on 2ra l6igatud k2si yhe systi asemel tagasi kasvama panna. liiga keeruline jutt et seda siin lahti seletama hakata aga pm.-ilt nii see on ja keelatud on ta kah
Kurupt
Membernetzil on v2ga 6ige point.k6ik oleneb sellest mis lihasgrupist k2ib jutt ja mitu erinevat harjutust sa sooritada tahad…kui teed bicebsit ja soovid teha sellele 2 harjutust siis mina teeks 4×8..kui soovid teha 3 harjutust siis teeksin 3×8
Kurupt
Memberkykid kang kuklal, kykid kang ees…j6ut6mme..sirgete jalgadega j6ut6mme…k6ige asjalikumad
Kurupt
Memberkulla pinepearl: k2tek6verdused on vaideldamatult parim harjutus rinnalihaste shokeerimiseks.kaldenurka v6ib varieerida et m6jutada kas siis ylemiist v6i alumist rinnaosa.+ h2sti kitsa haardega k2tek6verdused on tricebsile hea trenn. teha tuleb igaljuhul n6rkemiseni mitte seeriates…iseasi on see et teada on ju et lihas kasvab k6igeparemini korduste arvuga vahemikus 8-15…seega peaks n6rkemine tulema selle vahepeal..lisaraskust peaksid asetama…lased v2iksel vennal kukil istuda.kui ei ole lisaraskust siis lase ikka n6rkemiseni…
Kurupt
Membertee yx kolm kuud yht moodi ja j2rgmine kolm kuud teist moodi. ma ise teen v2hemalt, ei ytleks nyyd et see must rambo teind oleks aga tulemusi on ja aina tuleb ja tuleb…
-
AutorPostitused