Skip to main content

Kurupt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 605 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas SUUREKS saada? #64230
    Kurupt
    Member

2000 kalorit v2he ju! s88 4000-6000

in reply to: Kas ostate FLEXI iga kuu? #64157
    Kurupt
    Member

vaatamist ja lugemist on flexis kyll:P

in reply to: Valk + süsvesikud… esimene ost! #64154
    Kurupt
    Member

ahh sa v6tad seda asja liiga t6siselt. j22b mulje nagu loodaksid sealt saada mingit julma tulemust. s88 kreatiini kah kui tahad see ei t2henda et nyyd nagu loom arenema hakkaksid, k6ik tuleb ikka vaikselt ja l2bi suure suure vaeva

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64099
    Kurupt
    Member

PS! see on tegelikult avalik foorum ja siia tulles pead arvestama asjaoluga et loetud jutt ei ole kirjutatud ajakirjaniku poolt kes r22gib “l2bi lillede” vaid on konkreetne eraisikute(yldjuhul noorte ning tasakaalutute) arvamus mis ei pruugi sulle meeldida. j2reldused tehke ise

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64098
    Kurupt
    Member

ma vaatan et siin on p2ris t6siseks vaidluseks l2inund ning osad vennad ennast kohe p2ris puudutatuna tundnud. k6rvaltvaatajana ytleks niipalju et : kaido – esitasid t2iesti asjalikku v2ite mis panin ntx mind kyll m6tlema kuid j2rgmisena esitati asjalikke vastuv2iteid mis l2ksid sulle yhest k6rvast sisse ja teisest kohe v2lja. ikkagi on vennad aint oma m2tta otsas, ytlevad v2lja selle mis on kaitseks 8elda ning seej2rel sulgevad k6rvad.

MA M2LETAN KUIDAS V2IKSENA LASTEAIAS KAKS “RYHMITUST” OMAVAHEL KLOTSIDE P2RAST V6ITLESID-KES SAAB PAREMA ONNI ENDALE EHITADA-L6PUKS EHITASIME YHTSE JA SEE OLI PALJU UHKEM.

in reply to: uus bp #64014
    Kurupt
    Member

nojah kui avaldada ausat arvamust siis siiani mitte ykski kava mida lugenud olen pole minu maitse j2rgi olnud. aga ma pole bp-sse kordagi oma nina pistnud kah ning ei tree seda edaspidigi. j6usaali-ohtlik räp k2ima-ning annan minna. teie tehke mis ise tahate ja edu teile oma tegemistes :ph34r:

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64009
    Kurupt
    Member

hea postitus! minumeelest kalmus rokib kah!

in reply to: Odav “Pump” toidulisand #63851
    Kurupt
    Member

mul l2hevad niisamagi lihased trennist julmalt t2is. see segab rohkem kui on hea.

in reply to: Solaarium #63481
    Kurupt
    Member

mina k2in talviti sest nahaarst soovitab ja peale m22rin p2rast solaariumit mingit m8ksi mis apteegis valmis tehtud.

in reply to: Kas nii tohib? #63480
    Kurupt
    Member

mees r22gib tsitraadist ju + 10g monohydraati. ei juhtu suga midagi kui just mingit viga endal kyljes pole. 25g monohydraati p2evas oleks kyll palju sest see seob k6vasti vett ning sydamet88 l2heb kole suureks.

in reply to: selline probleem..? #63333
    Kurupt
    Member

siin jah pakuti jalgratast v2lja. spinning väänab tast k6ik mahlad v2lja. toitumine paika ja regulaarselt spinningut kylastama. kaal on peagi normis;)

in reply to: Kalmus 4. #63194
    Kurupt
    Member

50nda isikuna pean ytlema et eriti k6va vend oled, tegija s5naotsesesm6ttes

in reply to: rinna üla ja- siseosa #63067
    Kurupt
    Member

point@renku. ja palju tal ikka see alaosa parem olla saab kui ylaosa..7 kuud kolmekuulise pausiga:D m2rgiks veel seda et kaldpingi tegemisel ja yleyldse rinna tegemisel tuleks rind ette punnitada ja tunda et t88tab just soovitud lihas.

in reply to: MAREK KALMUS 2x MAAILMAMEISTER NÜÜD !!! #62880
    Kurupt
    Member

tegija, tegija rsk mis ma ikka muud 8elda oskan. annab minna nii mis kole

in reply to: Ott vs. Kalmus #62513
    Kurupt
    Member

igatahes olen kalmuse poolt. p6hjus ju v2ga lihtne. vormel muutus igavaks kui schumm seda konkreetselt omas. ott kah nagu nii8elda monopoli saand siin:D VASTASEID TAHAKS TALLE, VASTASEID!

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 605 total)