Skip to main content

Kurupt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 605 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Inimesed õppige kirjutama #65709
    Kurupt
    Member

kulla kurupt vastab : ma pole ei delfi ega jipii vms foorumit kunagi kylastanud:)

valesti must aru kah saadud. kena oleks muidugi kui k6igi postitused algaksid taandridadega ning faktid punkthaaval v2ljatoodud. t6si on, et seda ei saavuta te kunagi. pange siis reeglid paika, mis juhtub ropendamise v kellegi solvamise tagaj2rjel v mis juhtub kirjavahem2rkide valekasutuse tagaj2rel. mina pakuks sellise varjandi v2lja, et kui koma on kellegil postituses valel kohal siis ip ban foorumi lehekyljelt yheks p2evaks. selle p2eva veedab bani saanud isik KINDLASTI eesti keelt 6ppides, sest fitness.ee foorumis ei lasta muidu kaasa r22kida. uuu?? kas ma olen ainus kellele see naljakana tundub?

in reply to: Inimesed õppige kirjutama #65680
    Kurupt
    Member

et mu point selgem paistaks lisaksin järgmist : siiamaani on foorumist läbi hüpanud üksikud postitused õigekirja kohta ja ka ainult siis, kui mõni vennas keelega täitsa puusse paneb. ainus kes korduvalt ning ähvardavalt seda teemat on puudutanud ongi rebane. miks? sest ta on admin ning arvatavasti “vastutab” foorumi postituste gramattilise õigsuse eest. tegelt on asi lihtne – haamriga mehele paistab kõik naelana.

in reply to: Inimesed õppige kirjutama #65678
    Kurupt
    Member

mina arvan et see õigekirja jutt on t2ielik mõttetus.jess hakkame nüüd hoogsasti kasutama suuri algustähti ning hakkame oma typoharjumusi muutma sellepärast et eesti keel on ilus keel. kõik kes siin arvuti taga istuvad teevad fitness.ee foorumile ja selle tiimile SUURE teene et nad siin kaasa rääkida viitsivad. roppuste kohapealt olen ka mina nõus, sellega on ok. kuid miks peletada eemale inimesi kes muidu viitsiks foorumis kaasa rääkida, kuid sellise postituse peale kindlasti käega löövad. mehed saage aru-päevast päeva tehakse siin foorumis AMAZON.EE poes müüdavatele toodele MASSILIST reklaami ja seda k6ike ebatsensuursete sõnadega ning läbimõtlemata lausetega. ENAMUS neist kes rauda kangutavad omavad 20-st IQ taset. so? nemad siis ei tohiks siin kaasa rääkida ilma et keegi tõesti nende IQ pihta ühte lasku ei tulistaks? selliste postitustega panete te neid kehva ning ebameeldivasse olukorda, kes ka kõige suurema tahtmise juures ei suudaks panna siia üht asjalikku, läbimõeldud, gramatiliselt õiget ning argumenteeritud postitust. sry reklaami eest, kuid kes viitsib külastagu http://www.animalpak.com . olen isiklikult seal kõiki artikleid lugenud ja nad on kirjutatud VÄGAGI ebatsensuurses keeles, kuid peaks mainima, et neid tekste on palju huvitavam lugeda kui siinseid tekste(mitte et amazon.ee artiklid kehvad oleks). ise oman 40% hoiatust ja miks? sellepärast, et hakkasin programmeerimisega 11 aastaselt tegelema(mille suht kiiresti pooleli jätsin), kuid harjumuseks sai INGISKEELSE klaveri kasutamine, mis EI sisalda endas täpitähti. see aga ei meeldinud rebasele:) kulla mees, ilma mingisuguse vaenuta üks sõbralik soovitus sulle : hoia oma foorumi külastajaid!

in reply to: põlved #65630
    Kurupt
    Member

jooksmine on p6lvedele kahjulik..tuleks joosta pehmel pinnal et asi ei oleks nii hull. nt metsas

in reply to: Mr. Olympia 2005 #65628
    Kurupt
    Member

t6mmake kiirelt 2ra ja vabastage krt kohti torus

in reply to: Õhtusöök #65589
    Kurupt
    Member

ma joon igakord proteiini viinaga. s6ber ytles et nii peab. kas ma teen midagi valesti? peaks konniga segama?

in reply to: Nõuan konkreetsust! #65587
    Kurupt
    Member

telli parem teleturust see v2rk mis sinueest trenni kah teeb! enam laisemaks minna ei saa

in reply to: Kas keegi on proovinud 5×5 kava ? #65448
    Kurupt
    Member

oled vist hea jurakas juba kui seda kava t6siselt teed. saavutamaks tulemusi mille jaoks kava on m6eldud tuleks kasutada v2ga suuri raskusi, ausalt mina isiklikult veel ei julge v2ga suuri raskusi kangutada(vahest saab peale pandud ja rebitud kuid seda aint vahelduseks) sest kardan liigeseid vigastada. kava ise tundub hea, aga rsk sigaraske kah kui peale vaadata. panin kirja igatahes, teen l2bi millalgi ja vaatan kas pean vastu. ise tegelen hetkel rohkem massilisamiskavadega

in reply to: Mis toidus sisaldub…? #65446
    Kurupt
    Member

niita on jah et kui ei ravi on varsti l6ikelaud:) praegu on v2ljas paksult lund ja seega parim aeg haigete p6lvedega inimestele jooksma minna. kui p6lved haiged ei soovita k6va pinnase peale jooksma minna. ise olen ca 5 aastat v2hemalt ja rohkemal m22ral p6levvaluga kokku puutunud ning k2inud asjakohastel konsultatsioonidel.

in reply to: efedriin.. vms #65444
    Kurupt
    Member

kes siin narkoteemast r22gib see olgu parem kuss niiv6rd rikkaliku, sygava ning laia teema kohapealt. kui sa vaid teaksid kui paljud ained mida tarbitakse igap2evaelus sarnanevad oma ehituselt narkootiliste ainetega…

in reply to: hommikuvöimlemine #65374
    Kurupt
    Member

kava saad spordiarstilt v6i tegelikult peaks j6usaalitreener olema kah v6imeline sulle head v6imlemiskava koostama.

in reply to: hommikuvöimlemine #65366
    Kurupt
    Member

hommikuv6imlemine on v2ga hea ning t6hus vahend parandamaks fyysist. liigestele m6jub h2sti ning neile kellel on seljaga probleeme on kohe eraldi olemas hommikuv6imlemise kavad. mu ema taheti 2 aastat tagasi seljaga operatsioonile saata. v2idetavalt ei olnud enam muud v2ljap22su. ema s6itis venemaale tuttava neurokirurgi vastuv6tule ning temaga viidi l2bi p6hjalikud uuringud. l6puks kirjutati v2lja 2 n2dalane ravikuur p2rast mida teeb ta siiani hommikuv6imlemist ning selga pole enam kordagi kurtnud:)

in reply to: rasvapõletajad #65365
    Kurupt
    Member

daaaaaaaa. ma ei usu et inimene kes kysib rasvap6letajat loodab saada tulemusi ainult seda syyes. arvata v6ib et ta teeb aeroobset trenni kah. anyways s55 on hea ja l-carnitin loomulikult.

in reply to: nüüd siis ongi käes #65363
    Kurupt
    Member

ma arvan et sa tegid lihtsalt k6va trenni koguaeg aga ei s88nud piisavalt kaloreid. l6puks tuligi see hetk et hakkasid k6ike s88ma. ise olen sama kogenud paar aastat tagasi.

in reply to: Kas on mõttet? #65253
    Kurupt
    Member

j2rjestikustel p2evadel seda teha oleks lollus. tee esmasp2eval rind ja bic, laup2eval 6lg ja tric. areng on hea:)

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 605 total)