Skip to main content

Kurupt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 605 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kreatiin #68921
    Kurupt
    Member

k6ik on lihtne. kreatiin seob vett! on aineid, n2iteks koffeiin mis on kreatiini m6jule vastupidise toimega. yhes6naga see pole muretsemiseks p6hjus.

in reply to: Probleem valgupulbriga:S #68920
    Kurupt
    Member

enne tarvitamist konsulteerida arstiga

in reply to: Uuesti algusest #68864
    Kurupt
    Member

*tasa ja targu*

in reply to: Uuesti algusest #68863
    Kurupt
    Member

hakka jõusaali külastama. taja ja targu, ettevaatlikult ning õigele sooritusele konsentreerunult. kui võimalust mine kuskile saali kus on abivalmis treener kes koostab sulle sobiva kava ning näitab ette korrektse sooritusviisi.

in reply to: lihaskiud #68857
    Kurupt
    Member

mine arstile ja kysi spetsiaalset m66dulinti

in reply to: Treenimine peale haigust!!! #68855
    Kurupt
    Member

igakord peale haige olemist teen esimesel trennil igale kehaosale superseeriaid. nii hakkan paremini ja kiiremini oma lihaseid tunnetama..

in reply to: Arvamusi #68853
    Kurupt
    Member

ma soovitaks bicebsi rinnap2evale t6sta, siis on k6ik ok;)

in reply to: ragisev puus #68788
    Kurupt
    Member

tegelikult ´v6ib seis olla t6sisem kui ise arvatagi oskad. ruttu-ruttu arstile!

in reply to: Mida vahelduseks No1 ja Whey Lemon’i asemel? #68787
    Kurupt
    Member

maxspordi vennad v2ga abivalmid inimesed kah veel. pole sinna maxsporti sattund veel, kuid tean omanikke personaalselt. v6iksin ise soovitada terve rea tooteid mis sobiksid no1-e asendama, kuid siin ei viitsi. amazon.ee foorum, kuigi v6in ise julgelt tunnistada et pole mitu aastat siit midagi tellind:)

in reply to: kas on foorumi siis nalja tegemis koht??? #68695
    Kurupt
    Member

te unustasite 2ra et see on ikkagi foorum! siiani pole ma yhtegi, r6hutan YHTEGI teemat veel lugenud millele ei oleks kasv6i 1 inimene asjalikult vastanud! eks nende lollide kysimustega on kah nii nagu ta on, endale(teadjale) tundub kysimus t2iesti idiootne, kuid kysija(mitteteadja) ei saa oma kysimuse n6medusest arugi ning sellep2raqst v6iks ikka viisakalt vastata!

in reply to: Mees või Naine? #68707
    Kurupt
    Member

miks see teema niipaljusid ärritas? on siin’s niipalju mehi, kes varemasti rohkem naise moodi paistsid, et neile see teema nii südamesse hakkab?

in reply to: 4 salatit kulturistile #68606
    Kurupt
    Member

tänan!

in reply to: amino gainer massilisaja #68527
    Kurupt
    Member

omal kogemusi pole, kuid olen kuulnud et kasutavad päris asjalikku isolaati ja seega võin arvata, et kama ise kah asjalik.

in reply to: Ok siis koostsin kava:) #68526
    Kurupt
    Member

issand jumal meesnõuab konkreetset vastust – jah sa võtad sellise toitumise juures kindlasti kõüvasti alla. võibolla isegi 5 kilo(mis tegelt nats ebausutav!).

ma arvan, et peaksid hoopis küsima, kas selline tegutsemine sulle kasuks kah tuleb.

in reply to: Doping #68525
    Kurupt
    Member

MIs värk on? ma küsin mis värk on? mitme naise rinnas peidab ennast silikon? – keegi ei saa teada kas naise rind onsilikon v mitte enne kui ta seda katsuda laseb. point siis selles et kui oled otsustanud et hakkad endale maeiteamismäda sisse sööma, siis muretse selle eest et sa vahele ei jääks

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 605 total)