Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Memberrandmeid treeni juurde kindlasti heaga
Kurupt
Membertoru on toas olemas:) proovisin just kordade peale. ilma nõksuta 22x.
vanus 20 ja kaal 74(V2GA KERGE KONT).
Tõmban lõuga iga päev aga suudan seda teha nii, et kümnes kord tuleb VÄÄÄGA vaevaliselt kätte.
Kurupt
Memberenne magamaminekut öövalku oleks kah täiesti õigustatud.
Kurupt
Memberehh:D muideks, tabletid rikuvad teie magu. mida v2hem te endale midagi tabletikujul sisse sööte, seda parem teile. purustage eelnevalt:)
aga kust sellist karpi saada ma küll eitea, pole endal vajadust olnud sellise asja järele. vitamiine saab ka toidu seest
Kurupt
MemberTee nii :
Jõusaalipäeval vähemalt 30 min aeroobset(südamrütm mitte üle 160)
Vabal päeval tunnikene või isegi rohkem aeroobset.
Vähenda kaloritearvu mida endale iga päev sisse sööd, alla 4000 v 3500 kalori päevas ei soovita kindlasti minna
Jälgi ilusti mida sööd, internetis on palju huvitavaid artikleid sellest kuidas kaotada rasva ning samal ajal säilitada võimalikult palju lihasmassi. Pane rasvade, valkude ja süsivesikute suhe paika:)
Kurupt
Memberma ei viitsinud teisi postitusi läbi lugeda(sry). loodan et ei ole juba sama vastust antud talle.
Jõusaal ongi hea abivahend JUURDE VÕTMISEKS. miks peaks enne jõusaali minekut juurde võtma?
Jõusaali külastamise peale mõeldes on PÕHILINE alla suruda oma ego. Kui sisended jõusaali, siis jäta ego uksepeal maha!
Astu julgelt treeneri juurde ning räägi oma eesmärkidest, usu mind ta aitab sul neid saavutada.
Kurupt
MemberSul võib kehaasend olla natuke “nihu”. Soovitan käia arstil ja veenduda, et keha on ilusasti püstine. Kui kõik on korras, siis keskendu tehnikale. Näiteks tee sellele poolele, mis tundub aeglasemalt arenevat, 2 lisaseeriat. Selili maas 1 jalg üle teise – nii saad rohkem üht poolt mõjutada;)
Kurupt
Memberm6ni mees v6ib asja v2ga t6siselt v6tta ja siiski ei tule tast kunagi head surujat. k6ik oleneb kehatyybist. mina n2iteks olen yks neist kelle kehaehitus ei ole rinnaltsurumiseks k6igeparem(liigestele langeb suur r6hk) ja seet6ttu yritan ma oma ego maha suruda ning keskenduda lihtsalt pumba saamisele:) see-eest olen hea kykkija:) et jah, ei ole see rinnaltsurumine mingi muu n2itaja kui aint rinnaltusurmise n2itaja:)
Kurupt
Membernoh, kui naised treenivad siis minu seksi-isu nende vastu kyll suureneb:) yldiselt yritan j6usaalis naistest silmi eemal hoida, sest no krt…m6ni on ikka nii seksikas et v6iks kogu rahvamassi j6usaalist 2ra ajada ning kohe pihta hakata:) usun, et asi on vastastikune
Kurupt
Memberloe parem paar tarka artiklit l2bi. saad sotti asjast mis v2rk on. ja noooh, ma arvan et tegelikult tuleks ikkagi ainult seda t2hele panna et see k6ik k2ib l2bi munade ja seal see t6esti head ei tee!! pole hetkel aega pikemalt kirjutada, kuid olen yht tuttavat kuulnud ytlemas : kreatiinikuuri ajal ytles mu naine et sperma maitseb kui keemia…
detsember 10, 2006 at 4:08 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97861Kurupt
Memberekhmm. pole kogemusi ausalt. oleneb k6ik endal aastaajast ja sellest kui kiired on p2evad(palju j6uan end pesta). ise pole endapuhul valkudel ja vinnidel kyll mingit seost leid. et n2iteks kui m6nip2ev s8n palju muna siis 6nneks pole j2rgmisel p2eval n2os vinne leidnud:D
Kurupt
Membertead, kui sa arstil k2isid ja sydamega probleeme ei olnud, siis ei n2e ka mina probleeme. anna aga trenniga minna. m6nel inimesel on normaalne kehatemperatuur 37 ja ylegi..sinul on sydamerytm kiirem kui enamustel inimestel. tee kepik6ndi, see ei tohiks v2ga lakke ajada pulssi
Kurupt
Membertere.
samm 1 : mõõda uksevahe ära
samm 2 : mine kuskile vastavasse poodi ja küsi sellist toru mis peaks vastu säärasele pingele
samm 3 : siis seleta lahti neile kuhu sa seda toru panna tahad ja kindlasti leiavad nad v6imaluse kuidas see sinna uksevahele kinnitada.
Nii tuleb kergem ja odavam.
Kurupt
MemberKALMUS!
Kurupt
Membermind on viimasel ajal kummitanud m6te et kui ma tykk aega misjon2riasendis seksin oma naist 2kki j22vad mu k2ed p2rast seda liiga k6hnaks sest ma ju koguaeg toetun neile ja p2eva ajal on juba trenn tehtud ju. sorri aga vahest(tihti?) on siin ikka p2ris haledad kysimused. kui ei taha valku kaotada, lase naisele k6hu v6i seljapeale ja neela alla tagasi. paljud naised saavad sellega hakkama kyll miks siis mitte sina(HOIATUS : SEE EI OLE TERVISLIK)
-
AutorPostitused