Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Memberjust@proteiin! rinna ja tricebsi treeningu vahele v6iks j22da v2hemalt m6ned p2evad, nii areng parem. aga muidu kui teha bicebs ja tricebs yhel p2eval siis ise soovitaksin ennem tricebsit teha, ysna tyytu oleks teha täispumbatud s6rmepainutajatega tricebsit.
Kurupt
MemberCutler=homo, Ronnie=õige räpimees! + ronnie on eluehtne kulturist ja on oma esimest kohta igati väärt. vaadake milliseid muutusi ta endaga aasta ajaga oli teinud, mida cutleri kohapealt j2lle minumeelest 8elda ei saa.
PS! kõik see on vaieldamatult vaieldav!
Kurupt
Membernii selle rasvaga lood ongi.
Kurupt
Memberproovi n2dal aega puhata ja randme eest hoolt kanda parem, daaa
Kurupt
Memberjamaaaa!
Kurupt
Memberei teki ylekoormust kui asja m6istusega v6tad!5x aersoobset ja 3x j6usaali, see t2hendab et yhel p2evalj22vad j6usaal ja aeroobne yhele ja samale p2evale. yhe teed hommikul ning teise 6htul siis ei ole hullu, kui toitumisega k6ik korras on ning ilusti 2ra taastud. samas t2nap2val ajavad paljud vastupidavustreeningut aeroobse treeninguga segamini, siis tekiks konkreetne ylev2simus!
Kurupt
Memberjrx : kõhulihaseid soovitati seha selleks et kõht vormi saada! ei ole ju väga keeruline sellest aru saada??
Kurupt
Memberjust just!
Kurupt
Memberon kyll õigustatud. ettevaatus ennekõige:)
Kurupt
Memberära 3x nädalas rinda kyll tee! rinnale tee 3×10 horisontaalpingil ja 2-3×10 kaldpingil. raskus pane selline et jõuaksid teha 6-10 kordust, mitte rohkem. Kuid enne suve soovitaks kyll ühe harjutuse juurde lisada, kui ikka j2rjepidevalt trenni teed ning arengut märgata on.
Kurupt
Memberselle eestlaste suhtumise kohta ütleks nii, et vaadake kedagi muud see kulturism ei huvita, ei pea ega hakkagi huvitama kui rauakangutajaid endi. Ei ole mõtet teisi kiruda ning neile kulturismi peale suruda, see ei õnnestu niivnaa. Kui mõne raamatuklubi liige tuleks mulle rääkima, et Eestis on see raamatuklubide värk nii maas kogu ülejäänud maailmast ning kedagi see ei huvita ja hakkaks mulle veel raamatuklubigas liitumist pähe määrima, siis ma arvan et saadaksin selle isiku viisakalt sinna kust me kõik tulnud oleme. PS! no offence nendele kellele meeldib teaduslike kulturismi ja jõutõstmise alaste raamatute jm asemel lugeda juturaamatui9d ja novelle
Kurupt
Memberükskõik mis kell magama ka ei läheks, uni on 7h pärast läinud. äärmisel juhul 8h.
Kurupt
Memberesimesele poolele kysimusest leiad vastuse sirvides online poodides ja kui soov on kaalu alandada siis mina kyll v2ga ei soovitaks, kuid, asi siiski kahepoolne.
Kurupt
Memberaxer, ole kuss kui midagi ei tea! OK, sisuliselt ta energiavarusid ei taasta, kuid ta annab kõvasti energiat! seega, juua enne treeningut. Kui kahtled, joo yks 2ra ja pyya magama jääda.
Kurupt
Membertunnine paus on m6ttetu!
-
AutorPostitused