Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
MemberKalorikulu on selgelt pulsis kinni, suurenenud vedelikueritus on seotud ka pulsi tõusuga(sellel põhinevad kõik need sauna-beldid, kiledressides jooksud ning vana hea leilisaun ise)Kui palju see mõjutab kalorikulu saab enda pulssi mõõtes kindlaks teha, võrreldes seda mormaalpulsiga.
Higistamine on organismi poolne üritus keha temperatuuri alandada, seega on vedeliku eritumine täiesti individuaalne!

ei oleks eluseeski sellepeale tulnud et higistamine võib igaühel individuaalne olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurupt
Membervaat kus lugu siis, hangi omale kodakondsus, mida mul lihtne öelda muidugi.
Kurupt
Memberei ole minu postitusest sulle kyll mingit tolku, kuid tahaks panna kirja mõtte mis seonub minul Mike Tysoniga : Mike Tyson is still the champ!!! arvaku igayks kuidas ise tahab, kuid ma arvan et ma ei ole ainus kes jääb südames alatiseks Tysonit fännama ning “kummardama.”
Kurupt
Memberkeefir on ka valgukotike ju. ise joon rasvata keefirit ja petti m6lemat. Marek – pole nyyd m6tet neid t2nap2eva noori niimoodi kah yhtlustada eksole. Ja selle coca ja krõpsude kohapealt on kah nii, et igayhele oma. Ilus keha on raudselt iga inimese huvides, kuid iseasi on see, kas ilus keha ka igayhel eesm2rgiks on seatud.
Kurupt
Memberkogu keha saab keha lihased saab jaotada kaheks, nii et igal trennil saaks iga treenitav lihasgrupp korralikult valu. 2x n2dalas treenides pead arvestama et sinu trenniintensiivsus peab olema väga suur. kuid pikk puhkeaeg annab sulle v6imalust taastumiseks ning kasvamiseks.
Kurupt
Membervahue : kevadv2simus on olemas! kui ei viitsi “jahuda” siis ole parem kuss. Kui kuss olla ei taha, lao argumenteeritud jutt lagedale ja ma lykkan selle kohe ymber. kooli6pilastele on kevadv2simus kindlasti olemas kui n2htus, k6ik oleneb kuidas sellesse suhtuda.
Kurupt
Memberkorra n2dalas ujumas ei ole paha m6te, tuleb lihtsalt rahulikult ujuda. ise olen yks neist kes ujuma hakates kukub ikka tempot panema ja ajab sydamerytmi v2ga suureks, mis on j6usaalikohapealt mõttetu. Muidu, jõusaalis oled sa algaja vist? Ja kohe 5×5 kava tegema. Tegelikult on need kavad rohkem m6eldud nendele kes on rauda ikka v2hemalt paar aastat kangutanud. ise 5×5 viitab juba sellele et kasutatakse v6rdlemisi suuri raskusi. Praegu r22gid et p6lvedel pole viga seni midagi olnud jne, kuid varsti v6ib seis muutuda.
Kurupt
Memberah neid lauseid v6iks miljoneid sinna pakkuda. “Jää vait ja tee trenni!”
Kurupt
MemberAA ma ei propageeri midagi ja ei väida et ise olen ennast millekski tõmmanud. Ütlen lihtsalt et hale vend on see, kes ise keerab oma elu p**se ning seejärel paremuse poole püüdlemise asemel oma elule lõpu teeb. idu!
Kurupt
MemberSoovitan tarvitada Mg koos vitamiin B6 -ga, mis soodustab Mg imendumist. Kui tavainimestel on päevane vajadus 350 mg, siis sportlastel tugeva treeningperioodi korral 700 – 900 mg.soovitaks siis konkreetse tootegi : MAGNESAN.
Muideks L-Carnitin mida sisaldab fat burner tugevdab kah südamelihaseid.
Kurupt
Memberwell, it is a pleasant surprise that foreign people also use this page. May be you introduce yourself for the beginning? where you from, how old, male or female and what are your goals. where do you live in estonia, so other guests here can tell you wich gym to go to.
Kurupt
Memberolete ju k6ik eesti tulevik ning hakkajad ning elujõdu täis noored inimesed. võtas kätte ja lase oma heeringamaitseliste valude bränd välja ning vaata kuidas see eesti- ja/või maailmaturul müüma hakkab.
Kurupt
MemberAHAHAHAHA SU S6BER HYPPAS PILVES PEAGA END SURNUKS. way to go. oligi aeg minna sellisel luuseril. MUIDUGI ei k2i narkootikumid j6usaaliga kokku, kuid selleasemel et siin m6ttetult s6naotseses m6ttes P**ka suust v2lja ajada v6iksid k6ik kirja panna konkreetseid argumente kanepi poolt ning kanepi vastu. Toon v2ikse n2ite : rühl suitsetab väidetavalt selleks et dieedi ajal näljaga paremini võidelda. Kanepit selleks suitsetada paraku ei saa, sest see kasvatab säägiisu. kas sain otsa lahti v6i aitan veel? MINUMEELEST on teema väga hea ja õige, kuna narkootikume tarbivate noorte arv koguaeg kasvab ning ka j6usaalikylastajate seas on igasugu popsu- ja “”kommimehi.” Hea oleks kui noored saaksid ylevaate sellest mis nad teevad ning seej2rel saaksid oma otsuse ise langetada. kes mille kasuks ainult.
Kurupt
Memberräägin enda kogemustest : tegin KOLM aastat koolijõusaalis “trenni” ning olin suhtumisega, et mina mingeid valke jne iialgi sööma ei hakka(seda siis esialgu). Noh, kolm aastat(kooliaastat) käimist andsid ka mingisuguseid tulemusi mis motiveerisid mind edasiseks treeninguks. Koolijõusaalis käisin sest mujal maksis raha ja ma ei pidanud tol ajal õigeks jõusaaliskäimise eest raha maksta. Kui olin käinud 2 aastat hakkasid minuga samaaegselt tasulises jõusaalis käima tuttavad poisid, kes omale ka ysna pea proteiinid ostsid. Suveks olid nad minust suurtemad ja tugevamad. Vot siis m6tlesin kyll et oleks pidanud ikka kohe valke sööma hakkama. või paremat jõusaali proovima. või ehk siis mõlemat. Niiet, kõik kes praegult sarnast asja läbi elavad _ ärge passige, vahetage vana romu jõusaal arenenuma vastu ning kui vanust p2ris 14 pole vaid tsipa rohkem, siis 2rge k6helge, kasutage spordilisandeid! Keemiliselt on ta k6ik kyll toodetud, kuid teile on k6igile väiksest peale apteegist IGASUGU sodi sisse aetud, t2nu millele on teie k6igi maksad juba mingil m22ral kahjustatud.
Kurupt
Memberoeh k6ik luud katki old. aga panen siis yhe vigastuse, mis peaks kõiki jalgpallureid hoiatama. tegu on hyppeliigesevigastusega. tehke alati ilusti sooja enne trenni! Laenasin ma siis oma sisebuutsasid yhele s6brale, kes teenib paldiski skautpataljonid. Tal oli mängutarvis vaja. Noh, trenniks pidin tagasi saama ja ootasin talvel venna maja juures tykk aega enne kui kätte sain. V2ljas oli ikka p2ris kylm tol ajal. Noh l2ksin kohe trenni, see oli juba alanudja soojendusm2ngud k2isid. Riided seljas ja buutsad jalas hyppasin kohe m2ngu ning paari minuti m88dudest v22nasin v2lja hyppeliigese. traumapunktis öeldi et pole m6tet kirurgile minna et tavavigastus jne. Aga ei olnud. Nyydseks on vigastus selline et hyppeliiges k2ib v2lja siis kui ise tahab, enam ei l2he isegi paiste ja et korda teha vaja operatsioonil käija. vot tak.
-
AutorPostitused