Kurupt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kurupt
Member9 kroonida trumbati fat burner nyyd kyll yle.
Kurupt
MemberEinoh. OK. Enamuse, valdava enamuse arvamus(mis peab osaliselt ka statistiliselt paika) on see et kanep on paha. Jah, nii ta on ja seda ta on!
Aga vaadakem asja siis teisest küljest. Kes ei suitseta ja ei joo, see sureb tervena! Igaüks käitub siis vastavalt sellele, kui kaua tal veel plaanis elada on. Keegi ei diskrimineeri neid inimesi, kes on täielikud karsklased ning ei tarvita mingisuguseid meelemürke ja elavad niikaua, et lõpuks tänu raudkopsudele hingavad ja tänu arvutile rääkida suudavad. Iseenese liigutamisest pole üldse mõtet rääkida.
Igaüks suhtugu asja just nii, nagu tema seda õigeks peab. On selge, et igaüks seisab niivõinaa enda huvide eest ja on teada, et praegu arutelu all olev teema on juba pikki aastaid vaidluse all. Seega minumeelest on rumalus üleüldse kuskile foorumisse(eriti fitnessi teemalisse) algatada vaidlust teemal kanep-hea või paha. SELLEST TULEVAD JU AINULT VASTUOLUD NING TÜLID. UMMAMUUDUD!
Kurupt
Membertänan:) maitses hästi
Kurupt
Memberminu kõhulihaste harjutus trumpab teie omad ikka üle;) aga see liialt keeruline et viitsiksin seda sõnadega lahti seletada.
Kurupt
MemberTäiendan: küki variatsioonid on põlvedele paremad kui täiskükk. Mõne jalavigastuse puhul on just jalapress õige asendus kõikidele kükkidele. Aga kui jalad terved, siis ikka küki variatsioonid on minu arvates igatpidi paremad kui misiganes masin. Aga ma olen ka suht veendunud masinavastane
Kurupt
Memberno kuuuuuule, toitumine paika ja tee jalga niipalju kui ise tahad, jälgi korduste arvu lihtsalt. et tuleks ilus ja sitke lihas. iga mehe suu hakkab vett jooksma kui ta näeb ilusaid ja trimmis jalgu mis katsudes pringid:)
PS! Paljude meeste nõrkus on naiste juures “võimsamad” reied kui muidu peenikesed ja olematud.
Kurupt
MemberMA EI SAA ARU, miks te sealkodus niiväga teha tahate? ise aretada midagi. Mida te aretate kui baasteadmisi ei ole? Minge saali, konsulteerige seal treeneriga. võimaluse korral laske tal toitumiskava teha ning ka treeningkava ja käige vapralt ning järjekindlalt jõusaalis.
Kurupt
Memberäkki vastab keegi mu küsimusele, kust otsast on DIEET just kaalu alandamiseks planeeritud toitumisplaan??? diiet ja dieet. kui parasjagu kilosi ei kaota vaid kasvatan lihasmassi ja samal ajal jälgin RANGELT oma toitumist ning mõtlen kõik mis suhu panen väga hoolikalt läbi – SEE ON KAH DIEET! Lihtsalt teistsugune! Krdi kaalujälgijate seltsidest tulete kõik või?
Kurupt
Member..ei usu et vennad/õed, kes on tippspordis tarvitanud dopingut, on teistest vähem vaeva näinud. võibolla isegi rohkem pingutanud. kes seda teab. kui üks asi on selge, dopingusse on alati suhtutud negatiivselt ning iga sportlane kes on oma karjääri jooksul dopingut kasutanud, vahele pole jäänud ning eitanud kasutamist kuni surmani – see läheb hauda musta südametunnistusega ning ilma oma väärikuseta. Kui ikka mehes piisavalt meest pole, et tunnistada oma tegusi, siis võib noksi vabalt ära kah opereerida.
Kurupt
Memberosad ained püsivad isegi kauem kui aasta veres. ja eesti jõutõstjate kohapealt niipalju et nemad söövad meil testosterooni:) vaielge mulle niipalju vastu kui ise tahate, aga ka mina olen kuulnud tõstjaid rääkimas et söövad testosterooni ning ka varustajaid rääkimas, et nemad ühele või teisele tõstjale seda müünud on. eestis jõutõstjatele tehtavad vereproovid ei pidanud seda millegipärast välja näitama.
PS! Isiklikult arvan, et neid mehi on üks tuhandest kes julgeb tunnistada, et on keelatud ainet proovinud. Seepärast usun ka et Kiiivikas Ott on manustanud koos Marek Kalmusega. Seda ei usu ma mitte sellepärast, et mul Otti vastu mingeid negatiivseid emotsioone oleks või usuksin kuulujutte vaid usun seda sellepärast, et Marek tunnistas seda avalikult ning AVALIKULT ütles välja ka kus, kellega ja millistes tingimustes. Üks inimene peab olema ikka eriline TROPP, MATS JA HÄBEMATU TOLGUS, kes niisama heast peast sellise VALEGA avalikkuse ette astub ning teised kaasosaliseks teeb. Ma ei usu, et Marek Kalmus vastab minu kirjeldusele. Jutust saab selgesti aru, et tegemist on endast ja teistest lugupidava mehega. Ka antud sündmusest tuleb hästi välja, kes siis tegelikult ka seestpoolt “kõva mees” on.
PPS! See oli lihtsalt minu kui täieliku võhiku ning mitteteadja arvamus.
Kurupt
Memberpärast bodypumpi l2hed kossu m2ngima ja enne kossu teed veel iseseisvalt tundaega jõudu? pärast jõutrenni tuleb minna koju ja lõdvaks lasta, lasta lihastel puhata ja taastuda. selliselt käitudes kaotad sa edusammud jõusaalis ning muudad kossutrenni kah mõttetuks kuna oled end juba enne trenni ära väsitanud.
Kurupt
Memberhingamine tuleb igayhel endal paika saada. ise kah kunagise pikamaajooksjana tean kindlalt öelda et pead omale sobiva takti leidma. minul on see takt : sisse-v2lja, sisse-sisse-välja ja uuesti otsast peale. tean et paljudele kes jooksmisega tegelenud tundub see võibollanatukene naljaka rütmina, kuid mina olen sellega väga hästi toime tulnud.
Kurupt
Memberminuga on lood j2rgmised, n2iteks rinda treenides teen ma selle kõigepealt kolme soojendusseerijaga soojaks ning seejärel panen sellise raskuse peale et jõuaks 10x teha. Kuna puhkepaus seerijate vahel on mul 30 sek, siis ei jaksa järgmist seeriat enam sama raskusega teha ja peangi vähemaks võtma. seega minul tulebki välja nii, et teen tagurpidi püramiidi, kus langetan raskust iga seeriaga. pärast esimest 3 tööseeriat on rind valust lõhkemas:)