Skip to main content

Kurupt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 605 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jõusaalis treenimine #76361
    Kurupt
    Member

kogu selle jutupeale niipalju et olen muidu suga n6us vend v2hk, aga tegelikult t6si ta on et paljud rapsivad liiga suurte raskustega ja teevad omale liiga. just eespool mainiti 2ra et harjutuse õige sooritus on oluline ja kui on liiga suur raskus siis on ka sooritus nigel. j6usaalid t2is v2ikseid mehi kes p6rgatavad rinnalt teab mis raskusi kang viltu kätevahel.

in reply to: glükoos #76324
    Kurupt
    Member

ma panin hommikul juba glykoosi otse veeni. et m6ju parem oleks lisasin fruktoos kah.

in reply to: Kas siis kiire või aeglane? #76320
    Kurupt
    Member

mis saab selle juures masendavat olla et ainevahetus kiire on? mehed te ei kujuta omale ettegi, mida k6ike v6ib kaasneda aeglase ainevahetuse. Pean silmas juba haiglaselt aeglast ainevahetust.

in reply to: Käed #76312
    Kurupt
    Member

täitsa lõpp jõmmid siin foorumis.

ükskõik mis teemat vaatad alati hakatakse

sõna otseses mõttes mölisema teineteisega.

nagu oleks kõik elu näinud vennad siin koos.

nagu pubekate suvelaager.

lõpuks..

in reply to: Proteiin + aeroobne? #76229
    Kurupt
    Member

hästi!

Hästi tähendab mida?

Teeb kõhu täis.

Kustutab janu.

Laob Oti pensionisambale vundamenti.

Maitseb hästi.

NÕME VASTUS

nõmedale küsimusele nõme vastus!

in reply to: paksuks saada vaja #76228
    Kurupt
    Member

inimesed on end tänapäeval vist üsna pilve võtnud või lihtsalt uhhaad söönd liigapalju et mõistus on peast ära läind. Palun aidake mind oma tervis ära rikkuda. muidu olen hea vormis aga tahaks rasva juurde saada?? daaaa

kle kurupt,sa ikka eriline jobu,kas kysisn su lolli arvamust v?ise tean mida oma kehaga ja tervisega teen,…..daaaaaaaaaaaaa????????!!!!!!!!!!

Anna mulle andeks, lihtsalt sa ei tundu arusaavat kui IDIOOOOOOTSET viga oled sa praegu tegemas. Postitades siia teema mis algab s6nadega mure selline…kysisid sa juba minu arvamust! Hoia oma tervist, mitte ära pane seda proovile.

in reply to: uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg! #76227
    Kurupt
    Member

ei ole ise veel ikka j6udnud arcticut proovida, kui maitse on hea hakkan seda ostma. Muidu roheline fat burner on lihtsalt yleprahi maitsega.

in reply to: Toitumine #76226
    Kurupt
    Member

ma kontrollisin järgi. Omades vajaminevat kava on võimalik internetis treeneriks õppida. Head lugemist!

in reply to: kas proteiin või kreatiin? #76225
    Kurupt
    Member

Söö seda saasta

mine jämedaks

ma garanteerin, et saad mingi jäleda tõve

olin samasugune naga sovjetiajal

sõin riigi poolt antud sitta

läksin tugevamaks kui minuealised – täna on minul ja mõnel mu heal sõbral astma

üks mu kooliõdedest oli tubli kõrgushüppaja

sõi seda sitta ja mõne aastaga profileerus ümber odaviskajaks

olen rääkinud

pole minu asi ise tapad ennast

Kle, koli omadega sovjeti aega tagasi ole hea. Sovjeti ajal tehti ühele vennale kes tallinnas eesti lippu üles tõmbas mingi mõnus süst kah, vend on elulõpuni pooletoobine. See tähendab et gripi vastu enam vaktsineerida ei julge v?

Kas sa mees haige oled old v? Tead sa, et enamus ravimeid on v2ga toksilised mida valgud kohe kindlasti pole.

in reply to: SQUAT #76224
    Kurupt
    Member

loomulikult ysna pingule et fikseeriks selja asendi 2ra. Ei ole see t6stevöö midagi nii j6umeeste teema, see on nende teema kes turvaliselt trenni soovivad teha. tegelt tahtsin küsida rahvalt kas keegi on tuttav väljendiga : SQuat till you puke! Ja seda, et on siis keegi pärast kükkimist oksendanud kah? Mind ühekorra on iiveldama kyll ajanud, treenisin heasti yle:)

in reply to: paksuks saada vaja #76110
    Kurupt
    Member

inimesed on end tänapäeval vist üsna pilve võtnud või lihtsalt uhhaad söönd liigapalju et mõistus on peast ära läind. Palun aidake mind oma tervis ära rikkuda. muidu olen hea vormis aga tahaks rasva juurde saada?? daaaa

in reply to: Noorte tase #76106
    Kurupt
    Member

kui lihast on palju ja jurakas valmis, kõik kehaosad nii enamvähem proportsionaalselt arenenud jne siis tuleb ainult selle kallal pead murda kuidas nahaalune rasvakiht ära saada.

in reply to: Linnugripi tundemärgid #76102
    Kurupt
    Member

Minuarust olete nagu eestlased ikka, mõnitage mõnitage, peaasi et endal siis hea on.

Aitaks teisi kes linnugripis on, ei kus sa siis sellega, parem mõnitan, lahe ju, teistel ka nalja kui palju ja tore.

Rebane on ise rebasegripis, ja jookseb mööda metsasi emastel rebastel järel äkki?

kle see vend kes linnugripis on seda siin enam ei loe. see on kilekoti sees ärapakituna juba riigist välja saadetud;)

in reply to: Effektiivne treening #75923
    Kurupt
    Member

lugesin seda marek ja oldmani vaidlust. no pain, no gain – küll õige väljent ja sellele kogu minu trenn toetubki. Kuid ma tean üht higivana jõutõstjat kellel usk tööd teha ei luba javend käib lihtsalt päevast päeva ringi ning teeb vanast peast trenni. tema ei tee kunagi kuni lihasvaluni ja ei soovita teistelgi, laseb 3 kordust ära teha ja kang maha panna, mis siis et rohkem jaksad veel. aga vana mehe kohta(yleyldse mehe kohta) on seljalihas tal lihtsalt räige. jalgadest ei räägi parem üldse.

in reply to: ommikul #75922
    Kurupt
    Member

Theone-il hea point. asi võib kinni olla sinu õhtusöögis

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 605 total)